Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 49 nm-es panel lakás Budapest X. kerület Újhegy

37 500 000 Ft
Budapest X. kerület Újhegy
1 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9942492
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 49
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
X. kerületben az Újhegyi lakótelepen kínálok megvételre egy 49 nm-es, 2 szobás, beépített erkéllyel rendelkező, jó állapotú lakást, tíz emeletes PANELPROGRAMOS HÁZ 6. emeletén.

Az ingatlan nagyon jó beosztású, a lakásba lépve egy tágas előtér fogad ahol a beépített szekrény az új tulajdonosra vár. Rögtön a bejárattól jobbra nyílik az ablakos konyha, melyben a beépített modern konyhabútor gáztűzhellyel, sütővel és elszívóval szintén az ár részét képezi. A lakásba befelé haladva szemben található a napfényes teli ablakos 21nm-es nappali, mellette pedig a 12 nm-es kisebb szoba, ahonnan a beépített erkélyre léphetünk. A közlekedőről nyílik a kádas fürdő és WC külön helyiségben. A fürdőnél még megtalálható egy beépített szekrény, mely 60 cm mély, így tárolókánt is funkcionálhat.

A lakás pár éve részleges felújításon esett át. A nyílászárókat kicserélték, az ablakok mindenhol műanyag redőnnyel felszereltek, egy-egy ablak szúnyoghálóval is ellátott, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. 3 évvel ezelőtt a szobák vinyl burkolatot kaptak és a falakat tapétázták. A többi helyiségben a falak frissen festettek a padló burkolata járólap.

A lakás melegét távfűtés szolgáltatja, a nyári melegben a kellemes hőmérsékletről a nappaliban felszerelt klíma gondoskodik. Több vízóra is van, így a közös költség 12200 Ft, mely a takarításon, szemétszállításon és biztosításon kívül a felújítási alapot is tartalmazza.

A ház tiszta, rendezett, jó a lakóközösség. A biztonságot az egész házban kiépített kamerarendszer biztosítja.

A környék közlekedése és infrastruktúrája kitűnő. Rengeteg bevásárlási lehetőség / Spar, Auchan, Penny Market, Lidl, DM / mind pár percre a háztól és a közeli Köki Terminál bevásárlóközpontban minden üzlet és szolgáltatás jelen van amire csak szükség lehet. Ezen kívül bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, posta is megtalálható a közvetlen közelben. A háztól rövid sétatávolságra van a 85, 85 E, 68 jelzésű buszok megállója melyekkel könnyen eljuthatunk Kőbánya-Kispestre és az Örs vezér térre ahonnan a metróval gyorsan a belvárosba juthatunk. Az autóval közlekedőknek a parkolás ingyenes. A háztól egy saroknyira található egy horgásztó és a Sportliget, mely futókörrel, labdajáték pályákkal és uszodával várja a sportolni vágyókat.

Szívből ajánlom ezt a lakást minden korosztálynak akik ezen a közkedvelt lakótelepen keresik új otthonukat.

Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérdése van, szívesen megtekintené a lakást hívjon a hét bármely napján, akár hétvégén is! Nézze meg és tegyen egy ajánlatot!

Amennyiben hitelre van szüksége díjmentes tanácsadással és ügyintézéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk! Ha még el kell adnia meglévő lakását abban is állunk szíves rendelkezésére.

Hivatkozási szám: 3127_6526

Kapcsolat a hirdetővel
  • Walter Noémi

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest X. kerület

Újhegy


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 49 nm-es Felújított panel lakás Budapest X. kerület Újhegy
    Budapest X. kerület, Újhegy
    SZIGETELT HÁZBAN, PANORÁMÁS PANELLAKÁS TÁVFŰTÉSSEL, ERKÉLLYEL! X. Kerület közkedvelt részén, a BÁNYATÓTÓL 1 perc sétatávolságra kiváló elosztású lakás - ABLAKOS KONYHÁVAL. A két szoba külön-külön és egymásból is megközelíthető, a fürdő és a wc külön ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest X. kerület
    1 éve, 4 hónapja
    35 500 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó 49 nm-es panel lakás Budapest X. kerület Újhegy
    Budapest X. kerület, Újhegy
    Megvételre kínálok az Újhegyi lakótelepen egy 10 szintes Panelprogramos ház 3. emeletén elhelyezkedő, 50 nm-es, 2 szobás, erkélyes, jó állapotú lakást. A rendezett lépcsőházból nyíló erkélyen keresztül jutunk a kimondottan jó elosztású, világos lakás...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest X. kerület
    1 éve, 4 hónapja
    39 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Walter Noémi

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest X. kerület

Újhegy