Zuglóban panorámás, két szobás, erkélyes, amerikai konyhás 40 nm-es lakás eladó.

51 900 000 Ft
Budapest XIV. kerület
1 hete, 4 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11429292
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 40
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Zuglóban panorámás, két szobás, erkélyes, amerikai konyhás 40 nm-es lakás eladó.

A 2008-ban épült hat emeletes társasház Zugló kedvelt részén a Szugló utca, Kövér Lajos utca kereszteződés közelében helyezkedik el. A társasház lépcsőháza és teremgarázsa tiszta és rendezett, valamint minden szinten biztonsági kamerával felszerelt.

A lakás a ház V. emeletén helyezkedik el, tájolása D-ny.-i., melynek teljes panorámájával a Budai hegyekre van kilátásunk. Belépéskor egy több ponton záródó biztonsági ajtón keresztül, az előtérbe érkezünk, ahol jobbra a fürdő van. Balra a tágas, napfényes, étkezős, amerikai konyhába érkezünk. Egyenesen a hálószoba van, innen nyílik a 4 nm-es erkély. A lakás ablakai műanyagok, valamint redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. A lakás melegéről radiátorok, a hűtéséről, egy Inverteres klíma gondoskodik. A beépített konyhaszekrényben, egy WHIRLPOOL típusú elektromos sütő-főzőlap, és mikró lett beépítve.

A ház belső kertjében a kis gyermekes családoknak, egy saját használatú játszótér lett kialakítva, amit a ház lakói szabadon használhatnak.

Műszaki:
Közös költség: 10.000.- / hó.
Fűtés átalány: 2.500.- / hó.
2 db vízóra.
Házközponti fűtés egyedi méréssel.
Műanyag bukó-nyíló nyílászárók.

Közelben van: bölcsőde, óvoda, iskola, BENU gyógyszertár, Aldi, Lidl, Árkád, Sugár, IKEA, Bosnyák téri piac. A Rákos patak 10 perc sétára van, ahol egy színvonalas játszótér található, aminek kondi parkja a felnőttek számára is sportolási lehetőséget biztosít.

Közlekedése szintén remek! Az Örs vezér tere a 3-as és a 62-es villamossal 5 percre, a közelben lévő Thököly útról induló, gyors busz járatokkal a belváros 10 perc alatt elérhető.

Ajánlom fiatal párnak, valamint kis gyermekeseknek.

Amennyiben a megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni, vagy még meglévő ingatlanát nem tudta eladni, ill. nem szeretné ár alatt értékesíteni, és nem akar lemaradni álmai otthonáról szívesen állunk rendelkezésére. A magyarországi pénzintézetek legkedvezőbb feltételű, akár egyedi ajánlataiból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, mindezt egy helyen.
Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható. Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hitel tanácsadásra.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

lift, kert, amerikai konyha, klíma

Kapcsolat a hirdetővel
  • Farda Krisztián

  • +367057-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület


Hasonló hirdetések

  • Eladó Társasházi lakás, Budapest XIV. kerület, Alsórákos, 82nm, 89900000 Ft
    Budapest XIV. kerület, Alsórákos
    Eladó új építésű kertkapcsolatos ingatlan Zugló remek infrastruktúrájával rendelkező, igazán kedvelt részén, Alsórákoson az Egressy tér közelében. A 3 lakásos ház fekvése ideális, mivel kellő távolságra van a Nagy Lajos Király útjától, igy egyáltalán...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    45 perce
    89 900 000 Ft
  • Eladó Társasházi lakás, Budapest XIV. kerület, Alsórákos, 26nm, 34900000 Ft
    Budapest XIV. kerület, Alsórákos
    AKCIÓ 2 HÉTIG! Eladó új építésű kertkapcsolatos ingatlan Zugló remek infrastruktúrájával rendelkező, igazán kedvelt részén, Alsórákoson az Egressy tér közelében. A 3 lakásos ház fekvése ideális, mivel kellő távolságra van a Nagy Lajos Király útjától,...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    45 perce
    34 900 000 Ft
  • Eladó Társasházi lakás, Budapest XIV. kerület, Alsórákos, 69nm, 89900000 Ft
    Budapest XIV. kerület, Alsórákos
    Budapest 14. kerületében Alsórákoson eladóvá vált egy hangulatos, napfényes 69 nm-es nappali + 2 hálós kitűnő állapotú társasházi lakás. Minden szobája erkélykapcsolatos, melyek rendezett zöld kertre néznek, egyenként 6 nm-esek. A két háló csendes, e...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    3 órája, 23 perce
    89 900 000 Ft
  • Zuglói ikerház eladó!
    Budapest XIV. kerület, Budapest
    XIV. kerületben a Cinkotai út mellékutcájában 40 nm-es, 1 szoba összkomfortos, nagy teraszos ikerházfél saját 349 nm-es telekkel, kerti medencével eladó! A lakóház átlagos állapotú, téglaépítésű, földszintes, belmagassága 2,9 m, a külső homlokzat szi...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    19 órája, 56 perce
    79 900 000 Ft
  • Több generációs családnak, Apartmanhotelnek, befektetőknek ajánljuk
    Budapest XIV. kerület, Alsórákos, Csömöri út
    Összeköltözők, Vállalkozók, Befektetők figyelmébe ajánljuk.... Csömöri úton, néhány éve bővített átalakított, felújított 3 lakásos családi ház nagy kerttel, garázzsal, kerti medencével 240 M Ft.-os irányáron eladó. A lakások egymástól teljesen szepar...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    19 órája, 56 perce
    240 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Farda Krisztián

  • +367057-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület