Eladó lakás, Budapest 14. ker.

99 500 000 Ft
Budapest XIV. kerület
1 napja, 15 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11359179
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 72
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
CSOK, ÁFA TÁMOGATÁS és ILLETÉKMENTESSÉG igényelhető 2023 végéig!

Eladó a 14. ker. Zuglóban a METRODÓM lakóparkban egy Amerikai konyhás nappali + 2 háló szobás, 60 nm-es lakás, 12 nm es terasszal teljes berendezéssel, saját terem GARÁZS HELy, TÁROLÓ opcionálisan 10 Millió Ft os árért megvásárolható



A LAKÁSBAN, MINDEN AMI A KÉPEN LÁTHATÓ az ár részét képezi.

A Zuglói társasház már első pillantásra különleges. Az elegáns dizájn, az egyedileg készülő homlokzati burkolat és az üvegkorlátok együttesen felelnek a prémium megjelenésért és minőségért.



A lakások kiemelt műszaki tartalommal épültek, mint például mennyezet hűtés-fűtés, hőszivattyús központi kazán, okosotthon rendszer.



A társasház bekerített zöld kertjében saját játszótér és díszkert kerül kialakításra.

A lakók életét a 24 órás biztonsági őrzés és a klubszoba teszi kényelmessé.



További információk a környékről, közlekedésről, infrastruktúrákról:



KÖZLEKEDÉS



Jellemzően minél zöldebb egy kerület, annál problémásabb a tömegközlekedés, a XIV. kerület, pontosabban a Metrodom Zugló lakópark helyzete azonban ebből a szempontból kivételesen jó. A néhány perc sétára lévő Bosnyák tér, Zugló fő közlekedési csomópontja, az innen induló villamosokkal (3 és 69), valamint a sok buszjárattal (7, 8E, 112) más nagy csomópontok is (Keleti pályaudvar, Örs vezér tere, Blaha Lujza tér stb.) könnyen és gyorsan elérhetőek. A tömegközlekedést éjszaka sem kell nélkülözni, a 907 és a 979 számú busz is megáll a Bosnyák téren.



Aki a közösségi autómegosztó szolgálatokat kedveli, az Zugló teljes területén is igénybe veheti a három nagy szolgáltató, a MOL Limo, a GreenGO, illetve a Drive Now car sharing autóit. A saját autóval rendelkezők autóikat biztonságban tudhatják a teremgarázsban, az igény szerint vásárolható beállóhelyeken elektromos autóval vagy plug-in hibriddel rendelkező ügyfeleink több lakóparkunkhoz hasonlóan itt is rendelhetnek elektromos töltőkiállást beállóhelyeikhez, erről bővebben ezen az oldalon olvashatnak.



A biciklizni szeretők bizonyára tudják, hogy Zuglót több kerékpárút is érinti, illetve köti össze a belvárossal, a kerékpárokat pedig az árkádok alatt, külön fedett tároló várja.



SZOLGÁLTATÁSOK A KÖZELBEN



Zugló központja kifejezetten jól el van látva kisebb-nagyobb üzletekkel és a legkülönbözőbb szolgáltatásokkal. A lakóparktól néhány percre található ALDI-ban és Tesco-ban intézhetjük a nagyobb bevásárlásokat, a friss termékeket pedig a Bosnyák téri piacon, illetve a szomszédos utcákban található kis pékségekben és zöldségeseknél is be lehet szerezni.



Ha a gyerekek kinőtték a lakópark saját játszóterét, játszószobáját, a környéken több játszótérből is választhatnak, ahogyan az oktatási intézmények minden típusa is rendelkezésre áll. A közeli Micimackó Kuckója Bölcsőde (8 perc séta), a Zuglói Kincskereső Óvoda (5 perc séta), a Széchényi István Általános Iskola (10 perc) és a Zuglói Waldorf Iskola (9 perc séta) csak a legközelebbi lehetőségek, de emellett más intézményekből is választhatnak a szülők. Jó tudni, hogy a kerület méltán híres gimnáziuma, a Teleki Blanka is csupán 6 percnyi autóútra van a háztól.



A fentieken túl, néhány perc sétatávolságon belül gyógyszertárak, bakfiókok, cukrászdák, kávézók állnak a lakók rendelkezésére, a legközelebbi nagyobb bevásárlóközpontok (Árkád, Sugár), illetve az IKEA pedig villamossal 15 perc alatt elérhetőek.



A további érdekes kikapcsolódási lehetőségek közül itt csak a 2 percre lévő AZTA Közösségi Kézműves és Barkácsműhelyt említjük, ahol varrhatunk, barkácsolhatunk, bútort javíthatunk. Ugyanitt működik a Zuglói Kenyérközösség, ahol termelői, vegyszer-, adalék- és allergénmentes élelmiszerekből vásárolhatunk, illetve különféle workshopokon is részt vehetünk.



A TÁGABB KÖRNYÉK



A kerületben nagyon sok felfedezni való vár, jó hírnevét és sajátos hangulatát kiemelkedő kulturális élete és gyönyörű, századfordulós építészete is nagyban meghatározza. Több kulturális intézmény is lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra, például a Szépművészeti Múzeum és a Műcsarnok. Akik a lazább időtöltés hívei, azok örülhetnek a Széchenyi Fürdő, a Paskál Strand, illetve a Puskás Ferenc Stadion és a Papp László Sportaréna közelségének.



A családosokat várja Budapest legrégibb közparkja, a megújuló Városliget. Itt az Állatkert, a Fővárosi Nagycirkusz, a város egyik legnagyobb játszótere, télen pedig a Műjégpálya vár mindenkit.
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljanak hozzám bizalommal!

Bankfüggetlen pénzügyi szakembereink tanácsadással, ügyintézéssel tudják segíteni Önöket álmaik, céljaik megvalósításában!

Vegye igénybe díjmentes konzultációinkat!



https://www.facebook.com/otthonkonnyeden

Referencia szám: LK046153

Kapcsolat a hirdetővel
  • Drevnó Béla

  • +363045-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület


Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Budapest 14. ker.
    Budapest XIV. kerület, Szugló utca
    XIV. Szugló utcában, jó állapotú, 2 liftes házban eladó 2 szobás, erkélyes lakás! A lakás tágas, jó beosztású, mindkét szobájából ki lehet menni az erkélyre. A nappaliban klímaberendezés van felszerelve. A lakás még nem volt lakva, minden teljesen új...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    1 napja, 11 órája
    55 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 14. ker.
    Budapest XIV. kerület
    Kiemelt ajánlat, kizárólag nálunk! Alsórákos kedvelt, rendezett társasházakkal kialakított részén, csendes mellékutcában eladó egy 2015-ben épült, 7 lakásos társasház földszintjén található, tehermentes, 67 nm-es, amerikai konyhás nappali + két külön...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    1 napja, 12 órája
    108 500 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 14. ker.
    Budapest XIV. kerület
    XIV. kerületben, Alsórákos kedvelt utcájában, a LŐCSEI ÚTON, Nagy Lajos király útjától egy sarokra, - kifogástalan közlekedés és ellátottság mellett -, hangulatos utcákkal körülvett, CSENDES környezetben, eladóvá vált egy földszinti, nagy terekkel re...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    1 napja, 12 órája
    69 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 14. ker.
    Budapest XIV. kerület
    ERKÉLYES TÉGLALAKÁS ZUGLÓ KÖZPONTJÁBAN- PARKOSÍTOTT KERTTEL, PARKOLÓVAL. Zugló központi helyén, a Nagy Lajos Király útján kínálok eladásra egy erkélyes, légkondicionált téglalakást. A lakás a 2. emeleten található, a házban lift üzemel. Zárt, biztons...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    1 napja, 12 órája
    65 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 14. ker.
    Budapest XIV. kerület
    Budapest frekventált helyén, a Városliget közvetlen szomszédságában, jó állapotú, ERKÉLYES nagypolgári lakás eladó! Az eladó lakás jellemzői: - erkélyes, udvarra néző - 76 m2 alapterület - 2 + 1 félszoba elrendezésű - liftes házban - jó állapotú - 3,...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    1 napja, 12 órája
    70 990 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Drevnó Béla

  • +363045-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület