Eladó Társasházi lakás, Budapest VIII. kerület, Magdolna negyed, 74nm, 43000000 Ft

43 000 000 Ft
Budapest VIII. kerület Magdolna negyed
5 napja, 5 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12070992
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 74
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Álmodja meg és váltsa valóra álmai otthonát!
VIII. kerületben, a Kálvária térhez közel, a Baross utcában, I. emeleti, 74 m²-es, felújítandó, nappali+2 hálós lakás eladó!

Ingatlan:
20. század elején épült egyszintes ház, melynek külső-belső homlokzata normál állapotú. A ház lakóközössége teljesen kulturált, igényes.
A lakás ennek a háznak az 1. emeletén található, így könnyen megközelíthető. Bejárata a lépcsőházból nyílik. A lakás 74 m2-es, előszoba-konyha, 3 szoba és zuhanyzós fürdőszoba alkotja. A helyiségek külön-külön ideális méretűek, a lakás elosztása is ideális.
A szoba parkettával, a fürdő járólappal burkoltak. Jelenleg kályhák biztosítják a fűtést, Vízóra nincs a lakásban, de beszereltethető.
A lakás felújtandó állapotú. Mivel az ingatlan jó helyen van és kifejezetten jó az elrendezése, így felújítást követően egy nagyon kellemes atmoszférájú, hangulatos otthon alakítható ki.

A közös költség 36.448 Ft/hó, amely az általános díjak - mint szemétdíj, takarítás, áramdíj, házbiztosítás, bankköltség, képviseleti díj - tartalmazza a víz-csatornadíj átalányt is, de bármikor szereltethető vízóra a lakásba.

Irányár: 43 M Ft

AJÁNLOM:
- belvárosi hangulatot kedvelő EGYÉNEK, PÁROK, CSALÁDOK számára, akik Pest egyedi hangulatú környékén, nagyon jó közlekedés mellett, saját részre szeretnének egy önállóan megálmodott és kivitelezett, igényes otthont!
- BEFEKTETŐK figyelmébe, akik saját koncepció alapján felújítják, majd a lakás kiváló elhelyezkedésének és jó elrendezésének köszönhetően könnyedén
• kiadhatják belföldi-, külföldi egyetemisták vagy párok, családok részére, illetve
• értékesíthetik

Környezet:
Józsefváros, vagyis az a bizonyos „nyócker” rengeteg sztereotípia súlyát cipeli, de időről időre rá is cáfol a pletykákra. Valójában egy sajátos, szerethető kerület, ráadásul olyan kultikus terek gyűjtőhelye, mint az örökké nyüzsgő Blaha Lujza tér, a Nemzeti Múzeummal és számtalan remek hellyel ékeskedő Palotanegyed, vagy az egyre inkább felfutó Corvin-negyed. Sok párhuzamos történet zajlik itt nap mint nap: bölcsészek bújják a könyveket a káprázatos Szabó Ervin Könyvtárban, fiatalok iszogatnak a Mikszáth Kálmán tér környékén, a Füvészkertben kisgyerekes családok mélyednek el a botanika rejtelmeiben. Változatosságban tehát nincs hiány, és szerencsére tömegközlekedési opcióban sem: a 4-6-os villamossal és a 3-as, 4-es metrókkal könnyedén felfedezhetjük a környéket.

A környéken minden megtalálható, ami a mindennapi életvitelhez szükséges, mint például közért, patika, orvosi rendelő, vendéglátóipari egységek, vagy akár posta is található a közelben. Ezeken kívül Oktatási-, és Egészségügyi Intézmények, Bevásárló központok, plázák is a közvetlen közelben vannak.
A SOTE Nagyvárad téri épülete és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem 10 percen belül elérhető!

Közlekedés:
A közlekedés kiváló, pár perc közelségben elérhetőek buszok, villamosok, illetve a metró is. Helyieknek a parkolás ingyenes.
Troli: 72-es, 83-as
Busz: 9-es, 99-es, 909-es, 909A
Villamos: 23-as, 24-es, 28-as, 28A, 62-es
Közelben:
Villamos: 4-es, 6-os,
Metró: M3, M4

Műszaki:
A házon már korábban elkezdődtek a felújítási munkák, mely elsőként a külső homlokzattal kezdődött. Tavaly befejezték az elektromos hálózat, illetve a belső udvar felújítását is. Legutóbb a korlátokat újították fel.
A lakásban a fürdőt kezdték felújítani.
Konyhában van elszívó is.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal! Hívjon most, és tekintse meg akár még ma!

Finanszírozás:
Amennyiben a megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni, vagy még meglévő ingatlanát nem tudta eladni, ill. nem szeretné ár alatt értékesíteni, és nem akar lemaradni álmai otthonáról szívesen állunk rendelkezésére. A magyarországi pénzintézetek legkedvezőbb feltételű, akár egyedi ajánlataiból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, mindezt egy helyen. Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható. Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hiteltanácsadásra!

komfortos, jó beosztású, világos, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Jurik Tünde Borbála

  • +362021-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest VIII. kerület

Magdolna negyed


Hasonló hirdetések

  • Eladó Társasházi lakás, Budapest VIII. kerület, Magdolna negyed, 74nm, 43000000 Ft
    Budapest VIII. kerület, Magdolna negyed
    Álmodja meg és váltsa valóra álmai otthonát! VIII. kerületben, a Kálvária térhez közel, a Baross utcában, I. emeleti, 74 m²-es, felújítandó, nappali+2 hálós lakás eladó! Ingatlan: 20. század elején épült egyszintes ház, melynek külső-belső homlokzata...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VIII. kerület
    1 hete, 2 napja
    43 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Jurik Tünde Borbála

  • +362021-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest VIII. kerület

Magdolna negyed