Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

NAGYPOLGÁRI LAKÁS? AMELY AKÁR KETTŐ POLGÁRI LAKÁSRA BONTHATÓ DE IRODÁNAK IS TÖKÉLETES! A BELVÁROS SZ

209 900 000 Ft
Budapest XIII. kerület Hegedűs Gyula utca
1 éve, 4 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10012073
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 7
  • Alapterület (m²): 230
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Megvételre kínálok a XIII. kerületben, közel a VÍGSZÍNHÁZHOZ, és a SZENT ISTVÁN KÖRÚTHOZ, a HEGEDŰS GYULA utcában egy 230 nm-es, 7 szobás NAGYPOLGÁRI lakást, amely 2 impozáns lakásra bontható, jelenleg is KÉT KÜLÖN BEJÁRATTAL rendelkezik, és korábban is két lakás volt. "Medgyes (Messinger) Alajos építész az 1900-as évek elején tervezte az épületet, amely tipikus franciaudvaros bérház.

A lakás irányára : 209,9 Millió Ft.

A lakás:

A DUPLAKOMFORTOS lakás JÓ BEOSZTÁSÚ, VILÁGOS, legutóbb irodának használták, és mivel felújítandó, célszerű újragondolni a tereket. Az utcafronton hangulatos kis erkéllyel rendelkezik, míg a másik bejárat irányába a gangra lehet kimenni, és ott lehet egy kellemes, kiülős sarkot létrehozni.

Műszaki paraméterek:

A szobák parkettával, a vizes helyiségek kerámia járólappal burkoltak. A lakás fűtéséről CIRKÓ gázkazán gondoskodik. Parkolási lehetőség az utcán, közterületen lehetséges.

Mennyi anyagi ráfordítást igényel?

Ha valaki irodaként tervezi tovább használni, akkor tisztasági festés és a saját cég arculatának a kialakítása szükséges, illetve a klímákat és a vizes helyiségeket lehet korszerűsíteni.

Amennyiben lakásnak veszi valaki, célszerű az alaprajzot egyedi igények szerint átgondolni, Burkolatokat is saját ízlés szerint ki lehet cserélni, illetve természetesen festeni is szükséges. A nyílászárók is ápolásra szorulnak. Belsőépítészeti megoldások terén természetesen határ a csillagos ég, de gazdaságosan is ki lehet alakítani egy, de akár kettő élhető, szép, napfényes, tágas lakást.

Műszaki paraméterek:

- két külön lakásra bontható

- gáz-cirko fűtés

- erkély

- hatalmas, ezáltal rengeteg fényt biztosító nyílászárók

- riasztórendszer

- klimatizált

- parketta, amely csiszolható

- galériázható

A lakás jelenleg felújítandó.

A környék:

BELVÁROS frekventált, forgalmas, részén, a WestEnd Bevásárlóközpont, a Nyugati tér, a MARGIT-SZIGET, a DUNA-PART és a Vígszínház szomszédságában van, KITŰNŐ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG. JÓ ELHELYEZKEDÉSE miatt SOKFÉLE HASZNOSÍTÁSRA alkalmas. Könyvelő vagy ügyvédi iroda, grafikai stúdió, szerkesztőség vagy akár rendelő kialakítására is. Szépség-, vagy ruhaszalon, bemutatóterem, cégképviselet céljára is megfelelő. Ha valaki nagyon szeretné, akár 4 garzonlakást is kialakíthat rövid, vagy hosszú távú kiadás céljára.

Budapest szívében, a Nyugati Pályaudvarnál szinte az összes közlekedési lehetőség elérhető. Néhány méterre metrómegálló, buszmegálló, trolibusz megálló, és villamosmegálló is található, nem beszélve a belvárosi alternatív megoldásokról, mint MOL kerékpár, elektromos közösségi autók, rollerek, és persze taxi. A Nyugati Pályaudvar is szinte sétatávolságban van.

Parkolni a lakásba bejelentett lakcímmel rendelkező személyek számára egy személyautóval ingyen lehet a környéken, de egy második autóra is kedvezményes parkolási tarifát kérhet az itt élő bérlet vásárlásának a formájában. Ha garázsban szeretné tartani az autóját, a közeli parkolóházakban lehet bérelni beállót.

Irodánk több, mint 15 éve szakértőként foglalkozik ingatlanok értékesítésével, és bérbeadásával. Hívjon, nézze meg az ingatlant, képzelje ide otthonát, vagy irodáját! Hétvégén is várom hívását!

Fekvés: D

Építés éve: 1950

Lakás állaga: közepes állapotú

Ház állaga: jó állapotú

Ügyintéző: Péceli Edit

Azonosító: U/11-301

Irodáink 2001 óta foglakoznak ingatlanok közvetítésével, a kezdetek óta regionális, területi alapú specializációval.

Egyik SAJÁT WEBOLDALUNK ARANYHEGY-ÜRÖMHEGY ingatlanközvetítésére szakosodott,

ARANYHEGYI INGATLANIRODA néven talál ránk a világhálón.

Weboldalunk a teljes ARANYHEGYI-ÜRÖMHEGYI kínálatunkat tartalmazza,valamint megjelenítjük a területen KERESŐ ÜGYFELEINKET, keresési feltételeik, IGÉNYEIK leírásával.

Ingatlanainkat BEFEKTETÉSI SZEMPONTOK SZERINT is rangsoroljuk. Ha kínálatunk az Ön igényeit nem fedi le, együttműködő ingatlanirodák segítségével törekedni fogunk az Önnek megfelelő ingatlan megtalálására.

Kiemelt működési területünk még ÓBUDA és vonzáskörzete, melyet ÓBUDAI INGATLANIRODA néven talál meg az interneten.

Óbudai régió ingatlanjaival ÓBUDAI INGATLANIRÁDÁNK foglalkozik. Irodánk:1035 Budapest Vörösvári út 13.-(Vihar utca sarkán) található fa épületben.

Óbudai hegyvidék területén ÓBUALUX INGATLANIRODÁNK működik. Irodánk : 1037 Budapest, Erőalja utca 46. szám alatt (Viharhegyi út sarkán) helyezkedik el.

RÓZSADOMBI IRODÁNK Rózsadomb lábánál Lövőház 34. szám alatt (Ezredes utca sarkon) található.

Üröm, Pilisborosjenő, Szentendre területén 3 helyben lakó kollégánk dolgozik, itt ÓBUDÁNTÚL INGATLANIRODA névvel 2097 Pilisborosjenő Templom utca 2. szám (Fő utca sarok) alatt van.



Hivatkozási szám: 292061/2/1

Kapcsolat a hirdetővel
  • Péceli Edit

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Hegedűs Gyula utca


Hasonló hirdetések

  • Budapest 13. kerületében, Angyalföld legnépszerűbb kertvárosi övezetében egy 1995-ben épült sorház k
    Budapest XIII. kerület
    Megvásárlásra kínálok Budapest 13. kerületében, Angyalföld legnépszerűbb kertvárosi övezetében egy 1995-ben épült sorház két generációs, emeletes családi házát. Az ingatlan főbejáratán belépve oszlik ketté a földszinti és emeleti lakás. Az ingatlan ö...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    8 órája, 27 perce
    229 000 000 Ft
  • Eladásra kínálunk egy kétszintes lakást a XIII.Kerületben!
    Budapest XIII. kerület, Angyalföld, Lőportár utca
    Eladóvá vált egy kétszintes lakás a XIII.kerület közkedvelt részén ,a Lőportár utcában. Az ingatlan mérete: 92 m2 Az ingatlan mérete a két erkéllyel együtt: 98m2 Fűtés: Házközponti fűtés Nyílászárok: Műanyag Egyéb: Gépesítés,Klíma A társasház 2009-ép...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 1 órája
    117 000 000 Ft
  • FELÚJÍTANDÓ NAGY ERKÉLYES LAKÁS ÚJLIPÓTON!
    Budapest XIII. kerület, Újlipótváros, Tutaj
    FELÚJÍTANDÓ NAGY ERKÉLYES LAKÁS ÚJLIPÓTON! Dózsa György úti METRÓ megállótól 5 percre található csendes rendezett Tutaj utcában kínáljuk megvételre ezt a 2 + 1 félszobás erkélyes csinosításra váró ingatlant. A liftes társasház tiszta, nyugodt lakóköz...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 10 órája
    54 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 13. ker.
    Budapest XIII. kerület
    13. kerületben, Kisgömb utcában ÚJSZERŰ, 43 nm + 4 nm erkélyes, 1+1 szobás, NAPFÉNYES, 3. emeleti lakás eladó. A 2006-ban épült társasház rendszeresen karbantartott, LIFTTEL rendelkezik, a lépcsőház tiszta, rendezett. Az itt lakók kényelmét szolgálja...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 10 órája
    64 900 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 13. ker.
    Budapest XIII. kerület, Sólyatér utca
    Dunai Panorámás! Nagy teraszos! Magas emeleti!Eladó a 13. kerületben a Marina Parton, a most épülő Duna Terasz Grande-ban egy 52m2+24m2-es, 7. emeleti, 2 szobás, D-i tájolású, Dunai Panorámás, világos lakás.Okos-otthon megoldások, és mennyezet hűtés-...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 10 órája
    109 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Péceli Edit

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Hegedűs Gyula utca