XI. kerületben, Őrmezőn 2 szobás erkélyes újépítésű lakás keresi új gazdáját

58 000 000 Ft
Budapest XI. kerület Kelenföld
1 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12203105
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 43
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
INGATLAN HELYSZÍNE:

Az ingatlan Buda XI. kerületének egyik közkedvelt részén, Kelenföldön található. A környék remek infrastruktúrával ellátott, mind közlekedés, mind szolgáltató egységek szempontjából kiváló a lakás elhelyezkedése.

A közelben a hétköznapi életben szükséges szolgáltatók mind megtalálhatóak, könnyű sétatávolságon belül élelmiszerbolt, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, több étterem és pub is megtalálható. Ezeken felül az ETELE Pláza, és az ALLE is percek alatt elérhető, így a környék nyújtotta lehetőségek tárháza megszámlálhatatlan.

A főváros tömegközlekedésébe is remekül becsatornázott a terület, hamar elérhetőek Buda és Pest főbb csomópontjai is. A Bartók Béla út közelségének köszönhetően több busz – köztük éjszakai buszokkal is – (53,108E,139,140,140A,150,150B,154) és villamos (19, 49,) megállója sétatávolságon belül van, melyek segítségével gyorsan elérhetjük a belvárost.

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI

 2007-ben épült, a modern 2. emeleti lakás . A ház nagyon csendes, a lakóközösség tagjai önmagukra igényes emberek, akiknek fontos, hogy a társasház mindig tiszta és karbantartott legyen. Egy csodás, zöld belső udvar is a lakók komfortérzetét növeli, melyet bárki kedvére használhat. Az épület alatt teremgarázs található.

 

LAKÁS JELLEMZŐI

A lakás felosztása nappalira, hálófülkére és fürdőszobára tagolodik . A lakás nyugati tájolású, így nagyrészt napsütéses és világos. Alapterülete 42 nm, ami 5 nm-es terasszal egészül ki. Amerikai konyhás nappali és egyedi tervezésű, stílusos konyha áll rendelkezésre. A nappali különleges, aszimmetrikus vonalával egyedi megjelenést kölcsönöz. A 5 nm-es kellemes terasz a kertre néz. Belmagasság: 2.85 m. Az ablakok redőnnyel ellátottak. A lakás alacsony energiafogyasztású és költséghatékony, a házközponti fűtésnek köszönhetően. A villany/áram leolvasása külön mérés alapján rendezendő.


MŰSZAKI JELLEMZŐI:

A fűtésről és a melegvízről egy házközponti kazán gondoskodik, mérése egyedi.
A közös költség 13,700 Ft., amiben benne van a takarítás, szemét szállítás, társasház biztosítás, közös képviselet díja.

 

A lakáshoz vásárolható:

- Teremgarázs, akár elektromos autó töltési lehetőséggel

- Tároló 

 

Az ingatlan kiváló eszköz lehet befektetésre is, hiszen az ingatlanpiacon továbbra is áremelkedés várható, hatványozottan igaz ez az új építésű ingatlanokra.

Ha bármi kérdésük van vagy megtekintenék az ingatlant, kérem, keressenek bizalommal (hétvégén is).

 

 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Jakócs György

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Kelenföld


Hasonló hirdetések

  • Budapest XI. kerület
    Csak az iroda kínálatában! XI. kerületben a DUNA PART, ALLEE KÖZELÉBEN ELADÓ egy GÉPESÍTETT, ERKÉLYES, NAPFÉNYES, EMELETI, liftes házban lévő TEHERMENTES TÉGLALAKÁS! Az ingatlan 71 nm, TÁGAS, VILÁGOS, MINDEN helyisége ablakos, KELLEMES hangulatú, 22 ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    23 órája, 36 perce
    69 900 000 Ft
  • SASHEGY ALJÁBAN, TERASZOS, ERKÉLYES LAKÁS AUTÓBEÁLLÓVAL ELADÓ!
    Budapest XI. kerület, Sashegy, Nedecvár utca
    Csak az iroda kínálatában! IRODAI, vagy EGYÉB szolgáltatói tevékenységre IS ALKALMAS INGATLAN! ŐSFÁS KERT, KIVÁLÓ LOKÁCIÓ ÉS KÖZLEKEDÉS! XI. kerület frekventált, csendesebb részén, a SASHEGY aljában ELADÓ egy EGYEDI KIALAKÍTÁSÚ és HANGULATÚ, belső KE...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    23 órája, 36 perce
    144 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület
    Eladó egy napfényes, földszinti lakás a 11. kerületben!A lakás egy 5 emeletes, tiszta, rendezett liftes társasház földszintjén helyezkedik el.Hasznos alapterülete 77 m2 + 3 m2 erkély!Helyiségeket tekintve kialakításra került 2 darab hálószoba + 1 fél...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja
    89 900 000 Ft
  • Eladó 75 m2-es téglalakás Budapest XI. kerület, Kelenföld, Prielle Kornélia utca
    Budapest XI. kerület, Kelenföld, Prielle Kornélia utca
    Prielle Kornélia Rezidencia – Egyedülálló Kényelem és Elegancia Üdvözöljük a Prielle Kornélia Rezidenciában! Ez a gyönyörű 75 négyzetméteres lakás lenyűgöző otthont kínál a modern és kényelmes életstílust kedvelők számára. Egy lenyűgöző, három...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 1 órája
    125 000 000 Ft
  • XI. kerületben az Allee szomszédságába eladásra kínálunk hatodik emeleti garzon lakást
    Budapest XI. kerület, Lágymányosi lakótelep
    AZ INGATLANRÓL RÖVIDEN: - napfényes - nettó 37 nm - utcai kilátás - frekventált lokáció   INGATLAN HELYSZÍNE: Az ingatlan Buda XI. kerületének egyik közkedvelt részén, Kelenföldön található. A környék remek infrastruktúrával ellátott, mind közlekedés...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 1 órája
    50 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Jakócs György

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Kelenföld