Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 49 nm-es panel lakás Budapest X. kerület Felsőrákos

38 500 000 Ft
Budapest X. kerület Felsőrákos
1 éve, 5 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9873750
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 49
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
JÓ BEOSZTÁSÚ, CSENDES LAKÁS KÖZPONTI HELYEN!

BEFEKTETÉSNEK IS KITŰNŐ!

Közkedvelt helyen, az ÁRKÁD BEVÁSÁRLÓKÖZPONT MELLETT kínálok megvételre egy JÓ ÁLLAPOTÚ, KÉT SZOBÁS barátságos, világos, ERKÉLYES LAKÁST tíz emeletes panelház 2. emeletén.

Az ingatlan nagyon jó beosztású. A lakás egy zárható, szomszéddal közös folyosóról közelíthető meg, mely igazából egy közös erkély. A lakásba lépve, rögtön jobbra található az ablakos konyha, melyben a beépített konyhabútor gáztűzhellyel, az ár részét képezi. Majd a tágas, jól berendezhető előtérről a világos, teli ablakos 21 nm-es modern, vidám színvilágú nappaliba léphetünk. Tőle jobbra található a kisebbik szoba, ahonnan a 3 nm-es erkély nyílik. Ide jó időben, ketten kényelmesen kiülhetnek egy reggeli kávét vagy egy pohár bort elfogyasztani. A két szoba átjárható, van közöttük egy ajtó, de jelenleg nem használják őket csak külön nyílóként. A közlekedőről nyílik a kádas fürdő és WC külön helyiségben. A fürdő előtt megtalálható egy beépített szekrény, mely 60 cm mély, így tárolóként is funkcionálhat.

A lakás két évvel ezelőtt részleges felújításon esett át. A nyílászárókat mindenhol kicserélték, a szobákban az ablakok és az erkélyajtó műanyag redőnnyel felszerelt. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. A szobák laminált padlóval a többi helység járólappal burkolt. A lakás melegét távfűtés szolgáltatja, melynek átalánydíja 12000 Ft körül alakul.Két vízóra van, így a közös költség 10000 Ft. Tavaly felszerelésre került egy inverteres klíma a nappaliban, mellyel nyáron a kívánt hőmérsékletűre hűthetjük a lakást.

A ház tiszta, rendezett, kamerarendszer is kiépítésre került, nagyon jó a lakóközösség.

A KÖRNYÉK KÖZLEKEDÉSE ÉS INFRASTRUKTÚRÁJA KITŰNŐ! A ház mellett található Árkád bevásárlóközpontban, és a mellette lévő Sugár Üzletközpontban minden üzlet és szolgáltatás jelen van amire csak szükségünk lehet. A közeli IKEA-ban a szükséges bútorokat is könnyen beszerezhetik az új lakók. A pár perc sétára található 2-es metróval könnyen, gyorsan eljuthatnak a belvárosba, de rengeteg busz, troli és villamosjárat könnyíti meg az utazást a környező kerületekbe, a hévvel pedig Budapest területén kívülre is utazhatunk. A környéken közlekedő összes éjszakai járat megáll az Örs vezér téren. Az autóval közlekedőknek a parkolás lakcímkártyával ingyenes, amúgy ez a rész fizetős övezet.

Szívből ajánlom ezt a lakást minden korosztálynak, akik csendes, de mégis központi helyen keresik új otthonukat! Tökéletes befektetésnek is, hiszen nagyon könnyen kiadható. A lakásban jelenleg is albérlők laknak, akik szívesen maradnának, ha az ingatlant befektetési célból vásárolják meg.

Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérdése van, szívesen megtekintené a lakást hívjon a hét bármely napján akár hétvégén is! Nézze meg és tegyen egy ajánlatot!

Amennyiben hitelre van szüksége díjmentes tanácsadással és ügyintézéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk! Ha még el kell adnia meglévő lakását abban is állunk szíves rendelkezésére.

Hivatkozási szám: 3127_6517

Kapcsolat a hirdetővel
  • Walter Noémi

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest X. kerület

Felsőrákos


Hasonló hirdetések

  • Eladó Sorház, Budapest X. kerület, Felsőrákos, 143nm, 127900000 Ft
    Budapest X. kerület, Felsőrákos
    AA++ ENERGETIKAI BESOROLÁSÚ 4 LAKÁSOS SORHÁZI LAKÁSOK ÉPÜLNEK, MAGAS MINŐSÉGBEN A X. és a XVI. KERÜLET HATÁRÁN! UTCAFRONTI ÉS A HÁTSÓ LAKÁS ELKELT! A X. kerületi Rákosfalva és a XVI. kerület Sashalom határán a Rákos-patak természetvédelmi területéhez...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest X. kerület
    1 napja, 19 órája
    127 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 10. ker.
    Budapest X. kerület, Őrs Vezér tere
    A metrótól és villamosmegállótól 3 percre eladó egy 35 nm-es lakás.Csendes, zöld belső udvarra néző.Az egyetemektől nincs messze, így akár kiadásra is tökéletesen megfelel. Első lakásnak kitűnő választás az infrastruktúrája és adottságai miatt.Nagyon...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest X. kerület
    1 napja, 19 órája
    29 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 10. ker.
    Budapest X. kerület, Agyagfejtő utca
    Eladó kétszobás lakás a 10. kerület egyik kedvelt részén!Budapest 10. kerületében az Újhegypark közelében eladó egy 50 nm-es, két külön nyíló szobás ingatlan.A lakás a rendezett társasház második emeletén helyezkedik el.A társasház lakóközössége és k...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest X. kerület
    1 napja, 19 órája
    36 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 10. ker.
    Budapest X. kerület, Veszprémi utca
    SZENT LÁSZLÓ TÉRTŐL PÁR PERCRE, ZÖLDRE NÉZŐ, JÓ ÁLLAPOTÚ, 2 SZOBÁS, ERKÉLYESA kerület központi részén, Szent László tértől pár percre, csendes, zöld utcában, jó állapotú, 54 m2-es, 2 szobás lakás. Jó elrendezésű, jó adottságú ingatlan! A szobák külön...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest X. kerület
    1 napja, 19 órája
    48 500 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 10. ker.
    Budapest X. kerület
    Panelprogramos, erkélyes, panorámás, 2 szobásEladó a 10. kerületben, az Újhegyi lakótelepen egy 50 nm-es, 2 szobás, panelprogramos, 10. emeleti, erkélyes, panorámás lakás.A panelprogram során szigetelték az épületet, ablakokat és az erkély korlátait ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest X. kerület
    1 napja, 19 órája
    38 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Walter Noémi

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest X. kerület

Felsőrákos