2 szobás, panorámás lakás eladó a 12. kerület zöld részén - Kivételes lehetőség.

77 900 000 Ft
Budapest XII. kerület Virányos
2 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12375455
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 53
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Buda hegyvidéki részén keres azonnal költözhető, 2 szobás, PANORÁMÁS lakást? Jöjjön el és tekintse meg ezt a XII. kerületi ingatlant!

 

Kifejezetten ideális a lakás olyan egyedülállóknak, illetve pároknak, akik nem szeretnének nagy felújításokba belekezdeni és akiknek a zöld környezet mellett fontos a belváros gyors elérhetősége is.

 

INGATLANRÓL RÖVIDEN
Kiváló műszaki állapotú, azonnal költözhető lakás keresi új tulajdonosát a XII. kerület ZÖLD, csendes részén, KÚTVÖLGY városrészen. Az 53 nm-es lakás 5 nm ERKÉLLYEL, N+1 szobával rendelkezik, és varázslatos rálátást biztosít a budai hegyekre.

 

LAKÁS
A második emeleti lakás beépített szekrényekkel ellátott előszobájából közelíthető meg a nappali, az önálló WC, a káddal felszerelt – és igen, elképesztő panorámával rendelkező – fürdőszoba, valamint az étkező – szintén lélegzetelállító kilátással. Innen élvezheti minden reggel a kávéját! 

 

A 12 nm-es hálószoba mind az étkező felől, mind a 20 nm-es nappaliból megközelíthető, így a lakás körbejárható. Méretéből adódóan egy dolgozósarok is könnyen kialakítható a hálóban. A csendes erkélyre a lakás nappalijából léphetünk ki, ahol kellemes árnyékot adnak a telken lévő zöldek.

 

MŰSZAKI ADATOK, KÖLTSÉGEK, PARKOLÁS
- Fűtés: gázkazán (2017), amely radiátorokon keresztül adja le a hőt.
- A nappali légkondicionáló géppel felszerelt.
- Minden ablak korszerű, műanyag.
- Közös költség: 13.500 Ft/hó, vízfogyasztást tartalmazza.
- Villany és gáz külön mérő alapján, fogyasztás szerint fizetendő.
- Parkolás: utcán ingyenesen.

 

ÉPÜLET
A György Aladár és Galgóczy utca között elterülő, szépen karbantartott és növényekkel tűzdelt telken három darab – 1970-es években épült – kétemeletes, 9-9 lakásos társasház terül el. Az épületek aljában a lakásokhoz tartozó tárolók találhatóak. Agilis közös képviseletének köszönhetően az épületek rendszeresen karbantartottak és rendelkeznek megtakarítással. A közelmúltban többek között megvalósult az épületek villanyhálózatának felülvizsgálata, a gáz- és vízvezetékek felújítása, ezeken felül pedig a tetőfelújítás is megtörtént.

 

KÚTVÖLGY
Kiváló adottságainak köszönhetően nem véletlen, hogy Kútvölgy a XII. kerület egyik legkeresetteb környéke. Remek a közlekedés, a pár perc sétatávolságra található buszok (128 és 155) segítségével gyorsan elérhető Buda egyik legfőbb csomópontja, a Széll Kálmán tér. Autóval szintúgy percek alatt elérhetőek a természet kínálta kikapcsolódási lehetőségek (a teljesség igénye nélkül: Normafa, Hárshegy, Tündér-szikla), valamint a város főbb csomópontjai is. Ezen felül a hétköznapokban szükséges valamennyi szolgáltató megtalálható a közelben: élelmiszerbolt, kávézó, étterem, kutyafuttató, stb.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen telefonon/üzenetben és jöjjön el megtekinteni személyesen! Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Németh Gábor

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XII. kerület

Virányos


Hasonló hirdetések

  • Eladó 128 m2-es téglalakás Budapest XII. kerület, Csillebérc
    Budapest XII. kerület, Csillebérc
    Új tulajdonosát keresi a XII. kerület zöldövezeti részén, Csillebércen, egy beépített tetőtérben elhelyezkedő, belső kétszintes, jó állapotú, örökpanorámás lakás, kétállásos garázzsal, tárolóval és egy felszíni beállási lehetőséggel! Ha zöld és nyugo...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XII. kerület
    1 napja, 1 órája
    127 900 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 12. ker., Svábhegy
    Budapest XII. kerület
    Eladásra kínálunk Budapest legtetején, a XII. Kerület NORMAFA körzetében, az Eötvös úton , több hektárnyi természetvédelmi terület közvetlen szomszédságában tégla építésű beköltözhető / felújítandó társas házi lakást saját garázzsal. Az ingatlan 63 n...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XII. kerület
    1 napja, 1 órája
    69 900 000 Ft
  • Eladó ház Budapest 12. ker., Németvölgy
    Budapest XII. kerület
    A MoM Park közelében, Budapest legzöldebb kerületében (XII.ker-Németvölgy) eladó egy két szintes villaépület. A jó állapotú épületben két különbejáratú (együtt n.220m2 alapterületű) lakás található, amiket, az alsó szinten egy állateledeles cég, a fe...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XII. kerület
    1 napja, 1 órája
    549 000 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 12. ker.
    Budapest XII. kerület
    A télikert akár dolgozószoba kialakítására is alkalmas. Projekt bemutatása A XII. kerület városhoz közeli részén, a Kissvábhegy lábánál, sétatávolságra a Széll Kálmán tértől, tetőtéri újépítésű lakások rövidesen költözhetők! Tetőtérbeépítés eredménye...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XII. kerület
    1 napja, 1 órája
    128 636 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 12. ker.
    Budapest XII. kerület
    A projekt óriás teraszos lakása! A belső kétszintes lakás alsó szintjén a majd 70 m2-es nappali-konyha-étkező+2 szoba és fürdőszoba, illetve mosókonyha található, amelynek természetes megvilágításáról a hatalmas homlokzati üvegfelületek és a belsőudv...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XII. kerület
    1 napja, 1 órája
    331 170 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Németh Gábor

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XII. kerület

Virányos