Eladó Lakás, Budapest 11. ker.

127 000 000 Ft
Budapest XI. kerület Zenta utca
1 napja, 20 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10284120
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 108
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó a XI. kerületben, 108 nm-es nagypolgári lakás! A 1920-as években épült liftes, rendezett házban egy rendkívül jó adottságú, tehermentes, tágas terekkel, nappali + három szobás, két fürdőszobás (egyik kádas, a másik zuhanyozófülkés, mindkettőben WC és bidé, fürdőszobabútor), étkezőkonyhás, gardróbszobás, vendég WC kézmosóval, kamrával, és egy 6 nm-es pincével rendelkező lakás.
A lakás kiváló térkapcsolatokkal rendelkezik. Az előszobából nyílik a tágas nappali, az étkezőkonyha, a kamra és a vendég WC (mindkettő ablakkal a lighthof-ra szellőzik). A nappali mellett egy nagyméretű szoba közvetlen bejárattal a kádas fürdőszobába, egy gardróbszoba és egy elszeparált közlekedőből nyílik két tágas szoba, valamint a zuhanyozós fürdőszoba. A közlekedő felett egy 5 nm-es beépített tároló került kialakításra, amely a két szobából nyíló ajtókon keresztül nyílik. A helyiségek ideális elrendezéssel és arányokkal kényelmet és intimitást biztosítanak az itt lakók (többgenerációs/többgyermekes csalás, vagy szakorvosi, egyéb praxist folytatók) részére. A nappali, minden szoba és a konyha faszerkezetű, szigetelt dupla ablakokkal rendelkezik, amelyek K-Dk-Dny-i tájolásúak, így a napfény körbejárja a lakást, valamint meglepően csendes, külső zajtól mentes életteret, gazdaságos fűtést biztosítanak. Az összes beltéri ajtó is eredeti, faszerkezetű, valamint korhű, az ablakokkal azonos rézkilincsekkel felszerelt. A három szoba ablakai redőnnyel szereltek. A lakás teljes körű felújításon esett át minőségi anyagok (Ideal Standard, Kerasan, Vidima szaniterek, Kludi, Grohe, Vidima csaptelepek), és burkolatok (a hidegburkolatok elegáns gyeslapból, a melegburkolótok hagyományos keményfa padló) felhasználásával készültek, valamint a villany-, víz- és gázvezetékek cseréjével egyedi kombi cirkós gázfűtéssel (Ariston gázkazán), korszerű lapradiátorokkal és egyedi vízmérővel, valamint éjszakai villamos áram mérőórával is rendelkezik a lakás. A nappali melletti nagyméretű szobában egy működésképes szép cserépkályha is van. A lakás ajtónyitást és mozgást érzékelő riasztórendszerrel szerelt.
Az lakás zárt függőfolyosón helyezkedik el, ahol két lakás található, így egy kb. 10 nm-es saját használatú napsütötte erkély funkciót tölt be, amelyen van hely bőven a virágoknak, asztalnak és székeknek is.

A közös költség 17.260 Ft/hó amely tartalmazza a társasház biztosítását, a felújítási alapot, szemétszállítást, lift karbantartást, a lépcsőház világítását és takarítását, az előkert és a ház környezete rendben tartását.

PARKOLÁS:
A Zenta utca fizető övezet, azonban a kerületi lakosok egész évben minimális éves díj ellenében az egész kerületben ingyen parkolhatnak, valamint a Bartók Béla út teljes hosszában nem fizető övezet.
Halász Éva
Telefon:30/4221362
ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE!
Igényelje hitelét nálunk! Díjmentes hiteltanácsadás és egyedi (kamat) kedvezmény a Duna House ügyfelei részére, a banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel!
Hívjon bizalommal - a Duna House kínálatában megtalálható valamennyi ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a hét bármely napján!

Referencia szám: LK458645

Kapcsolat a hirdetővel
  • Halász Györgyné

  • +363042-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Zenta utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület
    Eladó egy igazán elegáns, kényelmes és jól felszerelt otthon Budapest egyik legkedveltebb részén, Sasadon. Az ingatlanhoz tartozik egy teremgarázsban található parkolóhely, valamint egy 5 négyzetméteres saját tároló is, melyek együttesen 10 millió fo...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja
    155 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület
    A XI. kerület népszerű részén, a Feneketlen tó közvetlen közelében a Szabolcska Mihály utcában eladó egy 83 m2 -es (81+2 m2 erkélyes), 3 éve igényesen felújított, kiváló állapotban lévő lakás. Fényes, tágas, 3. emeleti ingatlan, amely egy 9 lakásos t...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja
    115 000 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 11. ker., Albertfalva
    Budapest XI. kerület
    XI.kerületben 62 m2-es, 2 és fél szobás, panorámás ,napfényes, szép állapotú, loggiás, 6. emeleti lakás panelprogramos házban eladó! A lakás egy 9 emeletes, panelprogram keretében szigetelt ház 6. emeletén helyezkedik el. Világos, napfényes, költözhe...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 15 órája
    63 490 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 11. ker., Kelenföld
    Budapest XI. kerület
    XI.kerületben a Bikás park közelében egy összesen 44 m2-es, 2 szobás, világos, napfényes lakás, kertkapcsolattal eladó! A lakás jelenleg lakott része 35 m², ezen kívül hozzátartozik egy 9 m² alapterületű, mellette elhelyezkedő szoba (fűthető) amellye...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 15 órája
    44 000 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 11. ker., Őrmező
    Budapest XI. kerület
    XI.kerület, Őrmezőn, Gellért-hegyre panorámás 54 m2-es, 2 szobás, gyönyörűen felújított panellakás, panelprogramos házban! A hatodik emeleten elhelyezkedő otthon a városi pezsgés közepén található, csodálatos kilátással a Gellért-hegyre. Az otthon ke...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 15 órája
    62 990 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Halász Györgyné

  • +363042-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Zenta utca