Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

IRODA VAGY LAKÁS, ANDRÁSSY ÚT ELEJE, ÉLŐ TÖRTÉNELEM, FELSŐ SZINT ÉS NAPFÉNY! - Budapest VI. kerület,

398 000 000 Ft
Budapest VI. kerület Andrássy út
1 éve, 4 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9452880
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 214
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KÖLTÖZZÖN BUDAPEST SZÍVÉBE ,AZ ANDRÁSSYRA, ÉLVEZZE A BELVÁROS FORGATAGÁT TÁGAS, NYUGALMAS OTTHONÁBAN!

Az Andrássy úton 1882-épült gyönyörű bérháznak a legfelső, utólag ráépített szintjén található a jelenleg eladó belső kétszintes, NAPFÉNYES, CSENDES lakás. Jelenleg bérlők vannak benne, és irodának használják, a berendezése is ennek megfelelő, de természetesen hangulatos, modern otthont lehet belőle varázsolni. Az ablakokból rálátunk a BAZILILKA kupolájára.

A lakás:

Belépve egy tágas előszobában találjuk magunkat, ahonnan jobbra egy konyha, illetve egy, a jelenlegi irodai funkció miatt kialakításra került tárgyaló található, balra pedig egy szoba/most iroda, egy fürdőszoba és egy gépészeti helyiség helyezkedik el benne. A bejárattal szemben egy hatalmas légterű közösségi helyiség/ lakásfunkció esetén nappali, valamint még egy külön iroda/szoba került kialakításra.

A második szinten, a nyitott lépcsőn felérve egy galéria, egy tároló, WC-k, kézmosó, két szoba/iroda és egy fedett terasz van.

Mennyi anyagi ráfordítást igényel?

A fűtés bár gázzal történik, nem drága, mivel, a nagy üvegfelületek miatt a lakás hamar felmelegszik. Hűteni természetesen a már meglévő klímákkal lehetséges.

Ha valaki irodaként tervezi tovább használni, akkor csak tisztasági festés és a saját cég arculatának a kialakítása szükséges.

Amennyiben lakásnak veszi valaki, célszerű az alaprajzot egyedi igények szerint átgondolni, ki lehet itt alakítani egy hatalmas amerikai konyhás nappalit, és akár 4 hálószobát. Burkolatokat is saját ízlés szerint ki lehet cserélni, illetve természetesen festeni is szükséges. Belsőépítészeti megoldások terén természetesen határ a csillagos ég, de gazdaságosan is ki lehet alakítani egy élhető, szép, napfényes, tágas lakást.

Műszaki paraméterek:

- belső kétszintes

- gáz cirko fűtés

- fedett terasz

- hatalmas, ezáltal rengeteg fényt biztosító nyílászárók

- riasztó rendszer

- fedett terasz

- klimatizált

Akit érdekel az épület története, röviden itt tájékozódhat:

Egy híres gabonakereskedő és feleségének a bérháza, amely most is az egyik legreprezentatívabb, legelegánsabb épület, és tényleg a központban található.

"Keppich Lipót (1815-1907) terménykereskedő, szeszgyáros és neje, Brüll Antónia ezt a bérpalotát építtette 1882-ben Freund Vilmos tervezésében. Keppich Lipót az 1882-ben alapított Szegedi Szeszgyár és Finomító Részvénytársaság alapító igazgatósági tagja volt a korábban szintén Freunddal építtető Brüll Zsigmond mellett (Andrássy út 19., 1881.), aki rokonságban állt Keppich feleségével, Brüll Antóniával. Tehát az elégedett építtetők rokoni és kollegiális kapcsolatainak köszönheti Freund e megbízást." Az épület eredetileg 4 emeletes volt, utólag került rá az 5 szint.

Környék:

A belváros szívében található az épület, a legfontosabb sugárút Budapesten az Andrássy út. A Deák tér, a Fashion Street, a Vörösmarty tér, a Bazilika séta távolságban vannak, csakúgy, mint a nagyobb bevásárlási lehetőség, a West End City Center, mindemellett gyalog nincs messze a Városliget. Számos iskola, óvoda, étterem, bár, színház, mozi, szórakozási és sportolási lehetőség van a környéken, amit felsorolni is nehéz lenne. A lokáció prémium, sok nagykövetség, diplomáciai képviselet és hotel van errefelé.

Közlekedés:

Budapest szívében, az Andrássy úton szinte az összes közlekedési lehetőség elérhető. Néhány méterre metrómegálló, buszmegálló, trolibusz megálló, és villamosmegálló is található, nem beszélve a belvárosi alternatív megoldásokról, mint MOL kerékpár, elektromos közösségi autók, rollerek, és persze taxi. A Nyugati Pályaudvar is szinte sétatávolságban van.

Parkolni a lakásba bejelentett lakcímmel rendelkező személyek számára egy személyautóval ingyen lehet a környéken, de egy második autóra is kedvezményes parkolási tarifát kérhet az itt élő bérlet vásárlásának a formájában. Ha garázsban szeretné tartani az autóját, a közeli Székely Mihály utcában van egy nagyon kényelmes parkolóház, ott lehet bérelni beállót.

Jöjjön nézze meg a lakást és álmodja ide az életét, vagy vállalkozását! Nézze meg, és ne habozzon ajánlatot tenni! Ritkán kerül a piacra ilyen kiváló adottságokkal rendelkező lakás, amely belső kétszintes.

Irodánk több, mint 15 éve foglalkozik szakértőként a budai régióban ingatlanok értékesítésével! Hívjon, akár hétvégén is, amennyiben nem venném fel, természetesen visszahívom.

Fekvés: DNY

Építés éve: 1882

Lakás állaga: jó állapotú

Ház állaga: jó állapotú

Tömegközlekedés elérhető távolságban van

Ügyintéző: Péceli Edit

Azonosító: U/08-301

LELKIISMERETESEN, SZÍVVEL-LÉLEKKEL, ALACSONY JUTALÉKKAL VÉGEZZÜK MUNKÁNKAT, MINDENKI MEGELÉGEDÉSÉRE!

Ha ingatlant eladni, vásárolni, bérbe adni, vagy bérelni szeretne, bizalommal fordulhat felénk!

Beruházók jelentkezését is várjuk a megfelelő telkek megkereséséhez!

Saját weblapunk ÓBUDA ingatlanközvetítésére szakosodott. Ajánlatainkat területi alapú csoportosításban is tallózhatja "BELSŐ ÓBUDA", "ÓbudaLux -ÓBUDAI HEGYVIDÉK", és "ÓBUDANTÚL" aloldalainkon.

Kiemelt működési területünk még RÓZSADOMB és vonzáskörzete.

Ezt az ingatlant, és hasonló ajánlatokat "ÓbudaLux" aloldalunkon találja meg. Itt TÖBB FOTÓ is talál.

Ingatlanajánlatainkat befektetési szempontok szerint is rangsoroljuk, valamint megtalálja aktuális KERESŐ ÜGYFELEINK IGÉNYEIT is.



Hivatkozási szám: 291517/2/1

Kapcsolat a hirdetővel
  • Péceli Edit

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest VI. kerület

Andrássy út


Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás Budapest 6. ker., Külső VI.
    Budapest VI. kerület
    Eladó a VI.ker. Szív utcában, az Andrássy és a Király utca közötti szakaszon egy felújítandó lakás. Jelenlegi alaprajz szerint 2 utcai nézetű szoba + konyha/étkező alkotja. A képek között található egy építész által tervezett átalakítási terv amerika...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VI. kerület
    1 napja
    69 000 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 6. ker., Belső VI.
    Budapest VI. kerület
    VI.ker. Jókai utcában 118 nm-es, 4 szobás, felújítandó lakás eladó szép, lift nélküli ház 2. emeletén. A lakás felújítandó, a képek látványtervek. A belső terek kialakítása, a villany vezeték és a vízvezeték felújítása már megtörtént. Igény esetén az...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VI. kerület
    1 napja
    364 000 €
  • Eladó lakás Budapest 6. ker., Belső VI.
    Budapest VI. kerület
    Remek házban, nagylakás! A Bazilikához és Andrássy úthoz is közel, nagyon szép kilátással rendelkező, egyedi stílusos, jó állapotú lakást kínálok eladásra. Szép, liftes, házban található. A lakás jó állapotú. Tágas, napfényes terekkel rendelkezik. El...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VI. kerület
    1 napja
    595 000 €
  • Eladó lakás Budapest 6. ker., Belső VI.
    Budapest VI. kerület
    Jó-Jó, szép-szép, de mivel tud többet mint a környékbeli ingatlanok? Szenzációs elhelyezkedés. Hunyadi tér bejáratától 20 db átlagos lépésre helyezkedik el, Andrássy út 78 méter, Hunyadi téri piac 180 méter, Oktogon 350 méter távolságra van. A legtöb...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VI. kerület
    1 napja
    112 900 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 6. ker., Belső VI.
    Budapest VI. kerület
    Felújítandó lakás vált eladóvá a VI. kerület kedvelt részén, közel a Deák Ferenc térhez. A lakás jelenlegi elrendzése: két nagyméretű szoba, hall, előszoba, főzőfülke, nagyobb fürdőszoba, plusz egy félszobányi tárolóhelyiség. Viszont a falak mozgatha...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VI. kerület
    1 napja
    79 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Péceli Edit

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest VI. kerület

Andrássy út