Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

***Rákospalota kertvárosi részén eladó egy 96 nm-es többgenerációs tégla családi ház egy 37 nm-es me

71 990 000 Ft
Budapest XV. kerület
5 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10417700
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 96
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Csak nálunk a piacon!

*** Rákospalota kertvárosi részén eladó egy 656 nm-es saroktelken lévő 96 nm- es többgenerációs tégla családi ház, illetve egy 37 nm- es szintén tégla melléképület, melyben akár még egy lakótér kialakítható. ***

Az ingatlan jelenlegi alaprajzi elrendezését 1972- ben nyerte el, jelenleg két külön bejárattal rendelkezik és külön lakrésszel rendelkezik, az egyik két szobás, a másik egy szobás., így akár több generációnak is alkalmas lehet.
Az átépítés óta több kisebb felújításon esett át, mely érintette a falakat, a burkolatokat, illetve a fűtőtesteket is.

A főbejáraton keresztül a házba lépve az előszobába jutunk, ahonnan a konyha, a kisebb szoba, a fürdő, wc, illetve az étkező érhető el. A tágas étkezőből a nappaliba érünk, ahol a másik szobához hasonlóan faparketta található, a többi helyiségben pedig jó minőségű járólap.

A szobákban a falak festettek, a vizes helyiségekben csempe található. A fa nyílászárók jó állapotúak, a napfénytől roló véd. A fűtőtestek lapradiátorokra lettek cserélve és és cirkó által fűtik a téli hónapokban helyiségeket, de a házban két működő cserépkályha is található.

A másik lakrészt a külön bejáraton keresztül tudjuk megközelíteni, ahol először a járólappal burkolt nagyméretű konyhába jutunk, ahonnan a szoba, illetve a mellékhelyiség közelíthető meg.

A szoba itt is faparkettával burkolt, a falak festettek, illetve szintén lapradiátor biztosítja a meleget.

A padlástérre a kívülről nyíló lépcsőn keresztül érünk fel, mely beépíthető, a korábbi tulajdonosok egy helyiséget kialakítottak, melyet tárolásra használtak.

Az ingatlan rezsiköltsége teljes mértékben személyre szabható, hiszen minden fogyasztó saját mérőórán keresztül fizetendő, így a jelenlegi rezsivédelmi szabályok mellett is van lehetőség a költségeket alacsonyan tartani.

A telken található egy összességében 37 nm-es melléképület is, melyben vizes helyiség is ki lett építve, illetve ipari áram is ki van alakítva, így akár műhelyként is használható. A melléképület alatt teljes terjedelmében pince van ki van alakítva, melyet külső lépcsőn keresztül tudunk megközelíteni.

A kert teljes mértékben rendezett, csapkiállások lettek kialakítva, így az öntözés kényelmesen megoldott. A kertbe két bejáraton keresztül tudunk bejutni, melyből az egyik gyalogos bejárat, a másik autó számára is alkalmas és két személygépjármű kényelmesen be is tud parkolni.

A környék, illetve a szomszédok csendesek, a közlekedés kiváló, buszok, illetve vasútmegálló is sétatávolságon belül elérhető, melyek segítségével a város bármely pontjára gyorsan oda lehet érni. Gyógyszertár, iskolák, óvodák, bölcsődék, orvosi rendelők, bevásárlóközpontok, játszótér, stb a közelben megtalálhatók.

Ajánlom kisebb, illetve nagyobb családok, vagy akár több generáció számára is, ez a ház összességében egy jó szerkezeti állapotú ingatlan, mely nagyszerű alapot kínál ahhoz, hogy az új tulajdonos saját ízlésének megfelelően személyre szabja, hiszen nagyon jól alakítható, de akár jelenlegi állapotában is költözhető.

A melléképület csak emel az értéken és bővíti a lehetőségeket, hiszen akár egy lakható ingatlanná is lehet varázsolni, de akár garázsként, műhelyként, vagy üzlethelyiségként is hasznosítható.

További részletekért keressen bizalommal!

Csak egy kevés hiányzik a vételárból? Vagy több? Bizonytalan a bankokkal, kamatokkal, hitelekkel, támogatásokkal kapcsolatban? Bátran keressen és ebben is segítek önnek!

Jöjjön el, nézze meg, tegyen ajánlatot!

71990000 Ft

Referencia szám: HZ066165

Kapcsolat a hirdetővel
  • Szabó Annamária

  • +363093-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XV. kerület


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ikerház, Budapest XV. kerület, Pestújhely, 125nm, 114500000 Ft
    Budapest XV. kerület, Pestújhely
    2023. DECEMBERÉBEN KÖLTÖZHETŐ ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ ELADÓ! CSOK, KEDVEZMÉNYES HITEL, ILLETÉKMENTESSÉG, ÁFA VISSZATÉRÍTÉS MÉG IDÉN ELÉRHETŐ! Megvalósításra került a 15. kerület kedvelt Pestújhely részén családiházas környezetben, csendes utcában épülő 2 ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XV. kerület
    11 órája
    114 500 000 Ft
  • Eladó Társasházi lakás, Budapest XV. kerület, Rákospalota, 89nm, 99990000 Ft
    Budapest XV. kerület, Rákospalota
    Eladó egy újépítésű, 89 négyzetméteres lakás +300m2 kert +autóbeállóval egy 3 lakásos társasházban. Az épület jelenleg 60% elkészültségben van, és kifejezetten energiatakarékos és modern kialakítású okos otthon. Ez a ház rendkívül gazdaságos fenntart...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XV. kerület
    11 órája
    99 990 000 Ft
  • Eladó Társasházi lakás, Budapest XV. kerület, Rákospalota, 78nm, 79990000 Ft
    Budapest XV. kerület, Rákospalota
    Eladó egy újépítésű, 78 négyzetméteres emeleti lakás teremgarázs beállóval egy 3 lakásos társasházban. Az épület jelenleg 60% elkészültségben van, és kifejezetten energiatakarékos és modern kialakítású okos otthon. Ez a ház rendkívül gazdaságos fennt...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XV. kerület
    11 órája
    79 990 000 Ft
  • Eladó Társasházi lakás, Budapest XV. kerület, Rákospalota, 55nm, 49990000 Ft
    Budapest XV. kerület, Rákospalota
    Eladó egy újépítésű, 55 négyzetméteres emeleti lakás teremgarázs beállóval egy 3 lakásos társasházban. Az épület jelenleg 60% elkészültségben van, és kifejezetten energiatakarékos és modern kialakítású okos otthon. Ez a ház rendkívül gazdaságos fennt...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XV. kerület
    11 órája
    49 990 000 Ft
  • Budapest, Rakospalota kertvárosi részén ELADÓ
    Budapest XV. kerület, Szlacsanyi Ferenc utca
    Rákospalota közkedvelt kertvárosi részén saját kerttel, sorházingatlan eladó. Az ingatlan csendes kertvárosi utcában található, jó elrendezésű, így ideális feltételeket teremt az aktív kikapcsolódás után vágyódók számára. A házban három szint találha...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XV. kerület
    1 napja, 1 órája
    235 000 000 €
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Szabó Annamária

  • +363093-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XV. kerület