Ezt a hirdetést archiválták.

Móricz és Újbuda központ közelében, FRISSEN FELÚJÍTOTT, azonnal birtokba vehető

Budapest XI. kerület
4 hete, 1 napja

Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás  Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület
    Albertfalva egyik legszebb kertvárosi részén, parkosított környezetben kínálunk megvételre igényes vevők részére! Az ősfás környezetben elhelyezkedő épület, nyugodt, csendes, és tiszta teret biztosít a pihenésre, kikapcsolódásra .A Duna és a sportpál...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 3 órája
    73 900 000 Ft
  • Eladó 40 m2-es téglalakás Budapest XI. kerület, Sasad
    Budapest XI. kerület, Sasad
    Exkluzív lakás Buda kedvelt részén Sasadon Eladó egy nagyon szép, igényesen berendezett 40 m2-es lakás két terasszal (7 m2 + 4 m2) keresett környéken, Budapest XI. kerület Sasadon. Az árban benne van egy gépkocsi hely a mélygarázsban és egy 12 m2-es ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 1 órája
    104 867 679 Ft
  • Családi tervezésű, prémium ikerház eladó!
    Budapest XI. kerület, Péterhegy
    - A TULAJDONOS, SAJÁT CSALÁDJÁNAK ÉPÍTTETTE! - GYÖNYÖRŰ, ZÖLD, FÁS, ÁPOLT KERT - TÁGAS, ÉLHETŐ TEREK - 3 MÉTER BELMAGASSÁG! - PRÉMIUM KATEGÓRIÁS KIVITELEZÉS - EGYEDÜLÁLLÓ MÉRETŰ KERT ÉS LAKÓTÉR - NAPELEM, ÉS NAPKOLLEKTOR - LÉGKONDÍCIONÁLT HELYISÉGEK ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 2 órája
    298 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület
    Kész lakások Péterhegyen, az OTP Ingatlanpont projektértékesítő szakértőitől. OTP hitelekhez kamatkedvezményt adunk a nálunk vásárló ügyfeleinknek! Hitel és CSOK tájékoztatás, már a megtekintést követően, díjmentesen elérhető! Lakások mérete: 43 nm-e...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    2 napja, 1 órája
    107 120 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület
    Műegyetem környékén eladó egy 103 nm-es 3 szobás polgári lakás. Az utcára néző keleti fekvésű világos V. emeleti lakás fűtését és meleg víz ellátását gázkazán biztosítja. A társasház 1930-ban épült, jól karban tartott. A lakóközösség figyel a ház ren...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    2 napja, 1 órája
    103 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11549467
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 56
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KIVÁLÓ ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ, FRISSEN FELÚJÍTOTT, NAPPALI + 2 HÁLÓSZOBÁS LAKÁS LÁGYMÁNYOSON!

XI. kerület Lágymányoson, a Móricz Zsigmond körtértől és Újbuda központtól egyaránt sétatávolságra, rendezett, kis lakásszámú, zárt lépcsőházas (nem körfolyosós) társasház (valóban) magasföldszintjén eladó egy 56m2-es, nappali + 2 különnyíló hálószobás, FRISSEN FELÚJÍTOTT, jó fényviszonyú, remek elrendezésű, tégla építésű lakás.

Az ingatlanban 3 külön bejáratú szoba, egy ablakos konyha, egy mosógép elhelyezésére is alkalmas gardrób, egy fürdőszoba, egy külön wc, és egy előszoba helyiségek kaptak helyet. Belső elrendezése kiváló, ideálissá teszi fiatalok, összeköltözők, kisebb családok, párok, idősek lakhatására is.

A lakás remek fényviszonyú, a nagyszoba hatalmas ablakokkal rendelkezik, nyugati tájolású, utcai nézetű. A többi ablak csendes, zöld belső parkra néz. Valóban magasföldszinti elhelyezkedésű, az ablakpárkányok az utca szintjétől lényegesen magasabban, kb. 2,5 méteres magasságban vannak, így a lakásba az utcáról nem nyílik belátás.

Az ingatlan FELÚJÍTÁSA nem régen készült el. A munkálatok során ki lett cserélve a teljes falon belüli gépészet (víz, csatorna, villany), minden helyiségben új burkolatokat helyeztek el, KICSERÉLTÉK AZ ÖSSZES ABLAKOT (redőnyözött, szúnyoghálóval ellátott műanyag ablakok) ÉS A BEJÁRATI AJTÓT IS. A konyhába vadonatúj gépesített konyhabútor, a fürdőszobába divatos fürdőszoba szekrény - együttes került. Az egyes helyiségekben található gázkonvektorok és elektromos fűtőpanelek szintén vadonatújak, garanciálisak. A melegvíz ellátást szintén újonnan beszerelt, adaptív okos bojler szolgáltatja. Cserélve lett a szerelvények, szaniterek, tartozékok mindegyike is. A lakás jelenlegi állapotában költözhető, azonnali birtokbavételének semmi akadálya nincs, de természetesen hitelre is megvásárolható.

A lakás fenntartása takarékos, a közművek mindegyike saját mérőórával rendelkezik.

A társasház tiszta, rendezett, a lakóközösség nagyon jó. A 6 emeletes épületben szintenként mindössze 2 lakás található, a lépcsőház és a belső terek esztétikus állapotban vannak. A legtöbb fontos felújítás megvalósult már, jelenleg a pince felújítása folyik, mely után kulturált tárolóhely áll majd odalent a lakók rendelkezésére.
Az épület mögött az utcától elzárt, csak innen és pár szomszédos társasházból megközelíthető, parkos kert található, mely felüdülést nyújt a város forgatagában.

A környék ellátottsága ideális. Oktatási intézmények, orvosi ellátás, kisebb és nagyobb üzletek, bevásárlóközpont, szórakozási, kikapcsolódási, sportolási lehetőségek karnyújtásnyira vannak. A Műszaki Egyetem legtöbb épülete percek alatt elérhető.
Számos tömegközlekedési eszköz szintén a közelben áll meg, így például a 4-6-os villamos, az M4 metró, a 7-es buszok és a Budai fonódó villamosok is.

A lakást lakhatási célra, és bérbeadásra is kifejezetten ajánlom remek elhelyezkedése és adottságai okán!

Irányár: 65,9 M Ft

Irányár: [------] Ft

Referencia szám: LK[------]

Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

 
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület