Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó családi ház, jelenleg kétgenerációs, de egybe is nyitható vagy 3 lakásossá alakítható

69 000 000 Ft
Budapest XIV. kerület
6 éve, 10 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3766813
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 140
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Családok, összeköltöző generációk, befektetők figyelem!

Zuglóban, kertvárosi, zöldövezeti részen kínálunk eladásra két generációs, de a beépíthető padlástérnek köszönhetően könnyen három generációssá alakítható, külön bejáratokkal rendelkező családi házat. 

Az ingatlan kettő, 70 nm-es, 2+1 szobás, erkélyes lakásból áll, azonban a padlástér is beépíthető, így könnyen 3 lakásos házzá alakítható. Adottságainak köszönhetően könnyen albetétesíthető, melynek következtében társasházzá válik, így tökéletes lehet befektetőknek is. 

Az alsó szinten fekvő lakás bejárata a kertből nyílik, míg a felső szintié lépcsőházból, innen érhető el a padlástér is. Igény esetén a két lakás könnyen egybe is nyitható.

Az ingatlan 1976-ban épült, téglaház. Stabil, jó állapotú, szerkezetileg kifogástalan állapotban van, nem ázik be, nem penészedik. A külső vakolat is ép, repedések nem tarkítják. Két autó számára kialakított garázs, ehhez nagy tároló helyiség és külön pince van a legalsó szinten, ezek összterülete körülbelül 45 nm. A garázsok előtt is lehetőség van plusz két autónak a parkolásra, így 4 autó kényelmesen elfér. 

A lakásokról bővebben:

Mindkét ingatlan 70 nm-es, 2 + 1 szobás, ezek bejárata külön nyílik, de a két nagyobb szoba egybe is nyitható igény szerint. Minden helyiség világos, nagy ablakokkal rendelkező, a legnagyobb szoba erkélyes és a helyiségeket tágas folyosó köti össze. Az alsó lakás minden ablakán redőny van, a felső szinten a gyerekszoba van ezzel felszerelve. A konyhákhoz tartozik egy-egy spejz is. A tágas fürdőszobák kádasok, a WC mindkét lakásban különálló. A lakások jó állapotban vannak, a falak frissen festettek, folyamatos felújítás zajlik jelenleg is. A nyílászárók jó állapotú, felújított fakeretes dupla ablakok, a járólapok és a csempék szorulhatnak igény esetén felújításra. Plusz lehetőség a konyha és a konyhával szemben lévő félszoba egybenyitása, (a két helyiség között az előszoba is ott van), így akár amerikai konyhás nappalivá is alakítható, ez esetben két, nagy és tágas hálószobát kapunk. 

Az ingatlanban rejlő egyéb lehetőségek: 

Amennyiben a szigetelést, a nyílászárókat és a fűtést is korszerűsíti az új tulajdonos, (mely körülbelül 6 millió forintos tétel), Az ingatlan A++-os energia besorolásúvá válik. Ez előnyt jelent, ugyanis az állam ilyen esetben visszatérítheti a munkálatok egy részét, (körülbelül 2,5 millió forintot), illetve az ingatlan értéke is jelentősen megnő. A padlástérben kialakított lakás után pedig akár CSOK is igényelhető. 

Az ingatlan további előnye, hogy több, újépítésű társasház is a közelében van, így a szomszédságot és a kertövezetet is beleszámolva közel 1400 lakó elérhető. Ez ideális lehet akár üzletek, élelmiszerboltok, rendelők vagy ügyvédi irodák kialakítására is, mely esetén kényelmes lehet, hogy az alsószinten helyezkedik el az üzlet, a felső szinten pedig elszeparálva, a magánszférát nem zavarva élhet a tulajdonos. 

A telek mérete alkalmas nagyobb családi összejövetelek lebonyolítására, kerti sütögetésekre, medence elhelyezésére, növények ültetésére. Jelenleg nagyrészt füves, kisebb veteményessel és virágokkal, valamint egy szép, termő diófával. (társasházasítás esetén a telek mérete a kert megosztását is lehetővé teszi)

A környék csendes, nyugodt. Óvodák, általános és középiskolák, játszóterek, boltok a közelben könnyen elérhetőek. Troli, villamos pár perc sétára, míg metró 10 perc alatt könnyen megközelíthető. 

Az alsó lakás akár azonnal költözhető, a felsőben jelenleg laknak, így ott ez megbeszélés tárgyát képezi.

Az ingatlan megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges. 

Ingatlanosok FELESLEGESEN keresnek, NEM szeretnénk szolgálataikat igénybe venni!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Győrffy Amlia

  • 0670611-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület


Hasonló hirdetések

  • XIV.kerület, Istvánmezőn eladó lakás ! - Budapest XIV. kerület
    Budapest XIV. kerület, Istvánmező
    14. kerület,Istvánmezőn, a Hungária körúton, közel a Puskás Ferenc Stadion metróállomáshoz, kiváló közlekedésnél, 90-es években épült, rendezett, liftes, téglaépítésű társasházban, kéterkélyes, világos, jó elosztású, 2 + 2 félszoba + hallos, gardróbo...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    12 órája
    68 900 000 Ft
  • ZUGLÓ ZÖLDÖVEZETI RÉSZÉN LAKÁS ELADÓ!
    Budapest XIV. kerület, Alsórákos, Fűrész utca
    XIV. kerület ZÖLDÖVEZETI CSENDES részén ELADÓ, egy 6 lakásos társasházban lévő 40nm-es KIVÁLÓ ALAPRAJZI adottságú, IGÉNYES, KELLEMES HANGULATÚ, TEHERMENTES LAKÁS, KÜLÖN TÁROLÓVAL! Az ingatlan FELÚJÍTOTT, KERTRE NÉZŐ, TÁGAS, ÉTKEZŐS ABLAKOS KONYHÁS (1...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    17 órája, 19 perce
    34 900 000 Ft
  • ELADÓ ALSÓRÁKOSON KERTVÁROSI KÖRNYEZETBEN EGY HÉT LAKÁSOS HÁZ, EMELETI, NAGYON VILÁGOS, DÉLNYUGATI T
    Budapest XIV. kerület, Alsórákos Huszt utca
    A ház 1998 – ban épült, folyamatosan karbantartott kívül - belül ( élőben önmagáért beszél ), megtakarítással – felújítási alappal rendelkezik. 14.990.Ft a közös költsége. Külön helyrajzi számon opcionálisan ( nem kötelező ) megvásárolható egy 18 nm ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    17 órája, 20 perce
    83 900 000 Ft
  • NAPKOLLEKTOR ALACSONY REZSI DUPLAKOMFORT ZUGLÓI CSALÁDI HÁZ ELADÓ - Budapest XIV. kerület
    Budapest XIV. kerület
    XIV. kerület ALSÓRÁKOSON az Öv utca közelében ELADÓ egy 3 SZINTES, DUPLAKOMFORTOS, NAPKOLLEKTORRAL KIÉPÍTETT, KEDVEZŐ REZSIKÖLTSÉGGEL élhető, 140 nm belső kertes, teraszos, 4 szobás, jó állapotú CSALÁDI HÁZ, 2 állásos garázzsal! A 274 nm telken lévő,...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    17 órája, 20 perce
    159 900 000 Ft
  • MEGLÉVŐ BELSŐ 2 SZINTES LAKÁS, ENGEDÉLYEZETT BŐVÍTÉSSEL, RÁÉPÍTÉSSEL ELADÓ!
    Budapest XIV. kerület, Alsórákos, Vezér utca
    XIV. kerület ALSÓRÁKOS CSENDES, ZÖLDÖVEZETI részén ELADÓ egy KIVÉTELES, EGYEDI ADOTTSÁGÚ, MÁR MEGLÉVŐ BELSŐ 2 SZINTES LAKÁS, a HIVATALOS ENGEDÉLYEKKEL RENDELKEZŐ BŐVÍTÉSÉVEL, EMELET RÁÉPÍTÉSI LEHETŐSÉGÉVEL EGYÜTT! A szakirányú, hivatalosan elfogadott...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    17 órája, 20 perce
    230 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Győrffy Amlia

  • 0670611-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület