Eladó ház, Budapest 19. ker.

84 900 000 Ft
Budapest XIX. kerület
2 napja, 15 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11043171
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 104
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kispest Óváros csendes, rendezett mellékutcájában, 370m2-es saroktelken eladó egy 104m2-es, két szintes, VALÓDI KÉT GENERÁCIÓS, két külön lakásra osztott, jó állapotú, remek fényviszonyú, kiváló elrendezésű családi ház, GARÁZZSAL.

Az ingatlan belső két szintes kialakítású, ahol szintenként 1-1 teljesen különálló lakás található (természetesen az egész ház eladó, a hirdetés a teljes ingatlanra vonatkozik). A lakások külön mérőórákkal, külön önálló, kondenzációs gázcirkó biztosította fűtésrendszerrel rendelkeznek, így az épület két teljesen külön lakásként is használható.

Saroktelki elhelyezkedésének köszönhetően, a lakások önálló, külön utcából nyíló, utcai bejárattal, és jelenleg is leválasztott, saját kerttel rendelkeznek. Egyben történő használat esetén a kert egybenyitásának természetesen nincsen semmilyen akadálya. A két lakrész szintén, egyetlen ajtó nyitásával egybe is nyitható, nagyobb bontási, átalakítási munka nélkül így a ház egy nagy lakóegységként is használható.A házban található ingóságok bármelyike, külön megállapodás alapján maradhat.Mindkét lakás két különnyíló szobás, saját fürdőszobával, konyhával, előszobával rendelkeznek. Bejáratuk hangulatos, csendes, fedett teraszról nyílik.

Az emeleti lakás ERKÉLYES, innen a kilátás csendes, rendezett mellékutcára nyílik. A ház jó állapotnak örvend, alsó szintje pár éve, felső szintje idén lett felújítva. Mindkét szinten teljes műszaki felújítás történt, az elektromos vezetékek, víz és csatornacsövek mindegyike ki lett cserélve, és a fűtésrendszerek is teljesen megújultak, az új kondenzációs kazánok lapradiátorokon át adják le a meleget, illetve a lakások melegvíz ellátásáról is gondoskodnak.

Cserélve lett továbbá az ablakok szinte mindegyike, mindkét szinten korszerű, műanyag nyílászárók vannak. Rengeteg esztétikai felújítás is történ, melynek során a padló és faliburkolatok döntő többsége cserélve lett, megújultak a szerelvények, szaniterek, tartozékok is. Amennyiben két generációnak keres ingatlant, ahol együtt, mégis külön háztartásban élhet hozzátartozóival, ez az ingatlan tökéletes választás. A külön mérőknek köszönhetően a rezsi elszámolása sem akadály, és a kertészkedés is könnyen megosztható. Bérbeadásra szintén jó döntés, a lakások ugyanis külön-külön bérbe adhatóak, jó hozamot biztosítva.

Az épület 370m2-es saroktelken áll, mely jelenleg ketté van választva a két lakáshoz. A képeken szereplő zöld színű kerítések a belső kerítések, ezek természetesen az új tulajdonos igénye szerint meg is szüntethetőek. A telek két utcáról is rendelkezik önálló bejárattal. Gépkocsibeállás mindkét bejárat irányából megoldható. A telken A ház mellett egy önálló, tégla építésű, szerelőaknás garázs is helyet kapott, mely a parkoláson kívül tárolásra, műhelyként is ól hasznosítható.

A ház alatt tárolásra alkalmas, száraz pince is helyet kapott. A telek emellett bőséges helyet kínál pihenő, sütögetőhely, hobbykert, játszótér számára, még a lakásonkénti külön-külön használat esetén is. A környezet ellátottsága remek. Óvoda, iskola, orvosi ellátás, kisebb és nagyobb üzletek, kikapcsolódási, sportolási lehetőségek sétatávolságra elérhetőek.

Tömegközlekedéssel jól megközelíthető az ingatlan, a 2 percre megálló 194-es autóbusz a Határ úti metróállomáshoz közlekedik. Autóval az M5 autópálya és az M0 körgyűrű felől percek alatt elérhető, a Belváros pedig 10-15 perc vezetésnyire van.

Várom megtisztelő hívását!

Referencia szám: HZ027398-MA

Kapcsolat a hirdetővel
  • Molnár Nikoletta

  • +363085-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIX. kerület


Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás Budapest 19. ker., Wekerle
    Budapest XIX. kerület
    HAMISITATLAN WEKERLEI HANGULAT! Ez a 43 m2-es, felújítandó 2 szobás ingatlan egyedülálló lehetőséget kínál a befektetőknek is! Miért érdemes ezt az ingatlant megfontolni? Elhelyezkedés: Wekerle egy rendkívül közkedvelt zöldövezet, amely a város nyüzs...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIX. kerület
    1 napja, 11 órája
    37 900 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 19. ker., Felső Kispest
    Budapest XIX. kerület, Klapka utca
    Eladásra kínálok a XIX. kerület kedvelt lokációjában egy negyedik emeleti 67m2-es, nappali+2 szobás lakást. A lakás kimondottan napfényes, világos. Mivel a ház 4 emeletes itt nincsen lift. A ház panelprogram keretében teljes házszigetelésen és festés...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIX. kerület
    1 napja, 11 órája
    48 500 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 19. ker., Felső Kispest
    Budapest XIX. kerület
    Eladásra kínálok a XIX. kerület kedvelt lokációjában egy negyedik emeleti 67m2-es, 4 szobás lakást. A hatalmas nyílászáróknak, a világosságnak és a nagy tereknek köszönhetően az az érzetünk mintha egy sokkal nagyobb lakásban járnánk. A ház csendes, s...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIX. kerület
    1 napja, 11 órája
    48 500 000 Ft
  • Eladó ház Budapest 19. ker., Óváros
    Budapest XIX. kerület
    156 nm alapterületű nagypolgári családiház 526nm-es telekkel ELADÓ! Az ingatlan 2 generációssá is változtatható, mivel két bejárata van, sőt a tetőtér is beépíthető, ezáltal az élettér akár 250 nm-re is növelhető. XIX. kerület Kispest, Óváros csendes...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIX. kerület
    1 napja, 11 órája
    107 900 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 19. ker.
    Budapest XIX. kerület, Árpád utca
    KISPEST frekventált részén, saroktelken lévő ház eladó!Családi házat keres, de nem szeretne agglomerációba költözni és órákat utazni a munkahelyére?Kispest kertvárosi részében található, téglaépítésű családi ház, amely egy közel 500 nm-es saroktelken...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIX. kerület
    1 napja, 11 órája
    85 990 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Molnár Nikoletta

  • +363085-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XIX. kerület