Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

BELVÁROSI LAKÁS BÉRLŐVEL? AZONNALI BEVÉTELI LEHETŐSÉGGEL ELADÓ! - Budapest VI. kerület, Zichy Jenő u

51 900 000 Ft
Budapest VI. kerület Zichy Jenő utca
1 éve, 4 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10012078
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 49
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Megvételre kínálok a VI. kerületben, közel a Liszt Ferenc térhez és a Nyugati Pályaudvarhoz egy nettó 49 nm-es, 2 szobás 4 méteres belmagasságú, galériázható lakást. A lakás irányára : 51,9 Millió Ft. Az épület földszintje már átesett egy felújításon, a többi szintet most tervezik renoválni. AIRBNB lehetséges és engedélyezett.

A lakás:

A bejárati ajtón belépve egy kis előszobát találunk, ahonnan balra nyílik egy nagy háló, amelynek az első része gardróbként szolgál. Ugyancsak balra egy külön WC helyezkedik el, szemben a konyha és a fürdő, míg jobbra a nagyméretű második szoba, ami jelenleg nappaliként funkcionál. Az extra belmagasság miatt könnyen kialakítható egy galéria, ami akár tárolásra, akár egy vendégháló kialakítására alkalmas. A fürdőből egy belső kis mini udvarra lehet kilépni, ami félig fedett, így esténként ki lehet ülni egy pohár borral. Amennyiben valaki áthelyezi a fürdőt a hatalmas hálószoba részeként, itt egy kellemes étkezőt lehet kialakítani teraszkapcsolattal.

Műszaki paraméterek:

" Teljesen új, háromrétegű, műanyag nyílászárók, mind az ablakokat, mind pedig a bejárati ajtót kicserélték.

" Inverteres klíma szolgálja a lakás komfortérzetét

" Felújításkor át lett vezetékelve

" Teljesen gépesített konyha

" Külső kis privát terasz

" Szép, keleties hatású burkolatok

" Energiatakarékos izzók

Mennyi anyagi ráfordítást igényel?

A lakás alapvetően tisztasági festést követően birtokba vehető, de ha valaki még jobbá szeretné tenni, a jelenlegi függöny -elválasztást, ami a konyha és a fürdő között van, gipszkarton fallal ki lehet váltani, vagy a fürdőt máshova át lehet helyezni. LED-es hangulatvilágításokkal fokozni lehet a modern, friss hatást.

Jelenleg hosszú távra ki van adva, a bérlő még 2023 augusztusáig biztosan maradna, így Önnek nincs problémája, a lakás azoonal pénzt termel.

A környék:

A BELVÁROS frekventált, forgalmas, részén, a WestEnd Bevásárlóközpont, a Nyugati tér, a MARGIT-SZIGET, a DUNA-PART, LISZT FERENC TÉR és számos kulturális szórakozási lehetőség környezetében helyezkedik el a lakás. KITŰNŐ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG. JÓ ELHELYEZKEDÉSE miatt SOKFÉLE HASZNOSÍTÁSRA alkalmas.

Budapest szívében, a Nyugati Pályaudvarnál szinte az összes közlekedési lehetőség elérhető. Néhány méterre metrómegálló, buszmegálló, trolibusz megálló, és villamosmegálló is található, nem beszélve a belvárosi alternatív megoldásokról, mint MOL kerékpár, elektromos közösségi autók, rollerek, és persze taxi. A Nyugati Pályaudvar is szinte sétatávolságban van.

Parkolni a lakásba bejelentett lakcímmel rendelkező személyek számára egy személyautóval ingyen lehet a környéken, de egy második autóra is kedvezményes parkolási tarifát kérhet az itt élő bérlet vásárlásának a formájában. Ha garázsban szeretné tartani az autóját, a közeli parkolóházakban lehet bérelni beállót.

Irodánk több, mint 15 éve szakértőként foglalkozik ingatlanok értékesítésével, és bérbeadásával. Hívjon, nézze meg az ingatlant, képzelje ide otthonát, vagy irodáját! Hétvégén is várom hívását!

Fekvés: NY

Építés éve: 1950

Lakás állaga: jó állapotú

Ház állaga: közepes állapotú

Ügyintéző: Péceli Edit

Azonosító: U/11-303

Irodáink 2001 óta foglakoznak ingatlanok közvetítésével, a kezdetek óta regionális, területi alapú specializációval.

Egyik SAJÁT WEBOLDALUNK ARANYHEGY-ÜRÖMHEGY ingatlanközvetítésére szakosodott,

ARANYHEGYI INGATLANIRODA néven talál ránk a világhálón.

Weboldalunk a teljes ARANYHEGYI-ÜRÖMHEGYI kínálatunkat tartalmazza,valamint megjelenítjük a területen KERESŐ ÜGYFELEINKET, keresési feltételeik, IGÉNYEIK leírásával.

Ingatlanainkat BEFEKTETÉSI SZEMPONTOK SZERINT is rangsoroljuk. Ha kínálatunk az Ön igényeit nem fedi le, együttműködő ingatlanirodák segítségével törekedni fogunk az Önnek megfelelő ingatlan megtalálására.

Kiemelt működési területünk még ÓBUDA és vonzáskörzete, melyet ÓBUDAI INGATLANIRODA néven talál meg az interneten.

Óbudai régió ingatlanjaival ÓBUDAI INGATLANIRÁDÁNK foglalkozik. Irodánk:1035 Budapest Vörösvári út 13.-(Vihar utca sarkán) található fa épületben.

Óbudai hegyvidék területén ÓBUALUX INGATLANIRODÁNK működik. Irodánk : 1037 Budapest, Erőalja utca 46. szám alatt (Viharhegyi út sarkán) helyezkedik el.

RÓZSADOMBI IRODÁNK Rózsadomb lábánál Lövőház 34. szám alatt (Ezredes utca sarkon) található.

Üröm, Pilisborosjenő, Szentendre területén 3 helyben lakó kollégánk dolgozik, itt ÓBUDÁNTÚL INGATLANIRODA névvel 2097 Pilisborosjenő Templom utca 2. szám (Fő utca sarok) alatt van.



Hivatkozási szám: 292118/2/1

Kapcsolat a hirdetővel
  • Péceli Edit

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest VI. kerület

Zichy Jenő utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó Lakás, Budapest 6. ker.
    Budapest VI. kerület
    *****Terézvárosban 3 szobás, napfényes, kiváló elosztású lakás eladó***** Kodály körönd közelében eladó, egy 111 nm-es, 3 külön nyíló szobás, tágas étkező konyhás, negyedik emeleti nagypolgári lakás. Az ingatlan 2009-ben teljes körű felújítást kapott...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VI. kerület
    1 napja
    98 000 000 Ft
  • Eladó - Lakás (téglaépítésű) - Eötvös utca
    Budapest VI. kerület, Eötvös utca
    VI. KERÜLET SZÍVÉBEN RÖVIDTÁVÚ BÉRBEADÁSI (AIRBNB) LEHETŐSÉGGEL! Az Andrássy út-Oktogon közelében az Eötvös utcában, impozáns, liftes társasház 3. emeletén eladásra kínálok, egy felújított, 48 m2-es, 2 szobás, cirkó fűtéses, lapradiátorokkal, műanyag...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VI. kerület
    1 napja, 1 órája
    55 900 000 Ft
  • Eladó 93 m2-es téglalakás Budapest VI. kerület, Szinyei Merse utca
    Budapest VI. kerület, Szinyei Merse utca
    Budapest 6. kerületének egyik frekventált utcájában, kínálunk megvételre egy 93 nm-es, teljes körűen felújított 3 szobás, /tullapon 2 szoba/ csendes 4. emeleti, napfényes lakást. A lakás fűtéséről kombi cirkó gondoskodik. A nyári meleget Panasonic Sp...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VI. kerület
    1 napja, 1 órája
    114 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 6. ker.
    Budapest VI. kerület, Szondi utca
    Budapesten a Városligethez közel, ELADÓ egy szépen felújított lakás! A 6. kerületben, 500 m távolságra a Városligettől eladó egy 45 nm-es (plusz galéria) , felújított lakás. A felújítás gépészetileg és esztétikailag is megtörtént, a nagypolgári ablak...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VI. kerület
    1 napja, 1 órája
    56 900 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 6. ker.
    Budapest VI. kerület
    *****Terézvárosban 3 szobás, napfényes, kiváló elosztású lakás eladó***** Kodály körönd közelében eladó, egy 111 nm-es, 3 külön nyíló szobás, tágas étkező konyhás, negyedik emeleti nagypolgári lakás. Az ingatlan 2009-ben teljes körű felújítást kapott...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VI. kerület
    1 napja, 5 órája
    98 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Péceli Edit

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest VI. kerület

Zichy Jenő utca