Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

A tökéletes családi ház - Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba-Újtelep, Naplás út

102 000 000 Ft
Budapest XVII. kerület Rákoscsaba-Újtelep Naplás út
1 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9290415
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 110
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Naplás tó természetvédelmi területének közelében Rákoscsabán, csendes nyugodt, zöldövezeti környezetben vált eladóvá ez a 2000 előtt téglából épült, szigetelt, 110 m2 hasznos alapterületű, tip-topra felújított ikerház, 150 m2-nyi kerttel, melynek éke egy fixen beépített, 3 m átmérőjű vízforgatós medence, a gyönyörű, beállt növényzet mellett.

A tisztán látás érdekében soroljuk, hogy mi minden hasznos és jó dolog alkotja e nagy műgonddal, szakértelemmel és kiváló ízléssel felújított ingatlant;
- a földszint 70 m2, a nappali konyha-étkező mellett fürdőszoba és kamra található itt, a részben tetőtéri emelet br. 48 m2, netto 40 m2. Tágas előtér, három hálószoba és egy fürdőszoba lett itt kialakítva.

- a télikert- szerű modern szélfogó 5 m2, a motoros kapun át megközelíthető, részben fedett kocsibeálló 15 m2, mögötte az aknás garázs 28 m2, mely felett egy majdnem ugyanakkora tároló található.
- a mindig oly fontos hűvös ( boros ) pince 20 m2 alapterületű, és belülről közelíthető meg, az emeleti fedett erkély pedig 4,5 m2-es.
- a bónusz, ami a házhoz jár; még egy tetőtéri, 13-14 m2-es szoba kialakításának lehetősége, ehhez a tér és a vasbeton födém adott.

Az említett felújítás négy éve történt, és valódi felújítást értünk alatta; a teljes elektromos hálózat újra lett építve, a burkolatok, szaniterek cserélve lettek, a gépészet megújult; az új fűtési rendszer kombi-turbós kazánnal vezérelt padlófűtést, az emeleten stílusos, elegáns radiátorokat jelent, a jó klímát Gree típusú légkondi biztosítja, és persze az új, korszerű nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval is fel vannak szerelve.

Belépve, már a szélfogónál látjuk a minőséget: minden, ami a szemünk elé tárul, egységes jó ízlésről, átgondolt, összehangolt tervezésről árulkodik. A nagyméretű spanyol kövekből készült burkolat gyönyörű és elegáns, a bútor és burkolat színek harmonizálnak, a meleg barna fa ajtók és a hangsúlyos oldalkő burkolatok fokozzák a minőség érzetünket. Minden helyiség világos, a lakás hangulata vonzó és barátságos.
Az emeletre érkezve elmondhatjuk, hogy itt sem csalódtunk; a körbesütött épület nagy ablakain, az előtéri felülvilágítón árad be a napfény, a fenti fürdő színei, hangulata is kiváló, igazi otthonosságot érzünk mindenütt.
Visszatérve a földszintre megcélozzuk a kertet, ami kerekké teszi a történetet. Látjuk, itt gondos kezek nyírják a füvet, ápolják az örökzöldeket, a cserepes muskátlikat; ez egy kicsi, de ütős kert, ami látványos, és szépségével hálálja meg a törődést. A hűsölésre csábító kéklő medencét látva nem szabadulunk a gondolattól: itt a home-office nagy találmány, főnyeremény lehet, ha itt laknánk, csak itthonról szeretnénk dolgozni.

Távozóban még meghallgatjuk a lokáció előnyeit; Spar, kisboltok, Sztk, gyerekorvos, ovi-bölcsi egy-két utcányira, minden öt percre, beleértve a nullás körgyűrűt is.

Ez bizony a mai ingatlan piac egyik legjobb ajánlata; ha valaki ízléses, elegánsan praktikus otthonban gondolkodik nem túl nagy, de minden élményt megadó pihenő kerttel, ami még a mai, igencsak drága piacon ár-értét arány tekintetében is kiváló, az ne hagyja ki a megtekintést, mert lehet, hogy épp itt ér célba.

Hivatkozási szám: STARTLAK-7350030

Kapcsolat a hirdetővel
  • Zuglói Ingatlan Centrum

  • +36 20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XVII. kerület

Rákoscsaba-Újtelep Naplás út


Hasonló hirdetések

  • Eladó Házrész, Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba, 54nm, 34900000 Ft
    Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba
    Eladásra kínálok Budapest XVII. kerületben egy felújított 54 nm-es házrészt! A ház 54 nm-es galériás, látszó gerendákkal. Alsó szinten konyha, nappali és fürdőszoba található, a fenti szinten háló és dolgozó rész került kialakításra. Fűtése elektromo...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 1 órája
    34 900 000 Ft
  • Eladó - Családi ház - Bélavár utca
    Budapest XVII. kerület, Bélavár utca
    KETVÁROSI KÖRNYEZETBEN, EGY TELKEN, KÉT ÖNNÁLLÓ CSALÁDIHÁZ!! XVII. Kerületben, Rákoskeresztúr kertvárosában, csendes aszfaltozott mellék utcában, kiváló közlekedés és ellátottság mellett, a központ közelében, 884 nm-es összközműves telken, egy 1975 -...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 2 órája
    119 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület, Kopolya utca
    XVII. kerületben, Rákoscsaba-Újtelep csendes mellékutcájában, közel a Naplás-tóhoz eladó egy két generációs, két külön bejáratú lakrészből álló, 3 - 3 szobás, összesen 380 nm-es, újszerű állapotban lévő, önálló családi ház. A telek 1209 nm, szépen go...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 2 órája
    167 500 000 Ft
  • Eladó Ikerház, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület, Hősök tere
    XVII. kerületben, Rákosliget dinamikusan fejlődő központjában, éttermek, butikok edzőtermek szomszédságában, a Hősök terén eladó egy 60 nm-es, 2 szobás, cirkófűtésű, átlagos állapotú ikerház-fél. Elhelyezkeddésének köszönhetően alkalmas lehet üzlethe...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 2 órája
    49 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület
    Budapest 17. kerület Rákoscsabán eladó 776 m2-es telken FÖLDSZINTES 147 m2-es FELÚJTOTT amerikai konyhás nappalis, + 4 szoba és 1 fél szobás DUPLAKOMFORTOS családi ház. A telken még található egy 18 m2-es üzlethelység és az udvaron 30 m2-es külön bej...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 16 órája
    104 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Zuglói Ingatlan Centrum

  • +36 20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XVII. kerület

Rákoscsaba-Újtelep Naplás út