Extra méretekkel rendelkező medencés LUXUS családi ház eladó a XII.kerületben!

1 190 000 000 Ft
Budapest XII. kerület Kútvölgy
3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12182023
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 8
  • Alapterület (m²): 970
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
CITYCARTEL
INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY
bemutatja:

 

Extra méretekkel rendelkező medencés, önálló LUXUS családi ház eladó a XII. kerület közkedvelt részén!

 

Közel ezer nm alapterületű, LIFTES, négyszintes, minden igényt kielégítő házat kínálunk eladásra egy 1844 nm-es kiváló fekvésű telken, ahol a hatalmas tuják és szeparált kert intim környezetet biztosít lakói számára, és a telekre két irányból is van bejárási lehetőség.

 

Az ingatlan alsó szintjén, a kert felé tájolva találjuk a WELLNESS részleget, ahol a MEDENCE tér hatalmas üvegajtóit kitárva összenyithatjuk a külső és belső teret.

 

A medence mellett BÁRPULT, külön férfi-és női tusoló épült valamint finn-és infra SZAUNA, ezeken kívül szolárium és masszázs ágy kaptak helyet.

 

Alsó szinten egy tágas, ping-pong asztalnak is helyet adó közösségi térből nyílik a MOZISZOBA elektromos fotelekkel, mellette található a hatalmas, elegáns KÖNYVTÁR és a BILIÁRD szoba, valamint a teljesen felszerelt EDZŐTEREM.

 

Ezen a szinten került kialakításra még egy óriási GARDRÓB, egy mosókonyha és egy fürdőszoba plusz egy épített kutyafürdető kád, illetve egy külön apartman is konyhával és fürdővel, ami alkalmas vendégek vagy személyzet állandó elszállásolására.

 

A következő szinten a nappalit, étkezőt, konyhát találjuk, ami extra méretű KAMRÁVAL összekötve teljesen körbejárható. Ehhez tartozik egy vendég mosdó, és ezen a szinten került kialakításra a master bedroom, amelyhez egy elegáns gardrób és egy nagy fürdőszoba tartozik káddal és épített tusolóval.

A szülői hálóban olvasó sarok is van, a nappaliból pedig egy nagy méretű terasz nyílik a hegyek felé.

 

A felső szinten a közösségi térből balra egy kádas fürdőszoba majd egy hálószoba nyílik, aminek szintén van terasza. Jobbra egy saját fürdővel és kiskonyhával, valamint saját hálószobával rendelkező nagyobb szoba van, és innen is ki lehet menni az emeleti teraszra.

 

Az ingatlan összesen 9 mellékhelyiséggel és 8 fürdőszobával rendelkezik, egyedülálló méreteivel lenyűgöző és elegáns otthont biztosít lakói számára.

 

A kétállásos GARÁZSban kényelmesen elfér két nagy családi autó és további tárolási lehetőséget is biztosít, ezen kívül a garázs előtti viakolor területen is 3-4 autó tud parkolni, de további parkolóhelyek állnak rendelkezésre a ház előtti utcafronton is avendégek számára.

 

Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, szeretettel várom megkeresését. A ház1/1-es tulajdonban van, tehermentes, tiszta tulajdoni lappal.

 

DR. LÁSZLÓ TÍMEA
INGATLANFORGALMI SZAKJOGÁSZ - INGATLANSZAKÉRTŐ

 

+36 30 815 2504

drlaszlotimea@citycartel.hu

 

CITY CARTEL BUDA KFT.
CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.


1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.
BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

Kapcsolat a hirdetővel
  • Dr. László Tímea

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XII. kerület

Kútvölgy


Hasonló hirdetések

  • Eladó Lakás, Budapest 12. ker.
    Budapest XII. kerület, Ada utca
    ÖRÖKPANORÁMA A VÁROS FELETT! Előkelő budai környezetben, a XII. kerület kiemelt részén a csendes Ada utcában eladó egy 2002-ben épült háromlakásos társasház első emeleti szuperpanorámás ingatlanja. A társasház egy nagyméretű telken található, melynek...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XII. kerület
    1 napja, 5 órája
    212 000 000 Ft
  • Eladó 650 m2-es családi ház Budapest XII. kerület, Ördögorom Park környéke
    Budapest XII. kerület, Ördögorom Park környéke
    12. KERÜLET EGYEDI VILLA, PANORÁMA, ÓRIÁS TELEK, USZODA, AKÁR TÖBB GENERÁCIÓ! Budapest XII. kerületének egyik kedvelt részén, Csillebérc-Farkasvölgy határán, eladó egy összesen négyszintes rendkívül egyedi megjelenésű villa. Rendkívül jó tájolása és ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XII. kerület
    1 napja, 22 órája
    785 840 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 12. ker.
    Budapest XII. kerület
    Budapest 12. kerületben, Böszörményi úton eladó egy első emeleti 3 szobás, 101 nm-es, világos tágas dekoratív lakás. Irodaként funkcionált, megkímélt, jó állapotú ingatlan. Külön bejáratú minden helyiség, világos konyha, külön fürdőszoba és WC. 9 nm ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XII. kerület
    1 napja, 22 órája
    113 900 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 12. ker.
    Budapest XII. kerület
    Eladó az OTP ingatlanpont kínálatából a XII. kerületben, hegyvidéki környezetben egy teljesen felújított második emeleti 51m2-es tégla építésű lakás. A lakáshoz tartozik egy 3m2-es kerti tároló. Az ingatlan fűtést és a melegvizét gáz cirkó biztosítja...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XII. kerület
    1 napja, 22 órája
    82 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 12. ker.
    Budapest XII. kerület
    Eladó első emeleti, Csok pluszra alkalmas, 76 nm-es lakás a 12. kerület legközpontibb részén, az Alkotás utcában. Mind a társasház mind pedig a lakás kiváló állapotban van! Pár éve teljeskörű felújításon esett át az ingatlan, így igazából már csak kö...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XII. kerület
    1 napja, 22 órája
    74 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Dr. László Tímea

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XII. kerület

Kútvölgy