Eladó Lakás, Budapest 6. ker.

130 000 000 Ft
Budapest VI. kerület
1 napja, 23 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12001521
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 77
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
BUDAPEST 6.KERÜLETÉBEN, AZ ANDRÁSSY ÚT MELETTI CSENDES KIS UTCÁBAN MEGVÉTELRE KÍNÁLOK egy duplakomfortos, stílusosan kialakított 80 nm-es lakást.

A klasszikus stílusú, körülbelül száz éves épület a Kodály körönd mellett található. A házat körülbelül 15 éve újították fel gyönyörűen, ekkor került a lift is beépítésre. A társasháznak van megtakarítása, amelyet a lakóközösség visszaforgat a ház karbantartására. Két éve történt meg az összes gázvezeték cseréje, három éve gyönyörű bejárati ajtó készült, tavaly a postaládákat cserélték, idén a lépcsőház festése van tervben. A házban kamerarendszer van, a második emeleti folyosóról zárható rácson keresztül közelíthető meg az ingatlan.

A 2018-as felújításkor fűtéskorszerűsítés, villanyvezeték-csere, nyílászáró csere a falak áthelyezése, régi parketta és burkolat felszedése történt meg, már új betonra került a mostani hajópadló és az olasz járólap. A fa nyílászárók korhűek, a háromrétegű hőszigetelt ablaknak köszönhetően a lakás nem hűl ki, nagyon alacsony a fűtésköltség, a zajt nagyon jól szűrik.

A lakás a tulajdoni lap szerint 77 nm, tényleges méret (felújításkor földmérő által lemérve) 80 nm.
A lakás egyik legegyedibb megoldása a padlás, amely a két fürdő, az előszoba és a kisszoba felett helyezkedik el, körülbelül harminc négyzetméter tehát és 60 cm magas.
A padlást az egész lakás mennyezetére elhelyezett fa gerendák tartják, amelyek igazán meleg hangulatot kölcsönöznek otthonunknak. A gerendák befalazásra kerültek. A nappali és a hálószoba felett megmaradt a közel négy méteres belmagasság.

Okosotthon megoldás keretében a világítás, redőny, fűtés, klíma, eszközről irányítható, de a szobákban villanykapcsoló is van. A fürdőkben, gardróbban és az előszobában mozgásérzékelő van. A fűtés és melegvízellátás gázkazánnal történik, de a szobákban klíma is van. A ház rendkívül vastag falakkal rendelkezik, emiatt az ingatlan lassan hűl ki és lassan is melegszik fel.

Bár a képek egy borús januárban készültek, az ingatlan világos: a nappali és a nagyobb hálószoba az utcára néz, délelőtt 10 és délután 2 között éri a nap, a gangra néző kis háló és az előszoba délután 5-6 között kapja a napot.

1. Fürdők: két fürdő van, az egyik kádas (5 nm), a másik tusolós (3 nm). Mindkettőben van törölközőszárítós fűtőtest, padlófűtés és elszívó is. Az ablakok a lichthofra nyílnak. Kiváló minőségű, olasz járólapok, csempék és szaniteráruk kerültek beépítésre. A kádas fürdőszoba a hálóból nyílik, a tusolós az előszobából.

2. Gardrób (4 nm): asztalos által készített gardróbszekrénysor majdnem négy méter magas, egyik oldalon akasztós, másik oldalon polcos. A gardróbban van elrejtve a gázkazán is. A gardróbszekrények a vételár részét képezik. A gardróbban is van fűtőtest és padlófűtés is.

3. Kis hálószoba (9 nm): gangra néz, hajópadló burkolatú, légkondicionálós, szúnyoghálós, redőnyös. Ez a legcsendesebb szoba.

4. Előszoba (11 nm): hajópadló borítású. Asztalos által készített fa előszoba szekrény kabátoknak, cipőknek, kalapoknak stb. kis paddal. Az előszoba szekrény a vételár részét képezi.

5. Hálószoba (19 nm): hajópadló, légkondicionálás, fűtés, redőny, szúnyogháló. A hálószoba az utcára néz, de a háromrétegű hő-és zajszigetelő ablaknak szinte semmi zaj nem szűrődik be az egyébként csendes mellékutcáról. A sarokban látható óriási könyvespolc a vételár részét képezi.

6. Konyhás nappali (29 nm): hajópadló, légkondicionálás, fűtés, redőny, szúnyogháló, utcára néző ablakok. A konyhabútort asztalos készítette kőrisfából, gyönyörű, teljesen hibátlan, a pult műkő. Beépített hűtő, mosogatógép, mikró, sütő, indukciós főzőlap, nagy teljesítményű Falmac elszívó mindegyik működik. Az asztal szintén kőrisfa, bővíthető asztallap is tartozik hozzá. A konyha a beépített gépekkel és az asztallal a vételár részét képezi.
A környék infrastruktúrája kiemelkedő: a Nyugati pályaudvar negyed óra séta, a Keleti pályaudvar trolival szintén 15 perc. Kisföldalatti, trolik, buszok, a nagykörút nyolc perc séta. A Városliget negyed óra séta.

A parkolás a lakossági parkolás bevezetése óta könnyű, az utca egyik oldalán kizárólag a parkolási engedéllyel rendelkezők parkolhatnak este hat és reggel hét között. A szomszédos házban egyébként mélygarázs van, általában vannak kiadó beállóhelyek.

Our beloved 2 bedroom and 2 bathroom home, furnished in the style of a Scandinavian country house, is for sale in a quiet little street next to Andrássy út. The property is unencumbered and has an energy certificate.

The classical-style, approximately one-hundred-year-old building is located next to Kodály körönd. The house was beautifully renovated about 15 years ago, when the elevator was also installed. The condominium house has savings, which the community uses to maintain the house: two years ago, all the gas lines were replaced, three years ago a beautiful front door was made, last year we replaced the mailboxes, this year the staircase is planned to be painted. The house has a camera system, the property can be accessed from the second floor corridor

Referencia szám: M266524

Kapcsolat a hirdetővel
  • Zsoldos Marcell Tibor

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest VI. kerület


Hasonló hirdetések

  • Eladó Lakás, Budapest 6. ker.
    Budapest VI. kerület, Teréz körút
    KIVÁLÓ LEHETŐSÉG FIATALOKNAK ÉS BEFEKTETŐKNEK! A 6. kerület Teréz körúton található, ez a 4. emeleti, 75m2, 2+ fél szobás lakás mely egyaránt nyújt otthont és kiváló befektetési lehetőséget. - Fiatalok számára tökéletes választás, mert a lakás remek ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VI. kerület
    1 napja
    73 900 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 6. ker.
    Budapest VI. kerület
    Fantasztikus Befektetési Lehetőség a Bazilikánál! Egyedülálló lehetőség várja azokat, akik befektetési lehetőséget keresnek a belváros szívében. Egy felújítandó lakás várja új tulajdonosát egy csendes mellékutcában, mely csak néhány percre található ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VI. kerület
    1 napja
    84 500 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 6. ker., Külső VI.
    Budapest VI. kerület
    VI. ker. Andrássy úttól egy háztömbnyire 2 szobás felújított garzon eladó - 36 nm + 8nm állógaléria - főbb jellemzői: - 420 cm belmagasság, állógaléria - nappali + hálószoba (külön nyíló) - felújított, - konvektoros fűtésű, - műanyag ablakok, - AIRBN...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VI. kerület
    1 napja, 2 órája
    36 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 6. ker.
    Budapest VI. kerület
    VI. Liszt Ferenc téren, egy felújított épületben eladó bruttó 100 nm-es (hivatalosan 75 nm) lakás 3 külön nyíló szobával és nagy étkező-konyhával a legfelső emeleten. Az ingatlan jó állapotú, újak a nyílászárók ill. a cirkó fűtés is. A lakás felső em...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VI. kerület
    1 napja, 5 órája
    109 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 6. ker.
    Budapest VI. kerület
    Sétáló utcában, az Opera ház mögött! Teljes körűen felújított és teljesen bútorozott 56 m2-es, 2 szobás lakás a belváros szívében. Az ingatlan a VI. kerületben, egy szépen felújított társasház 2. emeletén található, a Hajós utca sétáló szakaszán.A ka...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VI. kerület
    1 napja, 5 órája
    132 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Zsoldos Marcell Tibor

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest VI. kerület