Ezt a hirdetést archiválták.

Magdolna Ház - Budapest VIII. kerület, Magdolna utca

Budapest VIII. kerület Magdolna utca
3 éve

Hasonló hirdetések

  • ***Központi helyen, az Orczy kert mellett, ERKÉLYES lakás eladó***
    Budapest VIII. kerület, Baross utca
    **A Belvárosban, az Orczy kert közelében eladó, ZÖLDRE NÉZŐ, csendes lakás, kíváló közlekedéssel és lokációval!*** VIII. kerület az egyik legkíválóbb választás EGYETEMISTÁKNAK, a környék gyakorlatilag Egyetemek és neves Gimnáziumok színtere. BEFEKTET...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VIII. kerület
    1 hónapja, 3 hete
    39 500 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6047667
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 58
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
95%-OS KÉSZÜLTSÉGI ÁLLAPOT, LAKÁSAINK RUGALMASAN MEGTEKINTHETŐK!

Környezetbarát, alacsony fenntartási költségű lakások közvetlenül a beruházótól 2021. januári átadással, már 687 ezres négyzetméterártól!

Cégünk legújabb, magas minőségű lakóépület-fejlesztése a Magdolna Ház, a VIII. kerület gyorsan fejlődő negyedében, a Magdolna utca 38. szám alatt található. Az épület tervezésénél fő szempont volt, hogy JÓ ELOSZTÁSÚ, VILÁGOS belső terek jöjjenek létre, ezáltal modern lakóterek valósulhatnak meg, a mai elvárásoknak maximálisan eleget téve.

Társaságunk, a Wesselton Kft. egy magyar tulajdonú, biztos tőkeháttérrel rendelkező, ingatlanok fejlesztésére specializálódott cég. Vezetői 1999. óta, több mint 20 éve vannak jelen az ingatlanpiacon, ezalatt több mint 850 lakás átadására került sor Budapesten és Ausztriában egyaránt.

A társasházban különböző méretű, elosztású, 41m2-től induló, 2-4 szobás, világos, erkélyes lakások kapnak helyet, melyekhez pinceszinten autóbeálló is tartozik. Ezek 4.000.000 Ft-ért opcionálisan megvásárolhatók.

Az épület tervezésekor legfontosabb célkitűzésünk az volt, hogy alacsony fenntartási költségű, élhető lakásokat alakítsunk ki elérhető áron.

A beruházás a Lujza utca és a Magdolna utca sarkán, a Teleki térnél található, számos tömegközlekedési eszköz közvetlen közelében. Az M2-es és az M4-es metróvonalak 10 perc sétatávolságon belül elérhetők, a belvárosba tartó 99-es buszjárat megállója is csak néhány méter. Az utca végén elhelyezkedő Teleki téri Piac széles kínálata megkönnyíti a mindennapos bevásárlást. Pár lépésre benzinkút, patika, éjjel-nappal nyitva tartó kisboltok, éttermek és kávézók.

Minden korosztály számára jó választás, akár diákoknak, a közelben lévő oktatási intézmények miatt, a belvárosi nyüzsgést kedvelőknek, családosoknak és befektetőknek is.

A társasház és a lakások számos előnye ellenére a Magdolna Ház árai kedvezőbbek a környékbeli új építésű ingatlanok árainál.

Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Budapest VIII. kerület

Magdolna utca

 
Elhelyezkedés
Budapest VIII. kerület

Magdolna utca