Ezt a hirdetést archiválták.

vilagos, csendes, kertkapcsolatos lakas elado a Feneketlen tonal

Budapest XI. kerület Kanizsai u
3 éve, 1 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás Budapest 11. ker., Madárhegy
    Budapest XI. kerület
    XI. KER. MADÁRHEGY, ÚJÉPÍTÉSŰ SORHÁZ SAJÁT KERTTEL XI. Kerület MADÁRHEGY KÖRZETÉBEN, CSENDES MELLÉKUTCÁBAN, teljesen SÍK, négyzet alakú, 1350 m2 telken épülő, 4 épületből álló, SORHÁZI TÁRSASHÁZBAN kínálunk eladásra, egy DNY-i TÁJOLÁSÚ, KERTRE NÉZŐ, ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 1 órája
    202 847 800 Ft
  • Eladó Általános, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület, Fehérvári út
    Eladó egy különleges ingatlan Budapesten, a 11. kerületben. Ez a tágas, földszint plusz emelet kialakítású, tégla falazatú családi ház, amely 1960-ban épült és a közelmúltban esett át teljes körű modernizáláson, nem csak otthonként szolgálhat, hanem ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 2 órája
    198 500 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület, Hunyadi Mátyás út
    CSALÁDOSOK, BEFEKTETŐK FIGYELEM!Lakható állapotú ikerház keresi új tulajdonosát Kelenvölgyön!- Tégla építés- Alápincézett- 3 szoba- Ajándék melléképületek- Új tető és vízelvezetés- Autóbeállló- Előkert- Osztatlan közös telken, ügyvédi megosztássalEla...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 2 órája
    74 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület
    Teljes bútorzattal az árban! XI. kerületben, a 2009-ben épült Velezda Park lakóparkban eladó, egy 39 nm-es, másfél szobás, hatalmas (14 nm) eréllyel rendelkező lakás. A szobák laminált parkettásak, mindkét szobából ki lehet menni az erkélyre, a közös...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 2 órája
    67 500 000 Ft
  • Eladó - Lakás (téglaépítésű) - Csurgói út
    Budapest XI. kerület, Csurgói út
    TÖLGYES LAKÓPARK ! Egy bekerített, zárt udvarban elhelyezkedő lakóparkban található az ingatlan. A ház udvara olyan amilyennek az ember a lakóparkokat elképzeli, Fák, bokrok, madarak, fény és pihenőhelyek, játszóterek. A lakás jó állapotú, remek kis ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 2 órája
    59 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5073450
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 1
  • Alapterület (m²): 40
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Befektetok figyelmebe ajanlom, hogy a lakasbol evi 3-4 millio Ft ot specialis berletkent fel lehet venni. Ezt a szerzodest is at tudom adni a lakassal egyutt az uj tulajdonosnak.

Eladó a csendes, egyirányú Kanizsai utcában, egy szép kerttel rendelkezo lakás, jó állapotú épületben. A lakás elotti kertrészre közvetlen kijárási lehetőség van.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:

A téglaépítésü, sátortetos társasház a múlt század első felében épült, 12 lakás található benne. Az épület körül füves, bokros, fás zöld terület található, amelyben a ház mögött sütögetésre, fozésre és étkezésre is alkalmas hely is rendelkezesre all.

LAKÁS JELLEMZŐI:

A bejárati ajtón belépve az elöszobába érkezünk itt található a konyha is, szemben a fürdöszoba nyílik, balrol a szoba. A szobából lehet kimenni a hatalmas teraszra onnét közvetlenül a kertbe.
LAKÁS MÉRETEI:

A lakás hivatalos alapterülete 31nm, terasz 18nm. Ebbol a szoba 18 nm fürdö 4 nm konyha 9 nm nagyságú. A teraszt be lehet epiteni -a szomszed beepitette a teraszat, illetve korabban en is kertem engedelyt a beepitesre- igy a lakas 49 nm es lesz.
Belmagasság: 2,9m.

MÜSZAKI FELSZERELTSÉGE:

A fűtést konvektor a meleg vizet villanybojler biztosítja. Kialakitásra került éjszakai villanyóra is amiről a bojler is müködik.

KÖLTSÉGEK:
A lakás rezsiköltsége 8000,- forint körül alakult. A közös költség összege 12000,- forint havonta amely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást, a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.

Vételára: 29,9MFt

A lakás föbb jellemzöi:

- TEHERMENTES

- DNY-i tájolású

- Beépített szekrény, konyha

- Kádas fürdö

- Közvetlen kertkapcsolat

Érdekessége a lakásnak, hogy nem az utcára néznek az ablakok, hanem a hátsó kertre, ahonnan a nap is besüt télen, nyáron az ösfák tartanak kellemes árnyékot.
Elhelyezkedése miatt kiváló lehetőség befektetésre is, gyorsan, magas áron azonal bérbe adható.
AZ INGATLAN TEHERMENTES, A VÉTELÁRAT KIFIZETVE AZONNAL BIRTOKBA ADHATÓ.
Email: [------] Tel: [------]

Ingatlanosok segítségét abban az esetben veszem igenybe amennyibe elfogadjak, hogy az ingatlan eladasa eseten amennyiben az ingatlanos ugyfele veszi meg a lakast [------] Ft ot fizetek. Amennyiben telefonon hivnak elfogadottnak tekintem az ajanlatom.

Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Kanizsai u

 
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Kanizsai u