Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Madárhegyen Penthouse lakás eladó

203 000 000 Ft
Budapest XI. kerület Madárhegy, Facsemete utca
3 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11105354
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 131
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
-103 nm + 56 nm terasz!

-luxus

-penthouse

-vásárolható garázs és tároló
 

INGATLAN HELYSZÍNE:

Az egyik legvonzóbb jellemzője Madárhegynek a csendes, nyugodt környezet, amely ideális a pihenésre és a kikapcsolódásra. Az itt található számos park és erdős terület kiváló lehetőséget kínál a természet közelségének élvezésére, és a friss levegőn való kikapcsolódásra.
Ezen kívül számos busz- és villamosjárat is elérhető a közelben, amelyekkel egyszerűen és gyorsan elérhetők a város különböző pontjai.
A szórakozás és a kikapcsolódás szempontjából az ingatlan közelében számos lehetőség áll a lakók rendelkezésére. A közeli Bartók Béla úton található számos étterem, kávézó és bár, amelyek kiváló ételeket, italokat és hangulatos atmoszférát kínálnak. A közelben található Budai Vár és a Gellért-hegy is ideális célpont lehet egy kellemes sétához vagy kiránduláshoz.
A természeti környezet és a friss levegő szerelmeseinek szintén számos lehetőség áll rendelkezésre. A Normafa és a Svábhegy mindössze néhány kilométerre találhatóak az ingatlantól, és kiváló lehetőséget kínálnak egy kellemes séta vagy egy aktívabb kirándulás számára. Az ingatlan közelében található Duna-part pedig szintén ideális célpont lehet a szabadidős tevékenységek szerelmeseinek.


 

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

Ez a 2012-es építésű 4 lakásos társasház egy gyönyörű, zöldövezeti környezetben található. Az épületet egy közös, gondozott kert veszi körül, amely ideális lehetőséget nyújt a lakók számára a pihenésre és a kikapcsolódásra. Az épületben teremgarázs és tárolók is találhatók, amelyek kényelmes parkolást és tárolási lehetőséget biztosítanak a lakóknak. Az összeszokott, csendes lakóközösség szintén hozzájárul a kellemes otthoni légkörhöz. A közös költség magában foglalja a gondnok, kertész és takarító szolgáltatásokat, valamint a felújítási alapot is, amely biztosítja, hogy az épület mindig a legjobb állapotban legyen.
A ház pénzügyei teljes mértékben rendezettek, jelenleg is fut egy 8 éves lakáskassza, ami 2024-ben jár le.
 

LAKÁS JELLEMZŐI:

Madárhegy  legközkedveltebb részén található ez a fantasztikusan világos penthouse lakás, mely délkeleti fekvésének köszönhetően egész nap napfényben úszik. Az egyedülálló lakás kettő hatalmas terasszal rendelkezik ezáltal  gyönyörű  kilátás nyílik a környező zöldövezetre.
A lakás tágas nappalija és étkezője az amerikai konyhával együtt a lakás központi helyisége,melyet egy fatüzelésű kandalló és egy bárpult tesz még hangulatosabbá. A lakás összes helyiségének (leszámítva a fürdőszobát és a külön WC-t) burkolata eredeti diófa parketta. A rendkívül világos nappali-étkező-konyha letisztult stílusába jól illeszkednek a prémium kategóriás beépített bútorok és a legmodernebb háztartási gépek. Valamennyi nyílászárón távirányítóval vezérelhető motoros redőny, valamint szúnyogháló található.

Pontos méretek:
3 hálószoba (14, 12 és 9 nm)
•nappali + étkező + konyha (40 nm)
•fürdőszoba (11 nm: sarokkád, épített zuhanyzó, wc és dupla mosdó)
•gardrób szoba (7 nm)
•külön wc (1,5 nm)
•kamra (1,5 nm)
•közlekedő (6 nm)



MŰSZAKI JELLEMZŐK:
Ez a lakás kiváló műszaki jellemzőkkel rendelkezik, amelyek a komfortos és gazdaságos lakhatást biztosítják. Az épület 2012-ben épült, amelynek során klímaberendezések és redőnyök lettek felszerelve. A lakásban gázcirkó fűtés van, így az energiafogyasztás szabályozása hatékony és gazdaságos. A szeparált konyha teljesen beépített és gépesített, a másodlagos hűtés-fűtést pedig egy saját split klíma látja el. Az ablakokon redőny és szúnyogháló is található, amelyek segítenek megvédeni a lakást a kellemetlen időjárási viszonyoktól és a rovaroktól. Az ingatlan rendelkezik CC energetikai tanúsítvánnyal is, ami további biztosítékot jelent az energiatakarékosságra és a fenntarthatóságra.

PARKOLÁS ÉS TÁROLÁSI LEHETŐSÉG:
A ház alagsorában (utca szint felett) található egy teljesen zárt 7 állásos teremgarázs, melyből 2 darab  a lakáshoz tartozik. Ezek kötelezően megvásárolandók 10 MFt/beállóhely áron. A lakáshoz tartozik még egy 12 nm-es tároló (garázsból nyílik), melynek megvásárlása szintén kötelező mindössze 12 m forintért.
A garázsból zárt lépcsőházon keresztül lehet elérni a lakószinteket, így nagyon kényelmes parkolási lehetőséget nyújt.
A teljes vételár (lakás + 2 db parkoló + tároló) 235 MFt


Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Németh Olivér

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Madárhegy, Facsemete utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület, Halom utca
    M O D E R N P E N T H O U S E M A D Á R H E G Y E NA J Á N D É K P A R K O L Ó H E L L Y E L , T Á R O L Ó V A L A Z Á R B A N***CSOK támogatás igénylésére alkalmas , i l l e t é k m e n t e s e n , 5 %-os ÁFÁVAL megvásárolható ingatlan***Budapest eg...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja
    249 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület, Kányakapu utca
    M O D E R N P E N T H O U S E M A D Á R H E G Y E NA J Á N D É K P A R K O L Ó H E L L Y E L , T Á R O L Ó V A L A Z Á R B A N***CSOK támogatás igénylésére alkalmas**i l l e t é k m e n t e s s é g **5 %-os ÁFÁVAL megvásárolható *Budapest egyik legfe...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja
    189 000 000 Ft
  • Eladó Társasházi lakás, Budapest XI. kerület, Madárhegy, 110nm, 209000000 Ft
    Budapest XI. kerület, Madárhegy
    Budapesten a XI. kerületben Madárhegyen 3 szobás belső kétszintes penthouse lakás eladó. Két teraszos, N+2 szobás, 94 m2-es lakás befejezett állapotban bútorozottan eladó. A nappali egy szép nagy napfényes tér, melyet egy amerikai konyha egészít ki. ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 hete, 1 napja
    209 000 000 Ft
  • Budapest XI. kerület
    Eladó! Szeretne Budapest egyik leg felkapottabb környékén Madárhegyen, új építésű Penthouse lakás első tulajdonosa lenni? Az Ingatlan alapterülete 60 négyzetméter, melyben amerikai konyhás nappali, egy háló, egy fürdő és egy tágas gardrób kap helyet....
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    4 hete
    189 000 000 Ft
  • Budapest XI. kerület
    Eladó! Szeretne Budapest egyik leg felkapottabb környékén Madárhegyen, új építésű Penthouse lakás első tulajdonosa lenni? Az Ingatlan alapterülete 60 négyzetméter, melyben amerikai konyhás nappali, egy háló, egy fürdő és egy tágas gardrób kap helyet....
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 hónapja
    189 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Németh Olivér

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Madárhegy, Facsemete utca