Feneketlen-tó kornyéke

155 000 000 Ft
Budapest XI. kerület
2 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10279360
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 130
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó a Feneketlen-tó vonzáskörzetében egy 120 nm-es, 3,5 szobás teljeskörűen és gyönyörűen felújított sok extrával rendelkező lakás, amely iroda és rendelő célja is tökéletesen alkalmas!+++

Az ingatlan teljeskörű és VALÓBAN MINŐSÉGI felújítása a tavalyi évben történt meg, így még igen csak frissnek mondható. A műszaki tartalom modernizálásánál(fűtés, elektromos és víz hálózat) lényeges szempont volt, hogy iroda és rendelő számára is kényelmesen használható legyen az ingatlan.

Az elektromos vezetékek újrahúzásánál olyan hálózatot alakítottak ki, amely akár 9 munkaállomás működését is lehetővé teszi. A számos konnektor mellett, minden szobában találunk vezetékes internetet, tv kiállást és hideg-meleg vízvételi lehetőséget. A riasztó belső héjvédelemmel, széfvédelemmel és kialakított kamerarendszerrel biztosítja a lakás védelmét.

Padlófűtés biztosítja a lakás egyenletes meleg érzetet, amelyet egy új kondenzációs kazán táplál. A téli hónapok mellett gondoltak a nyári hónapokra is, és a négy legnagyobb helyiségbe klímaberendezést telepítettek.

A enteriőr kialakításánál egy belső építész tervei valósultak meg. A hallban egy látványos kandalló kapott helyet, amely étkezőként vagy váróként funkcionálhat. A gondosan kialakított mennyezeten elegáns csillárok és spot lámpák függeszkednek és látnak el bennünket fénnyel. A falban meghúzódó további vezetékek lehetővé teszik a szekrényvilágítást. A magas minőségű és nagy kopás állóságú PVC melegburkolat a fűtési időszakon kívül is kellemes meleg hatást/érzetet kelt.

Az ablakokat fából készült dupla rétegű hang és hőszigetelt nyílászárókra cserélték, kiegészítve elektromos redőnyökkel és nyílászárókkal. A bejárati ajtó a legmagasabb fokozatú biztonsági ajtó elektromos zárral.

A padlózat, a világítás, a belső és külső nyílászárók, az anyagok és a színek összességének eredményképpen kapjuk ezt a letisztult eleganciát.

Ehhez az összképhez szorosan kapcsolódik az egyedileg készített és teljesen gépesített konyhabútor, amely iroda és rendelő esetén a teakonyha szerepét 100%-an ellátja.

A fürdőszobában találunk egy épített zuhanyt, egy wc-t, amely bidéként is tud funkcionálni, valamint 2-2 kiállást mosógép és szárítógép számára. A fürdőszoba mellett egy külön vendég wc kialakításra került.

További extrákkal, kérdésekkel vagy megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal a hét bármely napján!

155000000 Ft
Várom megtisztelő hívását!
Legeza Kornélia
0630/920-3745
legeza.kornelia@dh.hu

Referencia szám: LK525883-MA

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kuti-Valykó Kornélia

  • +363092-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület


Hasonló hirdetések

  • Feneketlen-tó kornyéke
    Budapest XI. kerület, Ulászló utca
    +++Eladó a Feneketlen-tó vonzáskörzetében egy 120 nm-es, 3,5 szobás teljeskörűen és gyönyörűen felújított sok extrával rendelkező lakás, amely iroda és rendelő célja is tökéletesen alkalmas!+++ Díjmentes hitel ügyintézés kedvezőbb feltételekkel a Ban...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    2 napja, 17 órája
    155 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó 147 m2-es téglalakás Budapest XI. kerület, Villányi út környéke
    Budapest XI. kerület, Villányi út környéke
    Budapest XI. kerület Szentimre városban ELADÓ egy fantasztikus lehetőségeket magában rejtő, összesen 147 m2-es, 3 és fél szobás, 2 erkéllyel rendelkező, teljeskörűen felújítandó, tégla építésű, első emeleti nagypolgári lakás. A lakáshoz tartozik egy ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    3 hónapja, 1 hete
    160 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kuti-Valykó Kornélia

  • +363092-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület