Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó ház, Budapest 16. ker.

Budapest XVI. kerület
3 napja

Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Budapest 16. ker.
    Budapest XVI. kerület
    Megvételre kínálunk Budapest 16. kerület Sashalmon közel a piachoz, KERTVÁROSI környezetben 660 nm es telken lévő, jó állapotú , nettó 130nm- es bruttó 180 nm es 3 szoba - étkezős, szigetelt családi házat. A Dél- Keleti fekvésű nagy fürdőszobás, beép...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVI. kerület
    1 napja, 3 órája
    149 000 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 16. ker.
    Budapest XVI. kerület
    ***XVI. KERÜLET RÓZSADOMBJÁN , ÁRPÁDFÖLD CSENDES UTCÁJÁBAN ELADÓ EGY HŐSZIGETELT, REMEK ELRENDEZÉSŰ, VILÁGOS CSALÁDI HÁZ.*** A 270nm alapterületű családi ház egy közel 700 nm-es intim kertben helyezkedik el. A kertben filagória, sütögető, kút is talá...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVI. kerület
    1 napja, 3 órája
    169 000 000 Ft
  • Eladó Ikerház, Budapest 16. ker.
    Budapest XVI. kerület, Pálfi János tér
    KÉTGENERÁCIÓS IKERHÁZ RÁKOSSZENTMIHÁLYON!!! XVI. kerületben, Rákosszentmihály csendes mellékutcájában eladó egy két lakrészből álló, külön bejárattal rendelkező, összesen 270 nm-es, 8 szobás, jó állapotú ikerház, 800 nm saját, lekerített kerttel. A k...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVI. kerület
    1 napja, 3 órája
    123 000 000 Ft
  • Eladó ház Budapest 16. ker., Árpádföld
    Budapest XVI. kerület
    Eladóvá vált a 16. kerületben, Árpádföldön, egy 844 m2-es telken lévő 129 m2-es, 4 szobás családi ház, udvaron belüli üzleti lehetőséggel. - 1940-es években épült alapokhoz 1990-es években egy újabb lakrészt is hozzá építettek. - 34 m2-es különálló l...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVI. kerület
    1 napja, 22 órája
    72 000 000 Ft
  • Rigó utca Eladó lakás, Budapest 16. ker.
    Budapest XVI. kerület
    CSOK-ra alkalmas, 80 nm-es, 2+2 szobás, felújítandó, de emiatt rengeteg lehetőséget magában rejtő lakás eladó a Rigó-Pálya utcai lakótelepen!Alakítsa ki leendő otthonát saját elképzelései szerint!A lakás nappali + 3 hálószoba elosztású, a fürdő és a ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVI. kerület
    1 napja, 1 órája
    57 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11721170
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 105
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó Budapest XVI. kerület, Mátyásföld kertvárosi kerületrészében, széles csendes utcában, jó közlekedés mellett, 604 nm-es telken, 2023-ban teljesen felújított, DK-i tájolású, belső kétszintes, 105 nm-es, 5 szobás, DUPLAKOMFORTOS, KLÍMÁS, IKERHÁZ, 13.5 nm-es terasszal, autóbeállóval, saját használatú kerttel, alacsony rezsivel!

1077 nm-es portára az eredeti felépítmény az 1970-es években épült, beton alapra, tégla szerkezettel, beton födémmel. A ház az utcafronttól 6 méteres előkert hagyásával épült. A bal oldali telekhatár 2,8 méter, a jobb oldali 6 méter.

2023-ban a meglévő felépítmény teljeskörű átalakításával és bővítésével egy két lakásból álló ikerház került kialakításra. Az épület homlokzata 15 cm külső grafitos EPS hőszigetelést kapott. A lakások egymás mellett helyezkednek el, külön-bejárattal és saját használatú telekrészekkel rendelkeznek.

Az eladó jobb oldaldali ingatlan belső két szintes és lakótere 105 nm-es, terasza 13,5 nm.

A tulajdonos ügyelt arra, hogy a kivitelezés minősége magas igényszintű legyen úgy, hogy közben minőségi anyagokat használt fel. A végeredmény egy egységes, harmonikus ingatlan lett, ami megfelel a jelen kor műszaki és esztétikai elvárásainak is.

Műszaki paraméterek:

- A külső homlokzat 15 cm külső grafitos EPS hőszigetelést kapott.
- A födém és a tetőszerkezet 30 cm szigetelést kapott.
- Több ponton záródó biztonsági ajtó került beépítésre.
- A szobák aljzata laminált parkettával fedettek, a vizes helységek minőségi kerámia lappal burkoltak.
- 3 rétegű, prémium minőségű műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A nappali ablaka elektromos zsaluziával, minden más helyiség, elektromos alumínium redőnnyel szerelt.
- A beltéri ajtók, egységes, stílusos dekorfóliás szerkezetek.
- A felépítmény fűtését és a használati meleg víz-ellátását gáz üzemű, kombi cirkó biztosítja. A földszinten padlófűtés üzemel, az emeleti hőleadók lapradiátorok, a fürdőben törölköző szárítós radiátor és páraelszívó növeli a komfortérzetet.
- A nappaliban és minden emeleti szobában hűtő-fűtő klíma található.
- A biztonságról kiépített riasztó rendszer gondoskodik.

A nappaliból tolóajtón keresztül léphetünk ki a 13,5 nm-es teraszra, mely tökéletes helyszíne lehet a családi rendezvényeknek. A saját leválasztott kertrészben fúrt kút és egy kb. 20 nm-es tároló is található.

Tekintse meg és tegyen rá ajánlatot!
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljanak hozzám bizalommal!

Bankfüggetlen pénzügyi szakembereink tanácsadással, ügyintézéssel tudják segíteni Önöket álmaik, céljaik megvalósításában!

Vegye igénybe díjmentes konzultációinkat!



[------]

Referencia szám: HZ[------]

Elhelyezkedés
Budapest XVI. kerület

 
Elhelyezkedés
Budapest XVI. kerület