Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó lakás, Budapest 7. ker.

Budapest VII. kerület Hernád utca
2 hete, 2 napja

Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Budapest 7. ker.
    Budapest VII. kerület
    Ez az ingatlan tökéletes otthont nyújt mindazoknak, akik egy kényelmes és élvezetes életet szeretnének élni a város szívében!A lakás lakható állapotú , 51 négyzetméteres, egy konyha étkezővel és két szoba található benne, melyek kényelmes teret bizto...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    1 napja, 7 órája
    41 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 7. ker.
    Budapest VII. kerület, Marek József utca
    Ez az ingatlan tökéletes otthont nyújt mindazoknak, akik egy kényelmes és élvezetes életet szeretnének élni a város szívében! A lakás lakható állapotú , 51 négyzetméteres, egy konyha étkezővel és két szoba található benne, melyek kényelmes teret bizt...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    1 napja, 7 órája
    41 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 7. ker.
    Budapest VII. kerület, Nefelejcs utca
    Városliget vonzáskörzetében keresi új lakóját, ez a 35 nm-es, teljes körűen felújított, amerikai konyhás nappali + 1 hálós, zuhanykabinos fürdőszobás, egyedi vízórával és korszerűsített fűtéssel rendelkező, gyönyörűen, esztétikusan, energiatakarékosa...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    1 napja, 7 órája
    26 500 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 7. ker.
    Budapest VII. kerület, Peterdy utca
    Városligettől egy sarokra eladó egy felújított 34 nm-es lakás. A lakás egy rendezett társasház 4. emeletén található, ablakai udvarra néznek. A lakást 2018-ban teljeskörúen felújították,a vezetékek cseréje is megtörtént. Műanyag ablakok kerültek beép...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    1 napja, 7 órája
    42 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 7. ker.
    Budapest VII. kerület, Damjanich utca
    Eladó 55 nm-es (tulajdoni lap szerint 45 nm + 10 nm álló galéria) téglaépítésű lakás Városliget közelében. A társasház 1903-ban épült, 4 szintes épület udvari nézetű részén található. Az ingatlan teljesen lakható állapotú de igény esetén a felújításs...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    1 napja, 7 órája
    43 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11848494
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 15
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ÁLLATORVOSTUDOMÁNYI EGYETEM KÖZELÉBEN, FELÚJÍTOTT, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ GARZON!

Állatorvostudományi Egyetem vonzáskörzetében, Garay utcában, frissen felújított, belső kétszintes, azonnal költözhető garzon.
Az elmúlt pár hónapban teljes körű felújításon esett át, újak az elektromos vezetékek, a víz-, és csatornavezetékek, minőségiek a burkolatok, a szaniterek, a konyhabútor, a műanyag, biztonsági ajtó, ablak.

A 4,7 méteres belmagasságnak köszönhetően belső kétszintes az ingatlan, a kialakítást gondos tervezés jellemzi, mindennek megvan a helye. Az alsó szinten található az amerikai konyhás nappali és az épített, többállásos zuhanyos fürdőszoba, a felső szinten egy tágas hálótér. Alul végig járólapos, fent laminált parketta található.

Gáz nincs az ingatlanban, ennek megfelelően a fűtést távolról is vezérelhető, programozható elektromos fűtőpanelek biztosítják, a meleg vizet Ariston bojler, a konyharészen pedig elektromos főzőlap került beépítésre. Mind az alsó, mind a felső szinten dizájnos led világítások, tv állványok teszik még hangulatosabbá az ingatlant.

Az áramfogyasztás egyedi fogyasztás alapján fizetendő, vízóra is van, de nincs hitelesítve.

A társasház átlagos állapotú, az elfogadott közgyűlési határozat alapján a tetőtere beépítésre kerül, ennek megfelelően a ház is megújul majd!

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, számtalan üzlet, szolgáltató található a közelben, a Garay Center, vagy akár az Aréna Mall bevásárlóközpont is gyalogosan is könnyen és gyorsan elérhető.

A közelben, a Thököly úton több buszjárat megállója - 7, 7E, 8E, 133E, 110, 112 - található, a Keleti pályaudvarnál megáll a 4-es és a 2-es metró, de a környező utcákban számos trolibuszjárat is jár.

Befektetésnek, vagy saját részre is jó választás!

(A garzon egy három lakásra bontott ingatlan egyik eleme, ügyvédi használati megosztóval vásárolható meg! Akár a másik két ingatlannal együtt is!)

További információért, megtekintési időpontért várom hívását/üzenetét!
Érd.: Janik Zsolt [------]

Referencia szám: LK[------]

Elhelyezkedés
Budapest VII. kerület

Hernád utca

 
Elhelyezkedés
Budapest VII. kerület

Hernád utca