AirBNB-re alkalmas lakás a Városliget mellett, a néprajzi múzeumnál, liftes házban!

117 873 001 Ft
Budapest VII. kerület Külső-Erzsébetváros – Ligetváros
1 napja, 21 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11139199
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 129
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
CITYCARTEL
INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY
bemutatja:

 

KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG A GYÖNYÖRŰEN MEGÚJULT VÁROSLIGET MELLETT!

 

Rövidtávú kiadásra is alkalmas, szép homlokzatú, 3 emeletes LIFTES ház 2. emeletén eladó ez a tulajdoni lapon 129 nm, a valóságban 130 nm alapterületű 3 szobás, 2 fürdőszobás lakás.

 

Az ingatlan jelenleg határozatlan idejű szerződéssel bérbe van adva és irodaként üzemel. A társasházban folyamatosan napirendi pontként szerepel a ház további fejlesztéseinek terve, aminek keretében a üvegliftet szeretnének beépíteni és a belső udvarra egy vízesést.

 

Az ingatlan lokációjának köszönhetően nagyon szépszerű a külföldiek számára, kik mind rövid-mind pedig hosszú távra szívesen bérlik, hiszen ablakaiból a gyönyörű Néprajzi Múzeumra és a nyugat-európai színvonalat képviselő új Városligeti részre látunk, ahol egy karnyújtásnyisra van a Zene Háza, a liget új játszóterei és Central Parkra emlékeztető sétáló ösvényei.

 

Aki ide költözik, annak mindennapi élete része lehet a Városliget adta számos lehetőség a reggeli futástól a késő esti romantikus sétáig, számos kulturális program, valamint az összes itteni világhíres látnivaló, úgy mint a Hősök tere, a Múzeumok, a Vajdahunyad Vára, a Széchenyi fürdő és a tó, és bár három troli is közlekedik ezen a részen, a földalatti is könnyen megközelíthető.

 

A lakás állapota jó, műanyag nyílszárók vannak benne (az épület nem műemléki), a villanyvezetékek ki vannak cserélve és fűtéskorszerűsítés is volt (cirkófűtéses).

 

Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, további kérdése van vagy szeretné megtekinteni, forduljon hozzám bizalommal, készséggel állok rendelkezésre.

 

DR. LÁSZLÓ TÍMEA
INGATLANFORGALMI SZAKJOGÁSZ - INGATLANSZAKÉRTŐ

 

+36 30 815 2504

drlaszlotimea@citycartel.hu

 

CITY CARTEL BUDA KFT.
CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.


1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.
BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

 

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

 

CITY CARTEL

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

presents:

 

EXCELLENT INVESTMENT OPPORTUNITY NEXT TO THE BEAUTIFULLY RENEWED CITY PARK!

 

This elegantly renovated 3-story building with a beautiful facade, equipped with an elevator, offers a great investment opportunity. On the 2nd floor of the building, there is a 129 sqm (130 sqm in reality) apartment with 3 bedrooms and 2 bathrooms, suitable for short-term rentals as well.

 

Currently leased under an indefinite contract and functioning as an office space, this property holds potential for further development. The condominium's ongoing agenda includes plans for additional enhancements, including the installation of a glass elevator and a waterfall in the inner courtyard.

 

Due to its prime location, this property is highly appealing to international tenants seeking both short and long-term stays. Its windows offer views of the beautiful Ethnographic Museum and the newly developed part of the City Park, representing Western European standards. Within arm's reach are the House of Music, the park's new playgrounds, and walking paths reminiscent of Central Park.

 

For those who choose to reside here, the opportunities provided by the City Park become an integral part of daily life, from morning jogs to romantic evening strolls. Various cultural programs and world-famous local attractions, such as Heroes' Square, Museums, Vajdahunyad Castle, Széchenyi Thermal Bath, and the lake, are all easily accessible. Despite the presence of three trolleybus lines, the subway is also conveniently reachable.

 

The apartment is in good condition, featuring modern plastic windows (the building is not a listed monument). The electrical wiring has been replaced, and heating has been modernized with a gas heating system.

 

If this property has piqued your interest or if you have further inquiries or wish to arrange a viewing, feel free to contact me. I am at your service.

 

DR. TÍMEA LÁSZLÓ

REAL ESTATE ATTORNEY AT LAW - PROPERTY EXPERT

 

Phone: +36 30 815 2504

Email: drlaszlotimea@citycartel.hu

 

CITY CARTEL BUDA Ltd. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY Ltd. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ROAD 54. 1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET AVENUE 121. BUDAGYÖNGYE SHOPPING CENTER

 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Dr. László Tímea

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest VII. kerület

Külső-Erzsébetváros – Ligetváros


Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás Budapest 7. ker., Belső Erzsébetváros
    Budapest VII. kerület, Dob utca
    A Dob utca egy lenyűgöző hely Budapesten, amely a városközpontban található. Ez a körúton belül elhelyezkedő utca magával ragadó környezettel rendelkezik, és számos kényelmi lehetőséget kínál az itt lakóknak. A gyönyörű házban található lakás tetőtér...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    1 napja
    79 000 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 7. ker., Középső Erzsébetváros
    Budapest VII. kerület, Rákóczi út
    METRO közeli 2 szobás lakás eladó! Eladó a VII. kerületben, az Uránia színházhoz közel, egy 53 nm-es, 2 szobás lakás eladó liftes házban. Szuper közlekedés, az Astória karnyújtásnyira, egy rendezett tégla épületben található. A szobák jelenleg egybe ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    1 napja
    55 000 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 7. ker., Külső Erzsébetváros
    Budapest VII. kerület, Rottenbiller utca
    Eladó a város szívében, kiváló lokációval rendelkező, nagypolgári lakás! A LAKÁS FŐBB JELLEMZŐI: - 2 különnyíló szoba - konyha - étkező - 3,8 méteres belmagasság - fürdő wc külön helyiségben - a kisebb szoba galériázott - a nagyobb szoba az utcára né...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    1 napja
    52 900 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 7. ker., Külső Erzsébetváros
    Budapest VII. kerület, Osvát utca
    Eladó a Blaha Lujza tértól egy utcára, a VII. kerület központi részén, a Rákóczi út és az Erzsébet körút közelében egy frissen FELÚJÍTOTT lakás! - 66 m² remek elosztással - Modern, fiatalos - Utcára néző - Amerikai konyhás nappali - 2 hálószoba - Gép...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    1 napja
    72 900 000 Ft
  • Eladó 32 m2-es téglalakás Budapest VII. kerület
    Budapest VII. kerület
    Budapest VII. kerület Külső Erzsébetváros részen eladó, egy azonnal költözhető 32 m2-es gázkonvektor fűtéses garzon lakás, tégla építésű társasház 2.emeletén. Ablakai pár éve cserélve lettek műanyagra, frissen festve várja új tulajdonosát. A társashá...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    1 napja
    27 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Dr. László Tímea

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest VII. kerület

Külső-Erzsébetváros – Ligetváros