Ezt a hirdetést archiválták.

NÁDORLIGETBEN, ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁS, 2 SZOBÁVAL ÉS ERKÉLLYEL VÁRJA ÚJ LAKÓJÁT

Budapest XI. kerület Kelenföld – Nádorliget lakópark
3 hete, 4 napja

Hasonló hirdetések

  • NÁDORLIGETBEN, ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁS, 2 SZOBÁVAL ÉS ERKÉLLYEL VÁRJA ÚJ LAKÓJÁT
    Budapest XI. kerület, Kelenföld – Nádorliget lakópark
    Kezdő lakást keres gyerekének, esetleg első közös lakást keresnek párjával? Olyan lakást keres, ahonnan pillanatokon belül elérheti a főváros főbb csomópontjait, azonban mégsem szeretne zajos környéken lakni? Ha bármelyikre igen a válasza, ismerje me...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    2 napja
    80 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12285050
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 44
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kezdő lakást keres gyerekének, esetleg első közös lakást keresnek párjával? Olyan lakást keres, ahonnan pillanatokon belül elérheti a főváros főbb csomópontjait, azonban mégsem szeretne zajos környéken lakni? Ha bármelyikre igen a válasza, ismerje meg az alábbi lehetőséget!

 

Az ingatlanról röviden:
- világos, csendes lakás
- 12 m2-es erkély
- 2 szoba
- liftes, hőszigetelt társasházban

 

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Buda XI. kerületének egyik közkedvelt részén, Kelenföldön található. A környék remek infrastruktúrával ellátott, mind közlekedés, mind szolgáltató egységek szempontjából kiváló a lakás elhelyezkedése.

A közelben a hétköznapi életben szükséges szolgáltatók mind megtalálhatóak, könnyű sétatávolságon belül élelmiszerbolt, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, több étterem és pub is megtalálható. Ezeken felül az ETELE Pláza, és az ALLE is percek alatt elérhető, így a környék nyújtotta lehetőségek tárháza megszámlálhatatlan.

A főváros tömegközlekedésébe is remekül becsatornázott a terület, hamar elérhetőek Buda és Pest főbb csomópontjai is. A Fehérvári út és Szerémi út közelségének köszönhetően több busz – köztük éjszakai buszokkal is – (213, 901, 973) és villamos (1, 17, 19, 41, 47, 48, 56) megállója sétatávolságon belül van, melyek segítségével gyorsan elérhetjük a belvárost.


ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 5 szintes, liftes épület 2007-ban épült. Nagyon csendes a ház, a lakóközösség tagjai önmagukra igényes emberek, akiknek fontos, hogy a társasház mindig tiszta és karbantartott legyen. Egy csodás, zöld belső udvar is a lakók komfortérzetét növeli, melyet bárki kedvére használhat. Az épület hőszigetelt és lifttel is rendelkezik.


LAKÁS JELLEMZŐI:
Az ingatlan az épület 3. emeletén helyezkedik el, lifttel és lépcsőn keresztül is megközelíthető. Amerikai konyhás nappali került kialakításra egy étkezővel. Az étkező és a konyha mellett található a nappali, ahonnan nyílik a hatalmas, baráti/családi összejövetelekre is alkalmas 12 m2-es, fedett erkély, amely tökéletes lehet grillezésre, de akár pihenésre is, hiszen a csendes utcára néz, amely rendkívül csendes és világos nyugati fekvése miatt. Egy hűtő-fűtő klíma is beépítésre került a nappaliba, kényelmi szempontból.


MŰSZAKI JELLEMZŐI:
A fűtésről és a melegvízről egy házközponti kazán gondoskodik, mérése egyedi.
A közös költség ~19.500 Ft. Internet nélkül a teljes rezsi maximum 25-32 ezer forint közé esik.


PARKOLÁS:

Parkolni az utcán bejelentés után évi 12.000 Ft, valamint a ház teremgarázásban hely bérelhető.

Ár: 63.000.000 Ft
Méret: 42 m[------] m2 erkély

Az adásvételi szerződéshez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk!

Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Kelenföld – Nádorliget lakópark

 
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Kelenföld – Nádorliget lakópark