Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Lakás, Budapest 19. ker.

Budapest XIX. kerület Bercsényi utca
2 hete, 5 napja

Hasonló hirdetések

  • Eladó ház Budapest 19. ker., Kertváros
    Budapest XIX. kerület
    Megvételre kínálok a 19. kerületben, Kispest kertvárosi részén egy csendes mellékutcában felvő, 3 önálló lakásból álló, de akár egybenyitható ingatlant. Az ingatlan egybenyitva vagy eredeti felosztásban is alkalmas lehet kétgeneráció együttélésére is...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIX. kerület
    1 napja, 13 órája
    64 700 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 19. ker.
    Budapest XIX. kerület, Mikó Sándor utca
    Ritkaság a piacon! Ne keresgessen tovább és ne költözzön tucatházba! Költözzön a 19. kerület kedvelt kertvárosi részébe, ebbe a kertkapcsolatos, felszíni gk. beállóval rendelkező, bajor stílusban felújított, 2+1 szobás, napfényes, angol stílusú sorhá...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIX. kerület
    1 napja, 13 órája
    46 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 19. ker.
    Budapest XIX. kerület, Margit utca
    Kertvárosias részen, zöldövezetben keres 4-5 szobás lakást, de fontos a jó közlekedés? Kispest egyedi sajátossággal bíró városrészén, Wekerletelepen eladó egy kis lakóközösségű, rendezett téglaház első emeleti, 75 nm-es világos lakása, saját kertréss...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIX. kerület
    1 napja, 13 órája
    49 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 19. ker.
    Budapest XIX. kerület, Dobó Katica utca
    BELSŐ HÁROM SZINTES LAKÁS KISPEST SZÍVÉBEN, A WEKERLÉN! Ajánlom figyelmébe az alábbi egyedi elosztású, belső három szintes lakást a hangulatos Wekerletelepen. Itt minden az Ön képzeletére van bízva! Fantasztikus hírem van a lakáshoz tartozik, 4 db tá...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIX. kerület
    1 napja, 13 órája
    92 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 19. ker.
    Budapest XIX. kerület, Árpád utca
    Panel helyett kertes ház! Kispesten eladó egy 51nm-es (+20nm télikert) 2 szobás társsasházi lakás egy 1890-ben épült 2 lakásos társasház kert felöli részén. A sok ablak felületnek és a 4 méteres belmagasságnak köszönhetően valóban különleges hangulat...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIX. kerület
    1 napja, 13 órája
    38 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10495056
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 55
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
FELÚJÍTOTT, ERKÉLYES LAKÁS A BERCSÉNYI UTCÁBAN!

XIX. Wekerletelepen, a Bercsényi utcában, 3 emeletes, szépen karbantartott társasház magasföldszintjén (ablakok jóval fejmagasság felett) eladó egy 55m2-es, tágas terekkel rendelkező, FELÚJÍTOTT, nagy ERKÉLYES, zöldre néző, CSENDES lakás, 8m2-es saját tárolóhelyiséggel.

Az ingatlanban egy tágas, erkély kapcsolatos nappaliszoba (24m2), egy kellemes méretű hálószoba, étkezősként is használható, ablakos konyha, szintén ablakos fürdőszoba+wc, egy előszoba, egy gardrób és egy kamra helyiségek kaptak helyet. A szobákat fa parketta fedi, a konyhában és az előszobában laminált padló (alatta járólap), a kádas fürdőszobában járólapos burkolat található.

A lakásban pár éve szinte teljes körű felújítás történt. Ki lettek cserélve a víz és csatornacsövek, a teljes elektromos hálózat. A szobák parkettája csiszolásra, felújításra és újra lakkozásra került, a fürdőszoba és a konyha burkolatai is megújultak. Az ablakok mindegyike KORSZERŰ, MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓRA lett cserélve, mindegyikük ellátott redőnnyel és szúnyoghálóval is. A régi bejárati ajtó helyére esztétikus, fém biztonsági ajtó került.
Ki lett cserélve emellett az összes szerelvény, csaptelep, szaniter, tartozék is, a melegvíz ellátást szolgáltató villanybojlerrel együttesen. A felújításból nem maradt ki az erkély sem, itt a régi burkolatot új, fagytűrő járólapozás váltotta fel. A lakás így jelenlegi állapotában, igény szerinti tisztasági festés után beköltözhető.

Ablakai mindkét irányban csendes, zöld, parkosított területre néznek, tavasszal esztétikus virágágyás, nyáron a fák zöld lombkoronája ad nyugodt hangulatot az ablakokon kitekintve. A lakás magasföldszinti elhelyezkedésű, ablakai bőven fejmagasság felett találhatóak az utca felől nézve, így azokon benézni a járókelők nem tudnak.

Elrendezése kiváló. A tágas nappali és a négyzet alakú, kényelmes méretű hálószoba könnyen berendezhető. Konyhájában étkezőasztal is elhelyezhető. A két, az előszobából nyíló gardrób - kamra funkciójú helyiség bőséges helyet kínál a használaton kívüli dolgok tárolására. Ezek okán, a lakást kiemelten ajánlom akár egyedülállók, fiatalok, összeköltözők, kisebb családok, és idősek számára is.

Fűtését gázkonvektorok biztosítják, melyek a legutóbbi felújításból szintén nem maradtak ki, burkolatuk újrafestésre került. A lakás fenntartási költsége a támogatott rezsikeretbe bőségesen belefér, könnyen kigazdálkodható egy fő jövedelméből is.

A társasház tiszta és rendezett. A lakóközösséget csendes, önmagukra és környezetükre igényes emberek alkotják. A ház külső homlokzata és lépcsőháza is felújított, esztétikus állapotban van. A ház anyagi helyzete is rendezett.
Az épület alagsorában, a lakáshoz saját használatú, zárható, jól rendezhető, nagy méretű tárolóhelyiség tartozik, mely kerékpár, téli gumi, és a háztartás használaton kívüli dolgai számára is tágas helyet kínál. A tároló száraz, a szint lejáratát masszív, zárt ajtó védi, így bármit bátran levihetünk.

A környék ellátottsága kitűnő. Óvoda, általános és középiskola, kisebb és nagyobb üzletek, bevásárlóközpontok (Shopmark és a KÖKI), orvosi rendelő, gyógyszertár, könnyen és gyorsan elérhetőek. A környék, a Wekerletelep kiváló helyszín akár a csend, akár az aktív pihenés kedvelőinek, több étterem, cukrászda, sportpályák, hatalmas felújított játszótér, művészeti kiállítások, kézműves üzletek, termelői piac mind pár perces távolságra vannak.
A tömegközlekedési ellátottság szintén kitűnő. A 2-3 perc sétányira megálló autóbuszokkal (54, 55, 99, 148, 151, 194) gyorsan és átszállás nélkül elérhetőek többek között a Határ úti metróállomás, a KÖKI, a Boráros tér, a Közvágóhíd, és a Blaha Lujza tér közlekedési csomópontjai is. Autóval a Belváros 10-15 perc alatt elérhető forgalmas időszakban is.
Érd.: Janik Zsolt [------]

Referencia szám: LK[------]

Elhelyezkedés
Budapest XIX. kerület

Bercsényi utca

 
Elhelyezkedés
Budapest XIX. kerület

Bercsényi utca