Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó lakás Budapest 11. ker., Őrmező

Budapest XI. kerület
1 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás Budapest 11. ker., Őrmező
    Budapest XI. kerület
    XI.kerület, Őrmezőn, Gellért-hegyre panorámás 54 m2-es, 2 szobás, gyönyörűen felújított panellakás, panelprogramos házban! A hatodik emeleten elhelyezkedő otthon a városi pezsgés közepén található, csodálatos kilátással a Gellért-hegyre. Az otthon ke...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 1 órája
    62 990 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 11. ker., Őrmező
    Budapest XI. kerület
    Fantasztikus lehetőség XI. kerületben, a közkedvelt ŐRMEZŐ területén, ahol egy 54 négyzetméteres lakás várja új tulajdonosát. A hatodik emeleten elhelyezkedő otthon a városi pezsgés közepén található, csodálatos kilátással a Gellért-hegyre. Az ingatl...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 4 órája
    62 990 000 Ft
  • Eladó ház Budapest 11. ker., Őrmező
    Budapest XI. kerület
    Eladásra kínálok a XI.kerületben, Őrmezőn egy tégla építésű kétgenerációs családi házat, 805 nm-es telekkel. A ház kétszintes és alápincézett. A két egymástól szintenként elkülönülő lakrész közös lépcsőházból megközelíthető, együtt de mégis külön! A ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 hete, 2 napja
    190 000 000 Ft
  • Eladó ház Budapest 11. ker., Őrmező
    Budapest XI. kerület
    Őrmezőn, tégla építésű kétgenerációs családi ház eladó, 805 nm-es telekkel. A ház két lakószintes és alápincézett. A két egymástól szintenként elkülönülő lakrész közös lépcsőházból megközelíthető. A két lakás majdnem azonos méretű és elrendezésű, len...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 hete, 4 napja
    190 000 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 11. ker., Őrmező
    Budapest XI. kerület
    Fantasztikus lehetőség XI. kerületben, ŐRMEZŐ eladó egy 54 négyzetméteres lakás. A hatodik emeleten elhelyezkedő otthon a városi pezsgés közepén található, csodálatos kilátással a Gellért-hegyre. Az otthon kellemes atmoszféráját már az előszobában ér...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 hete, 4 napja
    62 990 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12252567
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 54
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Fantasztikus lehetőség XI. kerületben, a közkedvelt ŐRMEZŐ területén, ahol egy 54 négyzetméteres lakás várja új tulajdonosát. A hatodik emeleten elhelyezkedő otthon a városi pezsgés közepén található, csodálatos kilátással a Gellért-hegyre. Az ingatlan irányára 64.900.000 Ft, és kiváló befektetési lehetőséget kínál a friss felújításának köszönhetően.

Az otthon kellemes atmoszféráját már az előszobában érezhetjük, ahol egy praktikusan beépített szekrény is helyet kapott. A konyha a bal oldalon található, míg szemben a keleti tájolású nappali-étkező teret tár elénk. A friss festésű falak és az új nyílászárók által biztosított természetes fény ideális környezetet teremtenek. Az ingatlan elrendezése kiváló, egy tágas hálószobával és zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik, ahol a WC diszkréten szeparált.

A lakás két évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át, mely során az alaprajza is átalakult. Új nyílászárókat és bejárati ajtót szereltek be, emellett az elektromos és vízvezeték rendszert is megújították. A friss festés 2024. januárjában történt, miután az ingatlan két évig bérlővel rendelkezett. Ennek eredményeként a leendő tulajdonos egy gyakorlatilag új otthonba költözhet.

A rezsi költségei rendkívül kedvezők, mindössze 8 ezer Ft közös költség, ami magában foglal egy felújítási alapot is. A távhőszolgáltató biztosítja az otthon melegét, a közüzemi költségek pedig egyedi mérőórák alapján kerülnek elszámolásra.

KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRA ÉS KÖRNYÉKI SZOLGÁLTATÁSOK

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló választás családoknak is, hiszen a környéken számos bölcsőde, óvoda, iskola és modern játszóterek várják a kicsiket. Sportolási lehetőségek is adottak, például a rekortán futópálya és szabadtéri fitnesz park. A közelben szupermarket, posta, orvosi rendelők, gyógyszertár, éttermek és bevásárlóközpont is könnyen elérhető.

A közlekedés kiváló, a M4-es metró végállomása, valamint a Kelenföld vasútállomás és autóbusz-állomás mind mind pár perces sétára találhatók. Az Etele Pláza 15 perc sétával megközelíthető, míg a nagy áruházak autóval mindössze 10 perc távolságra helyezkednek el az autópálya mellett. Az M1 és M7 autópályák is könnyen elérhetőek néhány perc alatt.

A parkolás egyszerű és kényelmes az ingatlan előtt lévő ingyenes parkolóhelyek és fizetős parkolók segítségével. Ha felkeltette érdeklődését ez a kiváló tulajdonságokkal rendelkező otthon, kérem, hívjon bátran, akár az esti órákban vagy hétvégén is!

AZ INGATLAN MEGTEKINTHETŐ:
- Személyesen,
- Online személyes bejelentkezéssel,
- Videón

FINANSZÍROZÁSBAN ONLINE ÜGYINTÉZÉSSEL IS SEGÍTÜNK:
- Bank-független hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát.
- Nincs más dolga, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót.
- Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK PLUSZ ügyintézéssel várják.
- Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Bővebb információval kapcsolatban vagy időpont egyeztetés miatt kérem hívjon bizalommal!

Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

 
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület