Vas utca

77 300 000 Ft
Budapest VIII. kerület Corvin negyed
1 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12330418
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 65
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Budapesten Vas utcában 65nm-es nappali +2 szobás 3.em.-i felújított lakás liftes házban eladó.
Lakás:
Az ingatlan teljes körű felújítása 2018 elején fejeződött be, ami eredetileg saját célra történt. A felújítás keretében megtörtént a villany és vízvezetékek teljes körű cseréje, villanyóra bővítése (külön fázisokkal az egyes háztartási gépeknek), a szükséges belső válaszfalak újraépítése, a padlózat teljes körű cseréje, részleges nyílászárócsere, vízórák beszerelése, gáz kivezetése, a szomszéd lakással közös válaszfalak hangszigetelése.
A lakás elosztása a következő: amerikai konyhás nappali, 2 szoba, gardróbhelyiség, 2 fürdőszoba (az egyikben zuhanyzó, mosdó és WC, a másikban fürdőkád és mosdó.) Mindkét fürdőszobában ki van alakítva a mosógép számára a kiállás.
A fűtést norvég fűtőpanelek, a meleg vizet pedig bojlerek biztosítják. A vízdíj jelenleg a közös költség része, de a lakásban vízórák is beszerelésre kerültek, így az egyéni mérőre történő átállás igény szerint bármikor kivitelezhető.
Az épületbe és a lakásba is kb. egy éve bevezetésre került a legmodernebb üvegszáloptikás internet.
A lakáshoz tartozik egy kb. 3 m2-es zárható pincerekesz, illetve az épületben van zárható biciklitároló is.
Közös költség 23000Ft, tartalmazza a vízdíjat. 6000Ft a felújítási alapba megy.
Épület: A lakás egy rendezett, liftes társasház 3. emeletén található. A lakóközösség évek óta gyűjt felújítási alapot, így a társasház gazdálkodása rendezett. Az elmúlt években a társasház saját forrásából sor került a gázhálózat tömörré tételére, a lift felújítására, az utcafronti erkélyek felújítására, és az állagmegóvást célzó további munkálatok a jövőben is be vannak ütemezve.

Környék: Az ingatlan a Palotanegyedben a Színművészeti Egyetem és az Uránia Mozi szomszédságában található. A Rákóczi út közelsége ellenére az utca és a Palotanegyed nyugodt, csendes. A környék folyamatosan fejlődik, így többek között nemrég fejeződött be a Blaha Lujza tér, és az emblematikus Corvin Áruház felújítása. Pár perc sétára található a metró és a 4-6-os villamos, de a Rákóczi úton számtalan busz is megáll. 5-10 perces sétával elérhető orvosi rendelő, élelmiszerbolt, piac, bevásárlóközpont, számos étterem, kávézó, stb.

Az ingatlan a 8. kerületben a Palotanegyedben, csendes környéken található. A környék folyamatosan fejlődik, így többek között nemrég fejeződött be a Blaha Lujza tér felújítása. Pár perc sétára található a metró és a 4-6-os villamos, de a Rákóczi úton számtalan busz is megáll. 5-10 perces sétával elérhető orvosi rendelő, élelmiszerbolt, piac, bevásárlóközpont, számos étterem, kávézó, stb.

A lakás rugalmasan megtekinthető! Azonnal költözhető!
Várom hívását akár hétvégén is!

Irodánk igény esetén teljes körű hitelszolgáltatást és ügyvédi hátteret biztosít.



lift

Kapcsolat a hirdetővel
  • Magyar Emese

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest VIII. kerület

Corvin negyed


Hasonló hirdetések

  • Eladó Egy Sokoldalú 105 nm-es Lakás az Astoria Közelében!
    Budapest VIII. kerület, Józsefváros – Palotanegyed, Vas utca
    Keresed az igazi gyöngyszemet a belvárosban? Ne keress tovább! Eladó egy különleges, 105 nm-es lakás, mely mindössze egy karnyújtásnyira található a Blaha Lujza tértől. Ez a lakás nem csupán egy otthon, hanem egy valódi lehetőség birtokosa! A lakás v...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VIII. kerület
    2 hete, 5 napja
    95 000 000 Ft
  • Befektetők figyelem! Teljesen felújított garzonlakás liftes házban a körúton belül Airbnb lehetőségg
    Budapest VIII. kerület, Vas utca
    Palotanegyedben, Egyedi Élményekkel Vár: Teljesen Felújított Egyszobás Garzon Lakás Álmodd meg a palota negyedbeli otthont, amely stílust és kényelmet kínál egyaránt! Kiváló lehetőség egy rövidtávú bérbeadásra vagy saját otthonnak egy igazán exkluzív...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VIII. kerület
    2 hónapja, 2 hete
    36 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Magyar Emese

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest VIII. kerület

Corvin negyed