Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó ház, Budapest 19. ker.

Budapest XIX. kerület Endresz György utca
2 hete, 6 napja

Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Budapest 19. ker.
    Budapest XIX. kerület, Ady Endre út
    XIX. kerületben Ady Endre út- Vas Gereben utca találkozásánál 41 m2-es 1 szobás lakás eladó! A lakás lakható állapotú, jelenleg is bérbe van adva, Világos lakás, tájolása DK. Konyhája nagy ablakos, étkezőasztal is elfér. A bejárati ajtó új! Fűtése ko...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIX. kerület
    1 napja, 3 órája
    28 500 000 Ft
  • Eladó ház Budapest 19. ker., Kertváros
    Budapest XIX. kerület
    Megvételre kínálok a 19. kerületben, Kispest kertvárosi részén egy csendes mellékutcában felvő, 3 önálló lakásból álló, de akár egybenyitható ingatlant. Az ingatlan egybenyitva vagy eredeti felosztásban is alkalmas lehet kétgeneráció együttélésére is...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIX. kerület
    1 napja, 22 órája
    64 700 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 19. ker.
    Budapest XIX. kerület, Margit utca
    Kertvárosias részen, zöldövezetben keres 4-5 szobás lakást, de fontos a jó közlekedés? Kispest egyedi sajátossággal bíró városrészén, Wekerletelepen eladó egy kis lakóközösségű, rendezett téglaház első emeleti, 75 nm-es világos lakása, saját kertréss...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIX. kerület
    1 napja, 3 órája
    49 900 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 19. ker.
    Budapest XIX. kerület, Pozsony utca
    Megvételre kínálunk Kispest kertvárosában egy önálló,körbe járható,az elmúlt években műszakilag felújított családi házat. Az ingatlan 117 nm alapterületű, tetőtere 80%-ban beépített, így a földszinten található 3 szoba + nappalin kívül akár további 5...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIX. kerület
    1 napja, 3 órája
    99 900 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 19. ker.
    Budapest XIX. kerület, Árpád utca
    Befektetők és vállalkozó kedvűek figyelmébe ajánlom ezt a KISPEST frekventált részén, saroktelken fekvő, felújítandó házat. Szeretne csendes, nyugodt keretvárosi környezetben élni, de számít a jó közlekedés? Családi házat keres, de nem szeretne agglo...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIX. kerület
    1 napja, 3 órája
    85 990 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11403625
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 122
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ez a kispesti ingatlan egy izgalmas lehetőséget kínál mindazok számára, akik keresnek egy sokoldalú és tágas otthont vagy vállalkozási lehetőséget egy frekventált környéken. Ez a 4 szobás ház sok lehetőséget rejt magában, érdemes megnézni!


Elhelyezkedés: Az ingatlan remek helyen található Kispesten, könnyű hozzáférést biztosítva a város központi területeihez. Ezenkívül környékén megtalálhatók kereskedelmi egységek, oktatási intézmények és számos szórakozási lehetőség.



Méret: Az ingatlan 122 négyzetméteres területtel rendelkezik, amely ideális a közepes vagy nagyobb méretű családok számára. A 4 szoba lehetőséget ad arra, hogy kialakítsa a személyes terekhez és igényeidhez illeszkedő elrendezést.



Állapot: Az ingatlan jelenleg felújítandó állapotban van, ami azt jelenti, hogy a leendő tulajdonos teljes kreatív szabadsággal rendelkezik ahhoz, hogy az otthont saját elképzelései szerint alakítsa át. Ebben az állapotban az ingatlan akár azonnal lakható, de további felújításokkal teljesen egyedi és modern otthonná tehető.



Fürdőszobák és WC-k: Az ingatlanban 2 fürdőszoba és 2 különálló WC található, ami kényelmesé teszi a mindennapi életet.



Tárolószobák: Az otthonban található tárolószobák segítségével könnyen elrendezheti a háztartási eszközöket és egyéb tárgyakat.



Garázs és műhely: Az ingatlanhoz tartozik egy garázs, ami kényelmes parkolási lehetőséget nyújt, valamint egy műhely, ahol kreatív tevékenységeket folytathatsz vagy akár egy kisvállalkozást is indíthatsz.



Üzlethelyiség lehetősége: Az ingatlant korábban üzlethelyiségként használták, így akár üzlethelyiségként is átalakítható, lehetőséget kínálva a vállalkozó szelleműeknek.



Ez a kispesti 4 szobás ház egy olyan lehetőség, amely számos változatos elképzelésnek helyet ad, legyen szó családi otthonról vagy vállalkozási lehetőségről. Az ingatlan jelenlegi állapota lehetővé teszi a személyre szabott átalakítást, és a környék előnyös elhelyezkedése széles körű lehetőségeket kínál a mindennapi élethez és munkavégzéshez.


Amennyiben pont egy ilyen ingatlant keres, jöjjön el és nézze meg!




A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal. Hitel ügyintézés garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.



Várom megtisztelő hívását a hét minden napján.
Érd.: Janik Zsolt [------]

Referencia szám: HZ[------]

Elhelyezkedés
Budapest XIX. kerület

Endresz György utca

 
Elhelyezkedés
Budapest XIX. kerület

Endresz György utca