Eladó lakás, Budapest 11. ker.

78 900 000 Ft
Budapest XI. kerület Kelenhegyi út
2 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12046391
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 45
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Legyen a felújítás utáni első lakója ennek a csodás lakásnak a Gellérthegyen!

***** Igazi ritkaság, csodálatos otthon, egyedi környezet! *****

Eladó egy különleges adottságú és elhelyezkedésű, átgondoltan megtervezett 2. emeleti, 2 szobás + 6 nm-es erkély-es, 43m2-es délkeleti tájolású, napsütötte lakás. A lakás tökéletes állapotban van, teljeskörű felújításon esett át és stílusos berendezéssel kapta meg mostani elbűvölő hangulatát. Itt minden készen áll arra, hogy az új lakója tökéletes otthonra leljen!

Belépéskor egy kellemes méretű előszobába jutunk, ahonnan a konyha, a nappali, a fürdőszoba, a külön WC, valamint egy kis kamra/gardrób helyiség nyílik. A kisebb szoba mind a nappaliból, mind a fürdőből megközelíthető.A klimatizált nappaliból nyílik a tágas erkély, ahonnan kitekintve az ősfás kertre, valamint a szép panorámára láthatunk rá.

A fűtésről és a melegvízről jólműködő gázkazán gondoskodik, ami alacsony rezsiköltséget eredményez. A kifejezetten alacsony, 11.000Ft-os közösköltség pedig szintén hozzájárul az alacsony költségszinthez.A lakáshoz tartozik még egy saját tárolóhelység a pincében.

A KÖRNYÉKRŐLA Gellérthegy fővárosunk egyik legszebb része, a társasház kertjéből néhány lépcsőn fellépkedve közvetlenül a Nagyrétre jutunk.

A tömegközlekedés kiváló, a buszmegálló a feljáró előtt található, azonban egy másik ház takarásában, így a zaj nem jut el az ingatlanig. A parkolás ház udvarán díjtalan.
Gyalog mind a Gellért tér, mind a Móricz Zsigmond körtér 1km-re található, azaz alig 15 perc sétával a metróhoz is el lehet jutni. Remek kávézó, pékség és zöldséges 400m-re, egy nagyobb Lidl 900m-re helyezkedik el.

Ha nem szeretne felújítással bajlódni, és már holnap élvezni kívánja e lakás minden potenciálját, akkor megtalálta álmai otthonát! Ha befektetési célú lakásvásárlásban gondolkodik, akkor pedig megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal bevételt termel, kiemelkedő megtérüléssel! A lakás tehermentes és azonnal költözhető.

A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi a vadonatúj ikea konyhabútor beépített konyhagépekkel (elektromos sütő, indukciós főzőlap, páraelszívó, beépített mosogatógép és beépített mikró), a gardrób helyiség felszerelése és a fürdőszobabútor. A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető, a lakással együtt akár a komplett berendezés, lámpa, dekoráció és lakástextil is megvásárolható!

Ha a város zajától távol, mégis kényelmes és modern otthonra vágyik, ne keressen tovább! Hívjon minket még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a lenyűgöző 2. emeleti lakást!

Referencia szám: LK042398-MA

Kapcsolat a hirdetővel
  • Csillag Tamás

  • +363033-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Kelenhegyi út


Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás Budapest 11. ker., Kelenföld
    Budapest XI. kerület
    ÚJBUDA SZÍVÉBEN -KÜLÖNLEGES AJÁNLAT Az ELIT-1 Parkban eladó egy magas MINŐSÉGŰ 50 m2-es lakás +9m2 erkély. - A lakópark rendelkezik egy pompás SAJÁT KERTTEL is, de a közeli Duna parton kiépített, gondozott park is remek kikapcsolódást kínál. - A lakó...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja
    79 000 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 11. ker., Albertfalva
    Budapest XI. kerület
    Budapest XI kerületében 1+2 félszobás, loggiás panellakás ELADÓ! A lakás egy 9 emeletes, panelprogram keretében szigetelt ház 6. emeletén helyezkedik el. Világos, napfényes, költözhető, jó állapotban van és tehermentes. A 62 négyzetméteres élettérben...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja
    63 490 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 11. ker., Gellérthegy
    Budapest XI. kerület
    Elképesztő lehetőség várja Önt a Gellérthegy déli oldalán, egy csendes zsákutca végén, ahol egy gyönyörű villaépület első szintje eladó. Ez az 125 négyzetméteres lakás egy varázslatos társasházban található, melynek kertje ősfákkal borított és kifeje...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja
    299 000 000 Ft
  • Eladó ház Budapest 11. ker., Őrmező
    Budapest XI. kerület
    Eladó a XI. kerületben, Őrmezőn egy tégla építésű kétgenerációs családi ház, 805 nm-es telekkel. A ház kétszintes és alápincézett. A két egymástól szintenként elkülönülő lakrész közös lépcsőházból megközelíthető. A két lakás majdnem azonos méretű és ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja
    190 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület
    Eladó egy napfényes, földszinti lakás a 11. kerületben!A lakás egy 5 emeletes, tiszta, rendezett liftes társasház földszintjén helyezkedik el.Hasznos alapterülete 77 m2 + 3 m2 erkély!Helyiségeket tekintve kialakításra került 2 darab hálószoba + 1 fél...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 1 órája
    89 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Csillag Tamás

  • +363033-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Kelenhegyi út