Gellérthegyen Felújított, Kertre Néző, Erkélyes Lakás Zárt Udvari Kocsibeállóval Saját Pincei Tároló

119 000 000 Ft
Budapest XI. kerület
1 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12294937
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 72
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
XI. ker. Gellérthegyen, 17/61 – es villamosok megállójától 5 perc sétára, ZÖLDÖVEZETBEN 72 nm alapterületű + 4.5 nm üde kertre néző nyitott loggiás, 2019-ben FELÚJÍTOTT, napos és hangulatos lakás zárt udvari autóbeállóval és saját pincei tárolóval elérhető exkluzív kínálatomban.

A 72 nm alapterületű lakás ZÁRT lépcsőházból közelíthető meg, fél lépcsősor megtételét követően, így a bejárat felől félemeleti. A fém biztonsági ajtón belépve az előszobából szemben az elegáns étkezőn át egy tágas és napsütötte nappali képe tárul elénk. A kétszárnyú ajtón belépve egy ápolt keményfa parkettás, klímával is ellátott 28.5 nm szobát látunk, ami két duplaszárnyú, redőnnyel is ellátott műanyag ablakkal néz a csendes fasoros utcára. Bal kéz felé pedig egy kétszárnyú erkélyajtón lépünk ki az ápolt kertre néző 4.5 nm nyitott loggiára, ami tökéletes helyszíne egy kellemes kávézásnak.

Visszasétálva az étkezőbe jobb oldalra egy faltól – falig fehér tükrös dupla gardróbbal bútorozott méretes, klímás hálószobába jutunk, aminek egymás melletti két ablaka szintén az üde kertre néz. Az előszobából nyílik a kádas fürdő kézmosóval, ahol a cirkó kondenzációs kazánja is helyet kapott. Mellette toalett külön helyiségben. Az előszobafal mellett méretes fehér beépített gardróbszekrény található.

Az előszobából érjük el a szeparált, ablakos konyhát, ami fehér bútorzatával, igényes gépesítettségével, letisztultságával skandináv hangulatú. Itt is van egy kisebb étkező, ahol egy gyors reggelit hétköznap elfogyaszthatunk.

A lakás fenntartási költsége nagyon kedvező; a közös költség 8.000 Ft vízfogyasztással, felújítási alappal. A gáz átalányban fizetve 8.100 Ft, ami a fűtést és a meleg vizet biztosítja. Természetesen mérőórákkal is ellátott a gáz és villany közmű.

A lakáshoz tartozik egy saját száraz és zárt 4 nm pincei tároló, ami kifestett és polcozott. Szokásjog alapján a tulajdonos egy kocsival beállhat a zárt udvarra. Az épületben két zárható teremgarázs is található, amelyek rövid időn belül megvásárolhatóak lesznek. Mindkettő teljes összege az épület szigetelésére lesz fordítva még idén.

Az 1970-es években épült, karbantartott 12-lakásos tégla társasházat kertész által gondozott ŐSFÁS kert veszi körbe. A hátsó részen, a diófa alatt kerti padon hűsölhetünk nyáron. Tavasszal a rózsabokorban gyönyörködhetünk.

A lombos fákkal övezett utca a Pető Intézet villamosmegállótól 5 perc sétára található, ahol a 17/61-es villamosokkal egyik irányban 4 megálló a MOM Bevásárlóközpont uszodával és fitnesz teremmel. A másik irányban a Móricz Zsigmond körtér 3 megállóra van.

Összességében jól megközelíthető, csendes, méltán közkedvelt környéken található, üde kertre néz a napos erkélyes nappali, a hálószoba és a konyha is! Igényesen felújított, élhető terekkel rendelkező OTTHON. Jó szívvel ajánlom akár idősebb párnak a kevés lépcső miatt.

Kérdéseivel és megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. Immo1per adatvédelem.

kert, bútorozott, klíma

Kapcsolat a hirdetővel
  • Seprenyi István

  • +363035-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület


Hasonló hirdetések

  • Eladó 49 m2-es panellakás Budapest XI. kerület, Őrmező
    Budapest XI. kerület, Őrmező
    Budapest XI. kerületében, Őrmezőn, 51 m2-es lakás eladó. Az ingatlan Őrmező lakótelepén helyezkedik el, tömegközlekedés és infrastruktúra szempontjából központi helyen, mégis csendes környezetben. A 10 emeletes, liftes társasház panelprogramban részt...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 1 órája
    40 000 000 Ft
  • Eladó Társasházi lakás, Budapest XI. kerület, Lágymányos, 59nm, 59900000 Ft
    Budapest XI. kerület, Lágymányos
    Eladó a Bartók Béla úton, a Gellért-hegy és a Móricz Zsigmond körtér között egy 59 m2-es, nappali + hálós, külön konyhás, hegyfelé néző, kis terasszal rendelkező lakás! A társasház kívül-belül jó állapotú, kitűnő helyen, a Műegyetem közelében fekszik...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 2 órája
    59 900 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület, Kanizsai utca
    XI. kerületben, a Kanizsai utcában eladó egy 48 + 10 m2-es, felújítandó alagsori ingatlan. A hely adottságai miatt (jó közlekedés, központi elhelyezkedés, ugyanakkor hangulatos utca, csendes, zöld környezet) lakásnak, irodának, egyéb befektetésnek ki...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 4 órája
    24 500 000 Ft
  • Eladó Társasházi lakás, Budapest XI. kerület, Gellért-hegy, 48nm, 74900000 Ft
    Budapest XI. kerület, Gellért-hegy
    Budapest XI. kerületében a Gellért hegyen 48 m2-es, jelenleg egy szobás,nagy erkélyes tégla lakás eladó. Némi átalakítás után azonban 2 hálószobássá alakítható. A lakás jó elrendezésű, világos, napsütéses. Azonnal költözhető. A ház rendezett, karbant...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 9 órája
    74 900 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Budapest XI. kerület, Kőérberek, 90nm, 99000000 Ft
    Budapest XI. kerület, Kőérberek
    Még mindig keresi álmai otthonát? Ha igen jöjjön el, nézze meg ezt a város zajától távol, fákkal körülölelt, hangulatos kis házat. Itt nyugalomra lelhet egy hosszú dolgos nap után. A 720 m2-es telek kerítéssel határolt, melyen egy kétszintes, 90 m2-e...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 9 órája
    99 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Seprenyi István

  • +363035-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület