Eladó Ház, Budapest 11. ker.

439 000 000 Ft
Budapest XI. kerület
2 napja, 6 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12010214
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 390
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Exkluzív Családi ház Madárhegyen!

FOR THE ENGLISH VERSION PLEASE SCROLL DOWN!

Prémium kategóriás ház eladó a XI. kerületben!
KOMPLETT ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSEN ESETT ÁT!
HŐSZIVATTYÚ ÉS NAPKOLLEKTOROK KERÜLETEK BESZERELÉSRE, ÍGY AZ INGATLAN FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEI NAGYON KEDVEZŐEK!

Egy lenyűgöző, exkluzív családi ház várja új tulajdonosát Madárhegyen, Budapest, a XI. kerületben. Ez a prémium kategóriás ingatlan egy csendes és nyugodt környezetben található, amely gyönyörű panorámával rendelkezik és nagy teraszokkal van felszerelve. Az impozáns, örökpanorámás telken épült ház gyümölcsfákkal, virágokkal és örökzöldekkel van körülvéve, és teljesen intim kertben áll. A 3 szintes, 5 szobás, 4 fürdőszobás, 400 nm-es ház minőségi anyagokból épült és 2001-ben saját részre épült a tulajdonosok által.

Az ingatlan belső terei impozánsok és elegánsak. A földszinten található egy márványburkolatú előszoba, egy fürdőszoba, egy gardrób, egy dolgozószoba és egy hatalmas, világos nappali-étkező-konyha, amelynek központi eleme egy nagy belmagasságú télikert. A nagy konyha ablakai a kertre nyílnak, és közvetlenül elérhetjük a teraszt is. Az egyedi konyhabútor minőségi anyagokból készült és kiemeli a ház exkluzivitását. A dolgozószoba jelenleg nincs elszeparálva, de igény esetén hálószobává alakítható. A nappali egy hangulatos kandallóval és színes padlóvilágítással rendelkezik, amely egyedi hangulatot teremt. A nappaliból egy látványos terasz nyílik (46nm), ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a kertre és a környező vidékre. Ezt a gyönyörű otthont még kellemesebbé és otthonosabbá teszi a panoráma és a beáramló napfény. Az emeletre kényelmes márványlépcső vezet, ahol három szoba és két fürdőszoba található. Az előtérben lehetőség van egy kis konyha kialakítására, amely előkészítéseit már az építéskor elvégezték. Az emeleti erkélyről gyönyörködhetünk a csodálatos panorámában, és a terasz nagysága lehetővé teszi, hogy kültéri bútorokkal berendezzük. Az elegancia kovácsoltvas korlátokkal, márványozott falakkal és egyedi gipszdekorációkkal van fokozva.

Az alsó szinten egy 7x4 méteres medence található, amely feszített víztükrös, ellenáramoltatóval, tangentorral, buborék fúvókával és páraelszívóval felszerelt. A wellness élményt tovább fokozza a kialakított zuhanyzó és a szauna kiépítési lehetősége. A tágas garázs két autó számára készült, amely télen fűthető felhajtóval rendelkezik. A kazánházban gépészet és tároló található. A kertre egy 32 nm-es napozóterasz nyílik oldalkerttel, amit egy hangulatos növénytámfal vesz körül. A terasz alatt egy 30 nm-es pince, tároló található.

A ház hűtés-fűtés rendszere hybrid fan-coil és padlófűtés, amely korszerű igényeknek és energiatakarékossági követelményeknek megfelelően működik. A hőszivattyú, a Buderus gázkazán és a kandalló egymást kiegészítve vagy önállóan működhetnek, a napelem rendszerrel kiegészülve pedig minimalizálhatóak a ház költségei. A ház biztonságát egy mozgás-törésérzékelő rádiós riasztórendszer biztosítja. A tulajdonosok minőségi anyagokat használtak fel, mint trópusi meranti fából készült nyílászárók és belső ajtók, márvány lépcsőburkolat, és kovácsoltvas korlátok. A kényelmes parkolást motoros garázskapuk, a kertben zöld füvet pedig az automata Gardena öntözőrendszer biztosítja.
Közlekedése kiváló, kényelmes 2 perces sétára van a 8E busz megállója, ami a Kelenföldi vasútállomáshoz, M4 metróhoz visz, illetve elérhető a BAH-csomópont, a Ferenciek tere, Astoria, Blaha Lujza tér, Keleti pályaudvar, Újpalota.
A Gazdagréti út és a Törökbálinti út a közelben van, autóval könnyedén elérhető az M1/M7 autópálya. Bevásárlási lehetőség, az Etele Pláza 10 perc autóval, de a Budaörsi hatalmas bevásárlóközpont is könnyen elérhető. Gyalogosan vagy egy megállónyi távolságra Prima, Penny, Családi Kisboltok is találhatók. Szolgáltató egységek, valamint gyógyszertár, magánóvoda is megtalálhatók a közvetlen közelben.

Ne habozzon, és válassza az igazi harmóniát és egyediséget!
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérdése lenne, vagy megtekintené az ingatlant várom megtisztelő hívását!
Az egyetlen banki hátterű ingatlanközvetítőként, az OTP Ingatlanpont kedvezményes hitelekkel és teljes körű CSOK ügyintézéssel támogatja ügyfeleink új lakáshoz jutását.

English:
Exclusive Family House in Madárhegy!
Premium Category House for Sale in the 11th District!
UNDERWENT COMPLETE ENERGY EFFICIENCY UPGRADE!
HEAT PUMP AND SOLAR COLLECTORS INSTALLED, MAKING THE PROPERTYS MAINTENANCE COSTS VERY FAVORABLE!

A stunning, exclusive family house awaits its new owner in Madárhegy, Budapest, in the 11th district. This premium category property is located in a quiet and peaceful environment, offering beautiful panoramic views and large terraces. The impressive, perpetually panoramic plot is surrounded by fruit trees, flowers, and evergreens, set in a completely intimate garden. The 3-story, 5-bedroom, 4-bathroom, 400-square-meter house was built with high-quality materials and was constructed for the owners in 2001.

The interior spaces of the property are grand and elegant. The ground floor features a marble-floored entrance hall, a bathroom, a walk-in closet, an office, and a spacious, bright living-dining-kitchen area with a central feature of a high-ceilinged winter garden. The large kitchens windows open onto the garden, and it provides direct access to the terrace. The unique kitchen furniture is made of high-quality materials, accentuating the exclusivity of the house. The office is currently not separated, but it can be converted into a bedroom if desired. The living room features a cozy fireplace and colorful floor lighting that creates a unique atmosphere. From the living room, there is access to a spectacular terrace (46 sqm), offering breathtaking views of the garden and the surrounding countryside. The panoramic view and the influx of sunlight make this beautiful home even more welcoming and cozy. A comfortable marble staircase leads to the upper floor, where three bedrooms and two bathrooms are located. In the front area, there is the possibility to create a small kitchen, and its preparations were made during construction. The balcony on the upper floor provides a stunning panoramic view, and the size of the terrace allows for outdoor furniture. The elegance is enhanced by wrought iron railings, marbled walls, and unique plaster decorations.

On the lower level, there is a 7x4 meter swimming pool with a tensioned water surface, counterflow, underwater lighting, bubble jets, and an exhaust fan. The wellness experience is further enhanced by the designed shower and the possibility of installing a sauna. The spacious garage is designed for two cars and has a heated driveway in winter. The boiler room houses the mechanical systems and storage. A 32 sqm sun terrace with a side garden opens onto the garden, surrounded by a charming plant wall. Beneath the terrace, there is a 30 sqm cellar for storage.

The houses heating and cooling system consists of a hybrid fan-coil and underfloor heating, which operates in line with modern requirements and energy-saving standards. The heat pump, Buderus gas boiler, and the fireplace can work together or independently, and with the addition of a solar panel system, the houses costs can be minimized. The houses security is provided by a motion-intrusion detection radio alarm system. The owners used high-quality materials, such as windows and interior doors made of tropical meranti wood, marble staircase flooring, and wrought iron railings. Convenient parking is facilitated by motorized garage doors, and the automatic Gardena irrigation system ensures lush green grass in the garden.

The transportation is excellent, with a convenient 2-minute walk to the 8E bus stop, which leads to the Kelenföld railway station, M4 metro, and is accessible to BAH junction, Ferenciek Square, Astoria, Blaha Lujza Square, Keleti Railway Station, and Újpalota. Gazdagréti Road and Törökbálint Road are nearby, providing easy access to the M1/M7 motorway by car. Shopping options are available, with Etele Plaza just a 10-minute drive away, and the large shopping center in Budaörs is easily accessible. Within walking distance or one bus stop away, you can find Prima, Penny, and Family Small Stores. Service units, as well as a pharmacy and a private nursery, are also located in the immediate vicinity.

Do not hesitate to choose true harmony and uniqueness! If I have piqued your interest, have any questions, or would like to view the property, I look forward to your honorable call! As the only real estate agent with a banking background, OTP Ingatlanpont supports our customers in obtaining new properties with discounted loans and full CSOK assistance.

Referencia szám: M237205

Kapcsolat a hirdetővel
  • Zsoldos Marcell Tibor

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület


Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás Budapest 11. ker., Albertfalva
    Budapest XI. kerület
    XI.kerületben 62 m2-es, 2 és fél szobás, panorámás ,napfényes, szép állapotú, loggiás, 6. emeleti lakás panelprogramos házban eladó! A lakás egy 9 emeletes, panelprogram keretében szigetelt ház 6. emeletén helyezkedik el. Világos, napfényes, költözhe...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 5 órája
    63 490 000 Ft
  • Eladó ház Budapest 11. ker., Madárhegy
    Budapest XI. kerület
    XI kerület,Madárhegyen, panorámás, újszerű, 193 m2-es, 4 szobás, 3 fürdőszobás, csodálatos kerttel, nagy teraszokkal ikerház eladó! Ez az ajánlat biztosan csak rövid ideig lesz a piacon, kitűnő minősége, remek beosztása, csodálatos kertje, panorámája...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 5 órája
    399 000 000 Ft
  • Eladó ház Budapest 11. ker., Sasad
    Budapest XI. kerület
    XI. kerület Sasadon közel a 12 kerülethez, 195 m2-es családi ház eladó, ami jelenleg három külön álló lakás! Ajánljuk több generációnak, vagy befektetőknek is! A házban 6 szoba, 3 fürdőszoba és konyha van, nagy erkély és terasz, 2 külön garázs és fel...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 5 órája
    255 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület
    XI. kerület központi részén a Feneketen-tó szomszédségában eladó egy rendkívül jó elosztással rendelkező, 2 szobás, 4.emeleti (nem zárószinti), világos, erkélyes ingatlan.A Ház:Az 1930-as években épült társasház kis létszámű lakóközösséggel rendelkez...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 6 órája
    59 900 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület
    CSALÁDOSOK, BEFEKTETŐK FIGYELEM!Lakható állapotú ikerház keresi új tulajdonosát Kelenvölgyön!- Tégla építés- Alápincézett- 3 szoba- Ajándék melléképületek- Új tető és vízelvezetés- Autóbeállló- Előkert- Osztatlan közös telken, ügyvédi megosztássalA D...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 6 órája
    74 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Zsoldos Marcell Tibor

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület