Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó lakás Budapest 13. ker., Lőportárdűlő

Budapest XIII. kerület
2 hete, 2 napja

Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás Budapest 13. ker., Lőportárdűlő
    Budapest XIII. kerület
    Az XIII. kerületben egy valódi kincsesláda várja új tulajdonosát. Ez a lakás minden kényelmet és praktikusságot kínál: Modern fürdőszoba és külön WC. Egy tágas szoba, melyben egy praktikusan kialakított gardróbot találunk. Jól felszerelt konyha, fele...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    3 napja, 4 órája
    31 900 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 13. ker., Lőportárdűlő
    Budapest XIII. kerület, Dózsa György út
    Eladó a XIII. kerületben, Lőportárdűlőn, CSENDES utcában egy 1. emeleti, 1 szobás, tulajdoni lapon 24 m2-es, +6 m2 galériás, teljesen felújított, dizájnos lakás! A KÉPEK REFERENCIA KÉPEK, a tulajdonos egy másik, nagyon hasonló lakásáról készültek, er...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    4 napja, 2 órája
    34 900 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 13. ker., Lőportárdűlő
    Budapest XIII. kerület
    A XIII. kerületben eladóvá vált egy igazi kincsesláda. A lakásban: - Fürdő, wc - egy szoba, melyben elkülintés során ki lett alakítva egy gardrób - Konyha, felette egy galéria Az ingatlan felújított és igényesen rendbe tartott. Környékbeli adottságai...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 hete, 6 napja
    31 900 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 13. ker., Lőportárdűlő
    Budapest XIII. kerület
    Üdvözöllek a hangulatos Kassák Lajos utcában! Ez a 32 négyzetméteres lakás egyedi lehetőséget kínál az otthonteremtésre. Rövidtávú kiadás megengedett!!! Jellemzők: Tágas szoba és galéria, praktikus fürdő és előszoba-konyha kialakítással. Második emel...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 hónapja, 1 hete
    30 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12365025
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 71
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Projekt leírás
INFORMÁCIÓK a 3. ütemről:
Műszaki átadás: 2024. IV. negyedév
AA+ ENERGETIKAI BESOROLÁS (hőszivattyús)
MENNYEZETI HŰTÉS-FŰTÉS
TÁVIRÁNYÍTÁSÚ ELEKTROMOS ALUREDŐNYÖK
ZÁRT, PARKOSÍTOTT KERT
PRÉMIUM MINŐSÉG, KORSZERŰ MŰSZAKI TARTALOM
VILÁGOS TEREK, MODERN OTTHONOK
VÁLTOZATOS LAKÁSMÉRETEK

AZ ÉPÜLETRŐL
A METROPOL13 a Lehel út és a Lőportár közt összekötő több, mint 6000 négyzetméteres területen épül. A négy ütemben megvalósuló épületegyüttes 1. ütemében 48, 2. ütemében 48, a 3. és 4. ütemében pedig összesen 185 változatos elosztású lakást álmodtunk meg a stúdió lakástól a 100 nm-es, exkluzív nagy teraszos penthouse lakásokig.

Az épületegyütteshez egy több mint 3000 nm-es, zárt, parkosított kert tartozik, amit kizárólag az itt lakók használhatnak. A neves tervező által megálmodott épület homlokzati formáját tekintve modern, fiatalos követve korábbi projektjeink egyedi vonalvezetését.
A lakásokba beépített anyagok magas minőséget képviselnek. A korszerű hang és hőszigetelés hozzájárul az épület energiahatékonyságához. Minden lakás mennyezet hűtés-fűtési rendszerrel és távirányítós, elektromos aluredőnyökkel kerül kialakításra. A lakópark területén térfigyelő kamerarendszer fog működni.

A KÖRNYÉKRŐL
A Metropol 13 lakópark a XIII. kerület központi helyén, a Westend City Center szomszédságában, a Lehel út és a Lőportárköz közti területen kerül megvalósításra. A kerület ezen részét az elmúlt években megindult fejlesztéseknek és az infrastrukturális fejlődésnek köszönhetően méltán hívhatjuk a fejlődés központjának.

A Metropol 13 közlekedés szempontjából is rengeteg előnnyel bír. A közösségi közlekedést tekintve karnyújtásnyira található az M3-as metró, a 12-es és 14-es villamos, illetve számos buszjárat, de az autóval közlekedők számára is könnyedén megközelíthető.
Az ideális elhelyezkedésnek köszönhetően minden szolgáltatás elérhető közelségben van. A Westend City Center, a Lehel téri piac, Gyógyszertár, ATM, posta, éttermek és kávézók, továbbá a családok részére is számos iskola és óvoda áll rendelkezésre.

Akik szeretnének kimozdulni a nyüzsgő nagyváros forgatagából, és nyugodt, természetes környezetben kipihenni a hétköznapok fáradalmait, azoknak több zöldövezeti rész- pl.: a Margit-sziget, vagy a megújult Városliget – is pár perc sétával elérhető.

HITELÜGYINTÉZÉS ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓ VÉGETT KERESSEN BIZALOMMAL.

Referencia szám: U[------]

Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

 
Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület