Eladó 128 m2-es téglalakás Budapest VI. kerület

272 853 000 Ft
Budapest VI. kerület
3 napja, 7 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10447734
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 128
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
VI.ker szívében Kodály körönd egyik  Kauser József által tervezett eklektikus-romantikus stílusú épületében eladásra  kínálunk egy emeleti, felújítandó 128 nm -es hangulatos zöld belső kertre illetve Kodály köröndre néző elegáns, 4 méternél magasabb belső terekkel rendelkező nagypolgári lakást. Az ingatlan legfelső szintjén, közös használatú felújított nagy terasz található, mely a Budai hegyekre panorámás.A bontási munkák, valamint az áthidaló átépítések és kiváltások befejeződtek. A gépészeti alapvezetékezés is zajlik. Ha valaki ebben az állapotában megveszi a felújítások folytatásáról is lehet tárgyalni, a kiviteli tervek és a lakás látványterve ,bútorozott alaprajza is rendelkezésre áll.   Az épületnek több bejárata is van, de hivatalosan ehhez a lakáshoz  Benczúr utcából van a bejutás. Az épület 5. emeletéről lehetőség van feljutni a közös használatban levő, gyönyörű Budai panorámás tetőteraszra.       Az ár a jelenlegi felújítatlan állapotra értendő.A ház közelében francia hangulatú kávézó is található. Érdekessége még, hogy a ház földszinti négyszobás saroklakásában Kodály Zoltán zeneszerző élt 1924-től haláláig.Megfordult  itt többek között: Yehudi Menuhin, Aram Hacsaturján,  Pablo Casals, Leopold StokowskiEgyéb információért  keressen bizalommal.In the heart of Budapest, in an eclectic-romantic style building designed by József Kauser in Kodály körönd.
We offer for sale a 1st floor 128 sqm  flat, which is currently undergoing complete renovation
an elegant bourgeois apartment with a cozy green inner garden and view for the  Andrássy Avenue, large interiors.

Demolition work as well as bridging rebuilds and replacements have been completed. Basic mechanical wiring is also taking place.

If someone buys in this condition, the continuation of the renovations can also be negotiated, the construction plans and the visual design and furnished floor plan of the apartment are also available.

The building has several entrances, but officially this apartment is accessed from Benczúr Street. From the 5th floor of the building it is possible to go out and use to the shared, beautiful panoramic roof terrace of Buda.

There is also a French style café-bar near the house. t is also interesting that the composer Zoltán Kodály lived in the four-room corner apartment on the ground floor of the house from 1924 until his death.

He visited here, among others: Yehudi Menuhin, Aram Khachaturian, Pablo Casals, Leopold Stokowski
Feel free to contact us for more information.

erkély, lift

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest VI. kerület


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 128 m2-es téglalakás Budapest VI. kerület, Lázár utca
    Budapest VI. kerület, Lázár utca
    A Szent István Bazilika és az Opera közvetlen közelében épülnek ezek az exkluzív lakások, vitathatatlanul az egyik legimpozánsabb fejlesztéseként Budapestnek.A lakások tervezésénél magas szinten ötvözték a régi és a modern stílust, és a terek egyedis...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VI. kerület
    4 hónapja, 4 hete
    415 605 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest VI. kerület