Eladó Társasházi lakás, Budapest XIII. kerület, Angyalföld, 49nm, 78990000 Ft

78 990 000 Ft
Budapest XIII. kerület Angyalföld
1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12023587
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 49
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
MÁR 2024-BEN KÖLTÖZHETŐ LAKÁSOK!

Kertvárosi hangulat és a környezet védelme, remek infrastruktúra mellett!
AKTÍV ÉLETFORMA KEDVELŐINEK, MODERN, ENERGIA HATÉKONY, OKOS OTTHONOK A VÁCI ÚT SZOMSZÉDSÁGÁBAN A RÁKOS-PATAK PARTJÁN! A BERUHÁZÓ CÉG LEGZÖLDEBB PROJEKTJE!
MINDEN LAKÁS ERKÉLYES, TERASZOS VAGY SAJÁT KERTRÉSSZEL RENDELKEZŐK!

Az új lakópark a városközponttól gyorsan elérhető, mégis minden oldalról kertekkel határolt, csendes, zöld környezetben épül fel!
A nagy múltú cég fejlesztéseihez híven itt is elérhetőek lesznek a lakók mindennapjait megkönnyítő közösségi szolgáltatások és okos megoldások. A business cornerrel ellátott közösségi nappali megkönnyíti a munka és a magánélet egyensúlyának kialakítását, továbbá közösségi könyvtár, fészer, csomagpont, közösségi BBQ hely és fűszerkert, valamint közösségi autó és közösségi mobil alkalmazás is elérhető lesz majd a lakók számára. Minden lakás okos otthonnak készül!
Az épületben 163 lakás van kialakítva ezekből még elérhető kb. 65 db lakás 39 nm és 110 nm között, 1 szobástól a 4-5 szobás erkélyes, teraszos, kertkapcsolatos lakásokig. Privát KERT lehetőségek 6-87 nm-ig elérhetők! Teremgarázshely és tároló vásárolható!

Műszaki leírásból:
A lakásokat egytől egyig átlagon felüli esztétikai és műszaki tartalom, energiahatékony és gazdaságos üzemeltetés jellemzi. Az ökobarát lakópark egyúttal a cégcsoport eddigi legfenntarthatóbb fejlesztése, melynek részei a teljes mértékben megújuló energián alapuló gépészeti megoldás, a környezettudatos anyaghasználat, a szelektív hulladékkezelés, a környezettudatos vízfelhasználás, az esővíz újrahasznosítása, illetve a felület hűtés-fűtés. A három rétegű műanyag nyílászárók hatékonyabb a hő- és hangszigetelést tesznek lehetővé, amelynek köszönhetően az éves hűtési-fűtési költségek sokkal alacsonyabbak lehetnek egy hagyományos kialakítású lakáshoz képest.Igény esetén a konyha és a beépített bútorok megvalósítását is vállalja a cég!

Infrastruktúra, közlekedés:
A lakópark remek közlekedési infrastruktúrával is rendelkezik, a városközpont autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető. Az M3-as metrómegállója a projekttől mindössze 10 perc sétára helyezkedik el, a 14-es villamos megállója mindössze 5 perc sétával elérhető, valamint a 105-ös busz megállója 150 méter sétatávra található. Az aktív életmódot kedvelőknek biztosított a biciklis közlekedés is, hiszen a lakópark közelében teljesen különálló kerékpárút vezet. A ház közvetlen közelében játszótér, óvoda, iskola, két gimnázium és szakközépiskola, valamint egyetem is található, így kitűnő választás gyerekes családok számára. És mindössze 10 perces sétatávolságra érhető el a Budai Egészségközpont és a Duna Pláza bevásárlóközpont.

Ajánlom az új projektlakásait családoknak, idősebb házaspároknak és mindazoknak, akiknek fontos a kertvárosi hangulat és a környezet védelme.

Ne felejtsen el élni a CSOK + és az illetékmentesség lehetőségével, amely jelentősen csökkenti a vásárolni kívánt ingatlan vételárát!
Használja ki a már elérhető támogatásokat!

Várjuk megtisztelő hívását a további tájékoztatással kapcsolatban a hét minden napján

erkély, amerikai konyha, kert, lift, összkomfortos, saját parkoló, világos, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Körmendi Eszter Katalin

  • +363095-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Angyalföld


Hasonló hirdetések

  • Angyalföldön szép állapotú, másfél szobás lakás eladó!
    Budapest XIII. kerület, Angyalföld, Szent László út
    XIII. kerület, Angyalföldön, a Szent László úton, jó közlekedésnél, kiváló infrastruktúrájú helyen lévő, világos, csendes, panorámás, teljeskörűen és szépen felújított, tágas, másfél szobás, gázfűtéses, tehermentes, rugalmasan költözhető lakás, új ny...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 2 órája
    44 900 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 13. ker., Angyalföld
    Budapest XIII. kerület
    XIII. kerület központi részén igényes, 57 m2-es, erkélyes, 3 szobás, 2 fürdőszobás, gardróbos újszerű, 1. emeleti lakás! A lakók élvezhetik a klimatizált környezetet és a két fürdőszoba minden előnyét. Az egyik fürdőszoba az utcai nézetű hálószobából...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 2 órája
    74 800 000 Ft
  • Eladó 61 m2-es Téglalakás Budapest, XIII. kerület
    Budapest XIII. kerület
    C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:    XIII. kerület közkedvelt részén, Újlipótvárosban frissen felújított, 61 nm-es, nappali+hálószobás lakás teljes berendezéssel, felszereléssel várja leendő tulajdonosát.   A 48 l...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 2 órája
    138 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 13. ker.
    Budapest XIII. kerület
    Angyalföldön eladó egy 39 nm-es 1. emeleti garzon lakás!A lakás:- Utcai nézetű, csendes lakás- Tágas 24 nm-es szoba, étkező, konyha, fürdőszoba - Lakható, közepes állapotú, de kis ráfordítással igazi otthonná varázsolható - Nagy ablakfelületének és d...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 2 órája
    49 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 13. ker.
    Budapest XIII. kerület
    Újlipótvárosi Airbnb lakás! Kiváló üzleti lehetőséget, avagy első lakásnak alkalmas ingatlant kínálok a Kleopátra ház szomszédságában - Kárpát utcában.36 m2-es felújított, földszinti kislakás eladó, mely a hatalmas, parkosított belső kertre néz. Fűté...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 2 órája
    43 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Körmendi Eszter Katalin

  • +363095-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Angyalföld