Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Nefelejcs utcában szuterén 36 nm-es ingatlan eladó

19 900 000 Ft
Budapest VII. kerület Erzsébetváros (Nagykörúton kívül)
3 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11994849
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 36
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
VII. kerületben, a Erzsébetváros-Ligetváros részén, a Nefelejcs utcában eladó egy 36 nm-es, FELÚJÍTOTT, 2 szobás ingatlan.

VII. kerületben, KIVÁLÓ KÖRNYÉKEN, a VÁROSLIGET közelében, a DÓZSA GYÖRGY ÚT, a Damjanich utcánál eladó egy 36 nm-es, felújított ingatlan. A négyszintes lakóépület folyamatosan karbantartott, rendezett. Az ALAGSORI helyiség a tulajdoni lap szerint ÜZLETHELYISÉG megnevezésű, de TELJES ÁTALAKÍTÁSON és FELÚJÍTÁSON esett át. Egy helyrajzi számon található öt ingatlan, osztatlan közös tulajdon ügyvéd által készített használat szerinti megosztással. Kiváló lehetőség, akár befektetés, vagy ingatlan kiadás céljából. Az öt ingatlan utcai bejáratú, de közös előtérből nyílik.

A kettes számú ingatlan irányára : 19,9 Millió Ft.

Remek közlekedése miatt kedvelt az albérletet keresők körében. Az Állatorvostudományi Egyetem, a Pesti Magyar Színház, a Fasori Evangélikus Gimnázium, az Andrássy út, a Néprajzi Múzeum, a Hősök Tere, a Magyar Zene Háza, a Szépművészeti Múzeum…stb. közelsége, a kulturális élet egyik központja.

Az ÖSSZKOMFORTOS ingatlan : MOST 2023-ban készült el, a TELJES KÖRŰ műszaki FELÚJÍTÁSNAK köszönhetően az épületgépészet (víz- és villanyvezeték), a világítástechnika, a szaniterek, új burkolatok, új nyílászárók, valamint új konyhabútor és bejárati ajtó is beépítésre került. Az ingatlan amerikai konyhás NAPPALIBÓL (22 nm), egy HÁLÓSZOBÁBÓL (9 nm) és egy KÁDAS fürdőszobából (5 nm) áll.

A konyharész, a fürdő kerámia járólappal, a szobák laminált parkettával burkoltak. Az ingatlan fűtése modern, energiatakarékos, elektromos rendszerű.
Parkolás az épület előtt, közterületen lehetséges.

Kiváló infrastruktúra, kitűnő tömegközlekedés, közelben a KELETI PÁLYAUDVAR, THÖKÖLY ÚT, iskola, játszótér, bank, rendelő, bevásárlási lehetőség, a HUNYADI TÉRI PIAC. a GARAY CENTER BEVÁSÁRLÓKÖZPONT - minden megtalálható. Metró (M1, M2 és M4), trolibusz (70, 73, 74, 76, 78, 79) a közelben, így a város bármely pontja könnyen, gyorsan elérhető.

Ha tapasztalt, lelkiismeretes, képzett profi szakemberre van szüksége, akkor Családi Otthon Centrum.

lift

Kapcsolat a hirdetővel
  • Baczynski Eszter

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest VII. kerület

Erzsébetváros (Nagykörúton kívül)


Hasonló hirdetések

  • Eladó 30 m2-es téglalakás Budapest VII. kerület, Nefelejcs utca
    Budapest VII. kerület, Nefelejcs utca
    A VII. kerület Nefelejcs utcában ELADÓ egy felújított 30,90 nm-es ingatlan. A felújítás során új vezetékek, burkolatok, nyílászárok kerültek beépítésre.A szuterén szinten lévő, közös előtérből nyíló ingatlan ablakai az utcára nyílnak, külön mérőórákk...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    3 hete, 4 napja
    22 200 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 7. ker.
    Budapest VII. kerület
    A VII. kerület Nefelejcs utcában ELADÓ egy felújított 30,90 nm-es ingatlan. A felújítás során új vezetékek, burkolatok, nyílászárok kerültek beépítésre. A szuterén szinten lévő, közös előtérből nyíló ingatlan ablakai az utcára nyílnak, külön mérőórák...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    4 hete, 1 napja
    22 200 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Baczynski Eszter

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest VII. kerület

Erzsébetváros (Nagykörúton kívül)