HANGULATOS INGATLAN RÁKOSPALOTÁN, EGY NYUGODT, ZÖLDÖVEZETI KIS UTCÁBAN

76 850 000 Ft
Budapest XV. kerület
4 órája, 14 perce
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12356659
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 69
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Rákospalotán egy csendes utcában, családi házas övezetben, 448 m2-es telken, most épülő két lakásos társasházban 69 m2, amerikai konyhás nappali+ 2 hálószobás, teraszos lakások kocsibeállóval eladók.

KÖRNYÉK:
Ez az ingatlan egy csendes kis utcában helyezkedik el Rákospalotán, amely kiváló választás lehet mindazok számára, akik egy nyugodt, családias környezetben szeretnének élni, miközben a város közelségében élvezik az összes kényelmet. A környék rendkívül csendes és barátságos, főleg kertes házakból áll. Jól megközelíthető az M3-as autópálya bevezető szakasza és az M0-ás észak-északkeleti vonala közelsége miatt, így a városba és azon túl is könnyedén eljuthatunk.
Kiváló elhelyezkedése mellett számos kényelmi szolgáltatás is könnyen elérhető a közelben. A Pólus Center csak pár perces sétára található, ahol számos üzlet, étterem és szórakozási lehetőség várja a lakókat. Emellett az iskola, óvoda és sporttelep is a közelben helyezkedik el, így a családok számára minden adott a kényelmes mindennapi élethez.
A tömegközlekedés kiválóan működik a környéken, így könnyedén eljuthatunk bárhova a városban vagy a környező településekre.

TÁRSASHÁZ:

Most épülő társasházunk egy régi kádárkocka ház alapjaira épül, melynek főfalait visszabontották és kibővítették, hogy két modern lakást alakítsanak ki. Az ingatlan magas minőségű kivitelezéssel és anyagok felhasználásával épül, hogy a leendő lakók teljes kényelmét és elégedettségét szolgálja.

Az új épület főbb műszaki paraméterei:

- Monolit vasbeton szerkezet biztosítja az épület stabilitását és tartósságát.
- 30-as Porotherm tégla falazat 10 cm-es válaszfalakkal, ami kiváló hőszigetelést és hangszigetelést
nyújt.
- 10 cm vastag EPS hőszigetelés, mely gondoskodik az energiatakarékos üzemeltetésről és a lakások
optimális hőmérsékletéről.

LAKÁS:

Mindkét lakás 69 m2-es, és kiváló elosztással rendelkezik, beleértve az előteret, az amerikai konyhás nappalit, két hálószobát, fürdőszobát, külön WC-t, közlekedőt és teraszt.
Az épületben közös bejárat található, azonban mindkét lakás különálló közművekkel rendelkezik, biztosítva a lakók függetlenségét és kényelmét. A fűtést és a használati meleg vizet gázcirkó biztosítja, radiátorokkal felszerelve, továbbá mindkét lakás klímával is ellátott a tökéletes komfort érdekében.
A nyílászárók fehér színű műanyagból készültek, 3 rétegű üvegezéssel, ami kiemelkedő hő- és hangszigetelést biztosít.
Az új lakások tervezése során nagy hangsúlyt fektettek a modernizálásra és funkcionalitásra. Tágas terek, természetes fényáradat és kényelmes elrendezés jellemzi majd az egyes lakásokat, hogy minden lakó otthonosan érezhesse magát.
A lakások egyedi helyrajzi számmal fognak rendelkezni, melyekhez mindegyikhez külön kert, ami ügyvéd által megosztott és kocsibeálló tartozik.

Várható átadás: 2024. 08-09. hó

Kiváló választás lehet mindazok számára, akik egy nyugodt, családias környezetben szeretnének élni, miközben a város közelségében élvezik az összes kényelmet.

Ha Ön is szeretne egy olyan otthont, ahol a nyugalom és a városi élet minden előnye együtt van, akkor ez az ingatlan Önnek szól. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, és ismerje meg közelebbről ezt a remek lehetőséget!

kert, bútorozatlan, amerikai konyha, klíma

Kapcsolat a hirdetővel
  • Boncsér Valéria

  • +362022-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XV. kerület


Hasonló hirdetések

  • Budapest, Rakospalota kertvárosi részén ELADÓ
    Budapest XV. kerület
    Rákospalota közkedvelt kertvárosi részén saját kerttel, sorházingatlan eladó. Az ingatlan csendes kertvárosi utcában található, jó elrendezésű, így ideális feltételeket teremt az aktív kikapcsolódás után vágyódók számára. A házban három szint találha...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XV. kerület
    1 hete, 3 napja
    233 000 000 €
  • Parkra néző 1,5 szobás panellakás Újpalotán
    Budapest XV. kerület
    XV. kerületben a Drégelyvár utcában 10 emeletes panellakás 1. emeletén világos, alacsony rezsijű 1+fél szobás lakás eladó. Közepes állapotú, jó elrendezésű, minimális felújítás után birtokba vehető. Jellemzők: A ház panelprogram keretében fel lett új...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XV. kerület
    4 órája, 8 perce
    31 000 000 Ft
  • Befektetés számára keresünk ingatlanokat
    Budapest XV. kerület
    Keresünk befektetésre alkalmas ingatlanokat,készpénzes ügyfeleink számára. Családi házak,építési telkek,lakások,földterületek,szántók,erdők a legkeresettebb ügyfeleink körében. Keressen fel minket a jó üzlet sikeréért! Hello Ingatlan :-) Sipos Zita 0...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XV. kerület
    8 órája, 8 perce
    25 000 000 Ft
  • Rákospalotán, 1 + 2 szobás, hangulatos, tetőtéri lakás eladó!
    Budapest XV. kerület, Rákospalota
    XV. kerület Rákospalota csendes, kertvárosi részén, 2023-ban épült, dryvit szigetelésű, 6 lakásos házban, világos, napfényes, jó elosztású, hangulatos, tetőtéri, 1 + 2 félszobás, tehermentes, azonnal költözhető, új építésű lakás, beépített, gépesítet...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XV. kerület
    1 napja, 4 órája
    46 900 000 Ft
  • Új építésű másfél szobás lakás eladó Rákospalotán!
    Budapest XV. kerület, Rákospalota
    XV. kerület Rákospalota csendes, kertvárosi részén, 2023-ban épült, dryvit szigetelésű, 6 lakásos házban, magasföldszinti, világos, utcára néző, jó elosztású, másfél szobás, amerikai konyhás, tehermentes, azonnal költözhető, új építésű lakás, vadonat...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XV. kerület
    1 napja, 4 órája
    41 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Boncsér Valéria

  • +362022-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XV. kerület