Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Társasházi lakás, Budapest XI. kerület, Sasad, 100nm, 189900000 Ft

Budapest XI. kerület Sasad
1 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó Lakás, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület
    Gazdagréten szuper elosztású, világos konyhás, napfényes, panorámás garzon eladó! Az ingatlan a ház 10. emeletén van, NEM ZÁRÓSZINT, a társasház 11 emeletes. A lépcsőház tiszta, rendezett, lakói kulturáltak. A közös költség 6000.- , fűtés körülbelül ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja
    37 990 000 Ft
  • Eladó Panellakás, Budapest XI. kerület, Kelenföld, 50nm, 66000000 Ft
    Budapest XI. kerület, Kelenföld
    XI. Kelenföldön, a Bikás parktól és Etele plázától 10 percre, 2001-ben épült, jó állapotú, liftes épületben, 3. emeleti, erkélyes 2 szobás lakás eladó, garázzsal, tárolóval. Fehérvári út csendes mellékutcájában, az Etele útnál, lévő 2001-ben épült, k...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 4 órája
    66 000 000 Ft
  • Eladó 180 m2-es ikerház Budapest XI. kerület, Péterhegy
    Budapest XI. kerület, Péterhegy
    Eladó a 11. kerületben, Péterhegy csendes utcájában egy 180 nm-es, belülről 2022-ben TELJES KÖRŰEN, MAGAS MINŐSÉGBEN ÉS RENDKÍVÜLI IGÉNYESSÉGGEL, EGYEDI STíLUSBAN FELÚJíTOTT 180 nm-es ikerház fél. A földszinten található egy dolgozó szoba vagy vendég...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 4 órája
    239 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület
    KOSZTOLÁNYI DEZSŐ TÉREN ELADÓ 100 NM-ES NAGYPOLGÁRI ERKÉLYES LAKÁS A TÓRA VALÓ KILÁTÁSSAL Ha Önnek is álmai lakása a XI. kerületben a Kosztolányi Dezső téren van, nagy erkéllyel, a zöldben, egy kiválóan karbantartott társasházban , akkor hívjon most,...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 18 órája
    110 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület
    Az OTP IP egyedi kínálatában, Kelenföldön, Bikás parktól 800 méterre eladó egy harmadik emeleti, jól alakítható, 76 nm-es, 2 szobás világos lakás. Az ingatlan állapota közepes, de már megérett a felújításra. Korábban két bejárattal rendelkezett, így ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 18 órája
    59 960 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10554528
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 100
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az építkezés már elkezdődött, az épület szerkezete és a külső falak elkészültek, nyílászárók beépítve, már bejárható!

XI. Sasad felső részén, csendes mellékutcában, modern, ENERGIAHATÉKONY MINIMAL stílusú házban, újépítésű lakások leköthetők!

Az ELSŐ emeleti vagy a FÖLDSZINTI LAKÁS BEVEZETŐ-KEDVEZMÉNYES ÁRON kerül értékesítésre! ILLETÉKMENTESSÉG és CSOK+ is igénybe vehető!

A csendes utcák határolta környéken, kiváló lokációban, pár perc sétatávolságra található tömegközlekedési eszközökkel (53-as és 8 as busz, 59-es villamos, ill. 4-es metro) is könnyen elérhető a budai és pesti Belváros.

A 3 lakásos társasház FÖLDSZINTI, KERTKAPCSOLATOS lakása 100 nm hasznos alapterületű, NAPPALI + 3 SZOBÁS, nagy étkezős amerikai konyhával, egy kádas valamint egy zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. A kertkapcsolatos nappaliból nagy, jól használható 25 nm-es teraszra léphetünk ki, melyet rendezett, növényekkel beültetett kert vesz körül. A vételár részét képezi a 100 nm KIZÁRÓLAGOS HASZNÁLATÚ KERTRÉSZ, amely a lakás mellett ill. előtte lesz kialakítva!

Az épület környezetbarát Panasonic levegő-hőszivattyú használatával biztosítja a mennyezet hűtést-fűtést és melegvíz ellátást, az utóbbi készítésére a tetőn elhelyezett napkollektor is rásegít. A 3 rétegű üvegezés és 18 cm hőszigetelés biztosítja a magas szintű energiahatékonyságot, energia besorolás közel nulla. A lakásokhoz többek között elektromos redőnyök, biztonsági kamera rendszer, interneten vezérelhető hőmérséklet szabályozás és videó kaputelefon tartozik, a kert parkosított és öntöző rendszerrel kiépített.

A változatos méretű és elrendezésű lakások az igényes ingatlant keresőknek, ill. befektetési célból vásárlók számára nyújt remek lehetőséget.

Minden lakás külön bejáratú, nincs közös lépcsőház!

Elérhető lakások:

1. emeleti lakás: 89 nm, Nappali + 3 szoba, terasz = 189,9 M Ft (beállóval és tárolóval)
Penthouse lakás: 87 nm, Nappali + 2 szoba, terasz = 198,9 M Ft (beállóval és tárolóval)

Családi házként is megvásárolható a 786 nm-es telken épülő , 277 nm, saját igény szerinti belső kialakítással 599 M Ft.

A környező utcákban átmenő forgalom nincs, csak az ott lakók haladnak el. Pár perc sétával a környék legkedveltebb parkja is elérhető.

A lakásokhoz 10 nm-es tároló (+ 10 M Ft) valamint gépkocsibeálló is tartozik (+ 10 M Ft). A lakások exkluzív belső kialakításában, egyedi elképzelések megvalósításához belsőépítészek is rendelkezésre állnak. Műszaki tartalmat, alaprajzokat, kérésre küldünk, személyes megbeszélésre irodánkban van lehetőség. Tervezett átadás kulcsrakész állapotban: 2024. IV. negyedév.

A beruházó-kivitelező cég biztos hátterű ingatlanfejlesztőként, főként saját beruházás keretében, társasházak kivitelezését végzi több mint két évtizede. A kivitelező cég büszke az általa elvégzett munka magas minőségi színvonalára, a környéken az elmúlt évekből több mint tíz társasház referenciaként is rendelkezésre áll. A helyszín akár hétvégén is megtekinthető, bejárható!

terasz, amerikai konyha, kert, összkomfortos, kocsibeálló, világos, kamra, gardrób, jó közlekedésű,

Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Sasad

 
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Sasad