Budapest 14 kerületben, 5 szoba, nappalis 2 szintes lakás eladó

175 000 000 Ft
Budapest XIV. kerület
8 órája, 42 perce
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11979821
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 150
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál egy 150 nm-es, 2 szintes, 5 szobás felújított lakást Zuglóban a Vezér úton! Az eladó lakás jellemzői:
- a lakás Budapest 14. kerület egyik legfrekventáltabb részén az Egressy út és a Vezér út sarkától nem messze található egy 3 emeletes tégla építésű, 1990-es évek végén épült 6 lakásos társasház 3 emeletén- a társasházban igényes emberek laknak, tisztaság, rend, fegyelem övezi, egymásra odafigyelnek- a lakás két szintből áll: 110 m2-es 3 emeleti és a tetőtérben is 40 m2-es lakrész lett kialakítva- 2023-ban az ingatlanban esztétikai felújítást
végeztek: teljes belső festés, a tetőtéri ablakok fényvisszaverő üvegfóliázása, új redőnyök részben szúnyog hálózva. A konyhában új munka pult, csaptelepek, Bosch prémium kategóriás főzőlap+sütő, mosogatógép. A gyönyörű fürdőszoba is új dizájnt kapott, új csaptelepekkel, új LG mosógéppel és törülközőszárító radiátorral. Az egész lakásban a radiátorok is újra lettek cserélve- a lakás bejárati szintjén előszoba, 2 szoba, illemhelyiség, 56,5 m2-es amerikai konyha+étkező+nappali, fürdőszoba és egy gyönyörű kilátással rendelkező erkély kapott helyett- egy hangulatos csigalépcsőn át jutunk fel a tetőtérbe ahol közlekedő, 3 szoba és fürdőszoba található -  összközműves, összkomfortos, központi fűtéssel rendelkező lakás nappalijában lévő hőlégbefúvásos kandallóval is kiegészíthető a komfortérzetünk, vagy éppen a felszerelt 2 db 3,5 kw-os split klímával és egy mobil klímával is szabályozhatjuk hőérzetünk - 2 gépkocsi beállására alkalmas 29 m2-es garázs - közös költség, víz díj, felújítási alap havi 18.000,- Ft - gáz átalánydíj 15000 ft - villanyszámla 9000 ft - a lakás adottságai és részpanorámás kilátása miatt akár rendelőnek vagy irodának is kiváló lehetőséget nyújt, az ár bútorozva értendő!Amennyiben az 183800201-es számú eladó zuglói lakás, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.                             CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk! 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Drégelyvári Árpád

  • +362036-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület


Hasonló hirdetések

  • Eladó Társasházi lakás, Budapest XIV. kerület, Alsórákos, 79nm, 83000000 Ft
    Budapest XIV. kerület, Alsórákos
    Megvételre kínálok a XIV. kerületben Alsórákoson egy 79 nm-es, tetőtéri tégla lakást, 11 nm-es loggiával, egy 3 lakásos házban. Az ingatlan csendes, nyugodt, kertvárosi részen található, egy 3 szintes ház tetőterében. A lakás 2 szoba, plusz nappalis,...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    1 hete, 2 napja
    83 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Drégelyvári Árpád

  • +362036-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület