Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Lakás, Budapest 7. ker.

Budapest VII. kerület
2 hete, 5 napja

Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Budapest 7. ker.
    Budapest VII. kerület
    Ez az ingatlan tökéletes otthont nyújt mindazoknak, akik egy kényelmes és élvezetes életet szeretnének élni a város szívében!A lakás lakható állapotú , 51 négyzetméteres, egy konyha étkezővel és két szoba található benne, melyek kényelmes teret bizto...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    1 napja, 13 órája
    41 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 7. ker.
    Budapest VII. kerület, Marek József utca
    Ez az ingatlan tökéletes otthont nyújt mindazoknak, akik egy kényelmes és élvezetes életet szeretnének élni a város szívében! A lakás lakható állapotú , 51 négyzetméteres, egy konyha étkezővel és két szoba található benne, melyek kényelmes teret bizt...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    1 napja, 13 órája
    41 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 7. ker.
    Budapest VII. kerület, Nefelejcs utca
    Városliget vonzáskörzetében keresi új lakóját, ez a 35 nm-es, teljes körűen felújított, amerikai konyhás nappali + 1 hálós, zuhanykabinos fürdőszobás, egyedi vízórával és korszerűsített fűtéssel rendelkező, gyönyörűen, esztétikusan, energiatakarékosa...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    1 napja, 13 órája
    26 500 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 7. ker.
    Budapest VII. kerület, Peterdy utca
    Városligettől egy sarokra eladó egy felújított 34 nm-es lakás. A lakás egy rendezett társasház 4. emeletén található, ablakai udvarra néznek. A lakást 2018-ban teljeskörúen felújították,a vezetékek cseréje is megtörtént. Műanyag ablakok kerültek beép...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    1 napja, 13 órája
    42 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 7. ker.
    Budapest VII. kerület, Damjanich utca
    Eladó 55 nm-es (tulajdoni lap szerint 45 nm + 10 nm álló galéria) téglaépítésű lakás Városliget közelében. A társasház 1903-ban épült, 4 szintes épület udvari nézetű részén található. Az ingatlan teljesen lakható állapotú de igény esetén a felújításs...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    1 napja, 13 órája
    43 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12244970
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 60
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Megvásárolhatóvá vált ez a VII. kerületben található, Thököly úti lakás, panorámával a környék eklektikus stílusú műemlék épületére, a Keleti pályaudvarra.

A tégla építésű egykori bérház rendelkezik lifttel, így Ön kiélvezheti a felső emelet előnyét: nem szükséges azon aggódni, hogy ki lakik/költözik a felső lakásba és mennyire zajos, zavaró életvitelt folytat.

Leendő 60 négyzetméteres otthonában az alábbi helyiségeket találja:
Előszoba, tároló, konyha, wc, fürdőszoba és két tágas szoba.
A helyiségek belmagassága 355 centiméter.
A ingatlan fűtését a szobákban cserépkályhába szerelt gáz-héra készülék, míg a konyhában gáz-konvektor biztosítja. A melegvíz ellátás gázbojlerről megoldott.

Az elmúlt évtizedben folyamatos felújításokon esett át a lakás, melyek keretében új nyílászárókat szereltek be, modernizálták a konyhát és az előszobát, valamint épült egy 134 centiméteres ?belmagassággal? bíró 14,7 négyzetméteres fekvő galéria.

A jól szellőztethető, természetes fénnyel is megvilágított konyhában rendelkezésre áll egy 380 voltos aljzat csatlakoztatására alkalmas vezeték. Így akár nagyobb teljesítményű gép is (pl. elektromos sütő) problémamentesen elhelyezhető. A képeken látható konyhai berendezések és bútorok nem tartozékai a lakásnak, így Ön szabadon választva, saját ízlésére és igényeire szabhatja ezt a helyiséget is.

A szobákban nagy méretű, rengeteg természetes fényt beeresztő ablakok vannak és az ott található burkolatnak használt, laminált parkettához pót elemek biztosítottak vagy az alattuk megőrzött eredeti parketta felújításával visszanyerhető a polgári stílus.

A komfortérzet növelés és a zavartalan használhatóság érdekében a fürdőszoba és a wc külön helyiségben kapott helyet.

A társasház körülményei rendezettek. A közelmúltban cserélték a felmenő gázvezetékeket és a jelenlegi közös képviselet és lakóközösség is partner a hosszútávú, értéknövelő kezdeményezésekben.

Központi elhelyezkedésének köszönhetően szinte bármi néhány perc alatt elérhető.
A közelben található óvoda, általános iskola, középiskola, egészségügyi intézmény, étterem, bevásárlási és kikapcsolódási lehetőség.

Tömegközlekedési csomópontként számtalan járat könnyed elérhetőségét teszi lehetővé, és a város szinte bármely pontja mellett, az ország több vidékére is közvetlenül eljuthat.

Ezenfelül évente mindössze 2.200.- forintért igényelhet autójára, az egész kerületben korlátlan parkolásra feljogosító igazolványt.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére.
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk.
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

Referencia szám: M[------]

Elhelyezkedés
Budapest VII. kerület

 
Elhelyezkedés
Budapest VII. kerület