Ezt a hirdetést archiválták.

XIII. kerület, Rokolya utca 46 nm-es FELÚJÍTOTT, 1,5 szobás lakás, iroda eladó - Budapest XIII. kerü

Budapest XIII. kerület Angyalföld Rokolya utca
3 éve, 11 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Angyalföldön szép állapotú, másfél szobás lakás eladó!
    Budapest XIII. kerület, Angyalföld, Szent László út
    XIII. kerület, Angyalföldön, a Szent László úton, jó közlekedésnél, kiváló infrastruktúrájú helyen lévő, világos, csendes, panorámás, teljeskörűen és szépen felújított, tágas, másfél szobás, gázfűtéses, tehermentes, rugalmasan költözhető lakás, új ny...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    18 órája, 32 perce
    44 900 000 Ft
  • Budapest XIII. kerület, Lehel utca
    ELADÓ Budapest XIII. ker. Lőportárdűlőn, a Lehel utcában egy 1. emeleti, 33 m2-es 1+1 szobás, kiváló műszaki állapotú lakás. Az ingatlan Illyés Gyula lakóházában található, az 1. emeleten. A házban lift nincs. A lakóház folyamatosan karban tartott. A...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja
    41 900 000 Ft
  • Budapest XIII. kerület, Reitter Ferenc utca
    ÚJSZERŰ GARZONLAKÁS ELADÓ A GÖNCZ ÁRPÁD VÁROSKÖZPONT KÖZELÉBEN!! A XIII.kerületben eladó egy újszerű garzonlakás, 2013-ban épült liftes ház második emeletén. A Társasháznak nincs használatbavételi engedélye! Csak készpénzes vevőknek! A lakásban beépí...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja
    24 000 000 Ft
  • Budapest XIII. kerület
    „Minden szinten, szinte minden! „ Eladó Budapest 13.kerület Göncz Árpád városközpont- Árpád hídtól sétatávolságra, 2004-ben épült, akadálymentesített, rendezett társasház 4. emeleti belső kétszintes, felújított 138 m2-es nappali+ 3 hálós, dupla erkél...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 1 órája
    149 000 000 Ft
  • Budapest XIII. kerület
    NAGYPOLGÁRI, TÁGAS TEREK, EGYEDI ELRENDEZÉSBudapest 13. kerületében, Újlipótvárosban, közel a Körúthoz, a Duna, WESTEND között, 6 szintes, liftes, 1909-ben épült szecessziós társasházban eladó egy 106 nm-es, 3 szoba + hallos, 2. emeleti, jó állapotú ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 1 órája
    122 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4775199
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 46
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
XIII. kerület, Rokolya utca 46 nm-es FELÚJÍTOTT, 1,5 szobás lakás, iroda eladó



XIII. kerületben, a Vasúttörténeti Park közelében, egy kétszintes társasházban, a Rokolya utcában eladó egy 46 nm-es, FELÚJÍTOTT ingatlan. A társasház folyamatosan karbantartott, rendezett. A FÖLDSZINTI helyiség a tulajdoni lap szerint üzlethelyiség, de a TELJES ÁTALAKÍTÁSNAK, a felújításnak köszönhetően lakássá/irodává átalakított. Egy helyrajzi számon található három ingatlan, osztatlan közös tulajdon ügyvéd által készített használat szerinti megosztással. Az 1.sz, és a 2.sz. ingatlan szintén földszinti, de közös előtérből nyílik. A 3.sz. ingatlan különálló a másik kettőtől. A lakások a belső udvarról nyílnak. Kiváló lehetőség, akár befektetés, vagy ingatlan kiadás céljából.



Az 1.sz. ingatlan irányára : 22,4 Millió Ft



A másik két ingatlan:

- 2.sz. ingatlan 57 nm - 24,9 Millió Ft.

- 3.sz. ingatlan 55 nm - 27,9 Millió Ft.



1.sz. ingatlan : 2019. júliusában elkészült TELJES KÖRŰ műszaki FELÚJÍTÁSNAK köszönhetően az épületgépészet (víz- és villanyvezeték), a világítástechnika, a szaniterek, új burkolatok, új nyílászárók, valamint új konyhabútor és bejárati ajtó is beépítésre került. Az ingatlan nappaliból (22 nm), egy hálószobából (8,5 nm), egy fürdőszobából (4 nm) áll. Az előszoba 9 nm, valamint egy gardrób helyiség (2 nm) is kialakításra került. A lakás ablakai az utcára néznek.



A konyharész, a fürdő kerámia járólappal, a szobák laminált parkettával burkoltak. Az ingatlan fűtése modern, energiatakarékos, elektromos rendszerű.



Parkolási lehetőség az utcán, közterületen lehetséges.



Kiváló infrastruktúra, kitűnő tömegközlekedés, közelben iskola, bank, rendelő, bevásárlási lehetőség - minden megtalálható. Buszmegálló pár lépésre, így a Keleti pályaudvar, a Belváros könnyen, gyorsan elérhető.



Ha tapasztalt, lelkiismeretes, képzett profi szakemberre van szüksége, akkor Rózsadomb Ingatlan. Címünk : 1024 Budapest, Lövőház utca 34. Telefon : [------] [------] E-mail : [------]





Fekvés: délnyugat

Felújítás éve: 2019

Felújítás jellege: teljes körű

Lakás állaga: felújított

Ház állaga: jó állapotú

Tömegközlekedés elérhető távolságban van



Ügyintéző: Baczynski Eszter

Azonosító: R/07-93



Családi vállalkozásként őszinte, becsületes, szívvel-lélekkel való munkavégzést ígérünk.

2001 óta foglakozunk ingatlanok közvetítésével, a kezdetek óta regionális, területi alapú specializációval.



RÓZSADOMBI IRODÁNK a Rózsadomb lábánál, Lövőház utca 34. szám alatt (Ezredes utca sarkán) földszinti, utcára nyíló üzlethelyiségben található.

Egyik SAJÁT WEBOLDALUNK rózsadombi ingatlanok közvetítésére szakosodott,

RÓZSADOMB INGATLANIRODA néven talál ránk a világhálón. Weboldalunk a teljes II. kerületi ingatlan kínálatunkat tartalmazza, valamint megjelenítjük a kerületben KERESŐ ÜGYFELEINKET, keresési feltételeik, IGÉNYEIK leírásával.

Ingatlanonként több fotót is talál. Ingatlanainkat BEFEKTETÉSI SZEMPONTOK SZERINT is rangsoroljuk. Ha kínálatunk az Ön igényeit nem fedi le, együttműködő ingatlanirodák segítségével törekedni fogunk az Önnek megfelelő ingatlan megtalálására.



Kiemelt működési területünk még ÓBUDA és vonzáskörzete, melyet ÓBUDAI INGATLANIRODA néven talál meg az interneten. Ajánlatainkat földrajzi régió szerinti csoportosításban is tallózhatja "BELSŐ ÓBUDA", ÓBUDAI HEGYVIDÉK" és "ÓBUDÁN TÚL" aloldalainkon.



Óbudai régió ingatlanjaival ÓBUDAI INGATLANIRODÁNK foglalkozik. Irodánk:1035 Budapest Vörösvári út 13.(Vihar utca sarkán) található fa épületben.

Óbudai hegyvidék területén ÓBUALUX INGATLANIRODÁNK működik. Irodánk : 1037 Budapest, Erőalja utca 46. szám alatt (Viharhegyi út sarkán) helyezkedik el.

Üröm, Pilisborosjenő, Budakalász, Pomáz, Szentendre területén 3 helyben lakó kollégánk dolgozik, itt ÓBUDÁNTÚL INGATLANIRODA névvel 2097 Pilisborosjenő Templom utca 2. szám (Fő utca sarok) alatt van.

Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Angyalföld Rokolya utca

 
Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Angyalföld Rokolya utca