Ezt a hirdetést archiválták.

2 szobás, panorámás lakás eladó a 12. kerület zöld részén - Kivételes lehetőség.

Budapest XII. kerület Virányos
1 hete, 2 napja

Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Budapest 12. ker.
    Budapest XII. kerület
    Hangulatos, kényelmes, remek beosztású, 2 szobás otthon – Kútvölgy csendes utcájában eladó!A lakás a 12. kerület kedvelt részén, egy 9 lakásos társasház földszintjén található. A társasháznak van egy saját, nagyméretű, közös használatú kertje.A 65 nm...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XII. kerület
    1 napja, 4 órája
    79 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 12. ker.
    Budapest XII. kerület
    Budán, a 12. kerület egyik közkedvelt utcájában, a Határőr úton eladó egy 1. emeleti, erkélyes, két különnyíló szobás, déli tájolású, napfényes, saját kertre néző, társasházi lakás.A társasház rendezett anyagi körülményekkel és összetartó lakóközössé...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XII. kerület
    1 napja, 4 órája
    89 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 12. ker.
    Budapest XII. kerület
    Eladó a XII.kerület, Maros utcában egy 53 m2-es, jelenleg 2 szobás , de könnyedén 3 szobássá alakítható, CSENDES, kertre néző, NAPFÉNYES, 2.emeleti, közepes állapotban lévő lakás, szép állapotban lévő, rendezett házban. Tartozik hozzá egy saját pince...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XII. kerület
    1 napja, 4 órája
    69 900 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 12. ker., Orbánhegy
    Budapest XII. kerület
    XII.KER. ORBÁNHEGYEN, ELVEHETETLEN 180 FOKOS LÁTÓSZÖGBEN VÁROSI ÖRÖKPANORÁMÁS, ÚJÉPÍTÉSŰ 5 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ Budapest XII. kerületének ZÖLDÖVEZETI, jó tömegközlekedési adottságú -de ugyanakkor csendes- részén, ORBÁNHEGY LEGSZEBB, 2246 m2-es, DK-i táj...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XII. kerület
    1 napja, 4 órája
    590 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 12. ker.
    Budapest XII. kerület
    Németvölgy közkedvelt, csendes mellékutcájában kínáljuk eladásra ezt a jó állapotú 56nm-es lakást. A lakás nappali, étkezős konyha, hálószoba, fürdő, wc és háztartási helyiségekből áll. Néhány évvel ezelőtt teljes felújításon esett át, melynek során ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XII. kerület
    1 napja, 4 órája
    57 500 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12108896
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 53
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Buda hegyvidéki részén keres azonnal költözhető, 2 szobás, PANORÁMÁS lakást? Jöjjön el és tekintse meg ezt a XII. kerületi ingatlant!

 

Kifejezetten ideális a lakás olyan egyedülállóknak, illetve pároknak, akik nem szeretnének nagy felújításokba belekezdeni és akiknek a zöld környezet mellett fontos a belváros gyors elérhetősége is.

 

INGATLANRÓL RÖVIDEN
Kiváló műszaki állapotú, azonnal költözhető lakás keresi új tulajdonosát a XII. kerület ZÖLD, csendes részén, KÚTVÖLGY városrészen. Az 53 nm-es lakás 5 nm ERKÉLLYEL, N+1 szobával rendelkezik, és varázslatos rálátást biztosít a budai hegyekre.

 

LAKÁS
A második emeleti lakás beépített szekrényekkel ellátott előszobájából közelíthető meg a nappali, az önálló WC, a káddal felszerelt – és igen, elképesztő panorámával rendelkező – fürdőszoba, valamint az étkező – szintén lélegzetelállító kilátással. Innen élvezheti minden reggel a kávéját! 

 

A 12 nm-es hálószoba mind az étkező felől, mind a 20 nm-es nappaliból megközelíthető, így a lakás körbejárható. Méretéből adódóan egy dolgozósarok is könnyen kialakítható a hálóban. A csendes erkélyre a lakás nappalijából léphetünk ki, ahol kellemes árnyékot adnak a telken lévő zöldek.

 

MŰSZAKI ADATOK, KÖLTSÉGEK, PARKOLÁS
- Fűtés: gázkazán (2017), amely radiátorokon keresztül adja le a hőt.
- A nappali légkondicionáló géppel felszerelt.
- Minden ablak korszerű, műanyag.
- Közös költség: 13.500 Ft/hó, vízfogyasztást tartalmazza.
- Villany és gáz külön mérő alapján, fogyasztás szerint fizetendő.
- Parkolás: utcán ingyenesen.

 

ÉPÜLET
A György Aladár és Galgóczy utca között elterülő, szépen karbantartott és növényekkel tűzdelt telken három darab – 1970-es években épült – kétemeletes, 9-9 lakásos társasház terül el. Az épületek aljában a lakásokhoz tartozó tárolók találhatóak. Agilis közös képviseletének köszönhetően az épületek rendszeresen karbantartottak és rendelkeznek megtakarítással. A közelmúltban többek között megvalósult az épületek villanyhálózatának felülvizsgálata, a gáz- és vízvezetékek felújítása, ezeken felül pedig a tetőfelújítás is megtörtént.

 

KÚTVÖLGY
Kiváló adottságainak köszönhetően nem véletlen, hogy Kútvölgy a XII. kerület egyik legkeresetteb környéke. Remek a közlekedés, a pár perc sétatávolságra található buszok (128 és 155) segítségével gyorsan elérhető Buda egyik legfőbb csomópontja, a Széll Kálmán tér. Autóval szintúgy percek alatt elérhetőek a természet kínálta kikapcsolódási lehetőségek (a teljesség igénye nélkül: Normafa, Hárshegy, Tündér-szikla), valamint a város főbb csomópontjai is. Ezen felül a hétköznapokban szükséges valamennyi szolgáltató megtalálható a közelben: élelmiszerbolt, kávézó, étterem, kutyafuttató, stb.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen telefonon/üzenetben és jöjjön el megtekinteni személyesen! Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Elhelyezkedés
Budapest XII. kerület

Virányos

 
Elhelyezkedés
Budapest XII. kerület

Virányos