Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Családi ház, Budapest XI. kerület, Sasad, 150nm, 209900000 Ft

Budapest XI. kerület Sasad
1 hete, 6 napja

Hasonló hirdetések

  • Négy lakásos társasházban, garázzsal, kocsibeállási lehetőséggel, tárolóval...
    Budapest XI. kerület, Sasad
    Ingatlanosok, kérem Ne keressenek! Eladó, Sasad kedvelt kertvárosi részén, csendes, hegyvidéki hangulatú, sík utcájában, kiváló közlekedés és ellátottság mellett, ritkán piacra kerülő lakás, 4 lakásos társasház első emeletén. Ideális méretű, jól bere...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    4 órája, 29 perce
    445 000 €
  • Madárhegyen kiváló közlekedésnél, egyedi bútorokkal felszerelt, napfényes, csendes, kertkapcsolatos
    Budapest XI. kerület, Madárhegy, Rózsaszőlő utca
    Madárhegyen kiváló közlekedésnél, egyedi bútorokkal felszerelt, napfényes, csendes, kertkapcsolatos luxus lakás eladó. A társasház 2017-ben épült. Rendkívül könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is. Több autóbusz is indul Kelenföldről, s mindössz...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja
    97 500 000 Ft
  • Buda, 11. kerület, Sasad városrészének csendes mellékutcájában, kiváló közlekedésnél és infrastruktú
    Budapest XI. kerület, Sasad, Bereck utca
    Buda, 11. kerület, Sasad városrészének csendes mellékutcájában, kiváló közlekedésnél és infrastruktúrával, új építésű, 4 hálószobás, energia-hatékony, önálló családi ház eladó. A ház építés alatt áll és az ár a jelenlegi állapotra értendő ! Az épület...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja
    149 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület
    Sokszor olvasni, hogy ez EGYEDI ÉS MEGISMÉTELHETETLEN. NA EZ TÉNYLEG AZ. EZ MÉG AZ ŰRBŐL IS LÁTSZIK:) Néhány paraméter: 6. emelet 300 nm lakás, 130 nm panoráma terasz, 400 nm tetőkert, ősfákkal fűvel, lugassal és kerti grillező terasszal. Ez MIND A 6...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 9 órája
    449 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület, Beregszász út
    SASADON, ÚJSZERŰ LIFTES TÁRSASHÁZ LEGFELSŐ SZINTJÉN, EGYEDI KIALAKÍTÁSÚ, HANGULATOS, NAGYTERASZOS LAKÁS ELADÓ!Sasadon, a Beregszász utcában , csendes környezetben, 2000-ben épült kiváló állapotú liftes társasház legfelső szintjén, amely szinten csak ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 9 órája
    155 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12083720
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 150
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Nagyszerű belső elrendezéssel rendelkező, városi panorámás családi ház eladó Sasad hegyvidéki részén.

XI. kerületben, Sasadon, a Brassó út környékén, csendes környéken vált eladóvá ez a nagyon jó belső kialakítással épült 3 szoba + nagy nappalis, duplakomfortos, garázsos, hőszigetelt, önálló családi ház.

Az 558 nm-es telken álló családi ház 1989-ben épült, teljes egészében téglából készült és összközműves. A födémszerkezet betongerendás. A tetőtér külső térdfalainak magassága miatt hatalmas tereket, jól használható helyiségeket lehetett kialakítani az emeleten. A fűtést és a meleg vízellátást kombi cirkó kazán biztosítja radiátoros hőleadással.
A ház egy része alatt pince található, itt a garázs mellett egy kis borospince és egy kis társalgó lett kialakítva. A pinceszintről közvetlen bejárás nyílik a lakóházba a lépcsőházon keresztül.

Helyiségek: a földszinten a lépcsőházi előtér fogad. Egy tágas konyha-étkező, kamra, fürdőszoba-WC és nagy méretű nappali kapott még helyet. A nappali faparkettás burkolattal, két végében nagy beépített könyvespolccal és egy gyönyörű fatüzelésű cserépkályhával rendelkezik, amely jó állapotú, használható.
A tetőrében egy előtér fogad, majd a közlekedő, melyből a helyiségek nyílnak. Utcafront felé 2 hatalmas hálószoba, a folyosó végén egy további hálószoba található, valamint külön WC, zuhanyzós fürdőszoba és gardrób kapott helyet.
A nagy hálószobákból egy beépített erkélyre is kiléphetünk, ahonnan a városi panorámában gyönyörködhetünk. Az erkély kellően tágas, világos, így kiváló helyet nyújt például olvasásra, csendes elvonulásra.

A kert fenyőfákkal övezett, a hátsókert füvesített és egy kis kerti tárolóépület található még benne. A tároló hátsó falán egy kis sütögető került kialakításra.

A környék csendes, az utca kisforgalmú. Gyalogosan 7 percre van a legközelebbi buszmegálló.
A családi ház nagyon masszív, száraz, világos. Belső felújítás, korszerűsítés után egy egy család számára igazán ideális otthon nyújthat. Gyorsan birtokba vehető, rendezett hátterű, tehermentes ingatlan.

Előzetes időpontegyeztetés alapján, viszonylag rugalmasan megtekinthető.

I.ár: 209.900.000.- Ft.


erkély, étkező, pince, villany, gáz, víz, csatorna, összkomfortos, garázs, világos, kamra, gardrób, jó közlekedésű,

Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Sasad

 
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Sasad