Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 132 m2-es családi ház Budapest XVII. kerület, Budapest XVII.

86 400 000 Ft
Budapest XVII. kerület Budapest XVII.
12 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10540380
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 132
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
!HÍVJA KÖZVETLENÜL A TULAJDONOST!



NÉV:

Kisbánné Kónya Livia

TELEFONSZÁM:

+36704250101

Elhelyezkedése: Családi házas övezetben Állapota: átlagos Komfort besorolása: összkomfortos Építési éve: 1978 Alapterülete: 132 m2 Telekterülete: 391 m2 Szobák száma: 3 + 2 szoba Felújított: Felújított Felújítás éve: 2023 Felújítás során elvégzett munkák: Nyílászárók cseréje, Hőszigetelt nyílászárók beépítése Közművek: Gáz, Víz, Villany, Csatorna Gázellátás: Vezetékes Vízellátás: Vezetékes víz Melegvíz-ellátás: Gázkazán Fűtés módja: Gáz Fűtés típusa: Cirkó Homlokzat állapot: Jó Építési mód: Tégla Tető formája: Magas Tető anyaga: Cserép Parkolási lehetőség: Garázsban, Utcán, Telken Kilátás: Utcafronti kilátás, Udvari kilátás Jellemzői: Alacsony rezsi, Csendes környék, Jó közlekedés, Két bejárat, Fűtött garázs, Légkondicionáló, Kert, Térkő, Zöldterület, Jó közbiztonság Egyéb jellemzők: Erkély, Pince Közelben: Iskola, Óvoda, Vasútállomás, Helyi autóbuszállomás, Orvosi rendelő, Bolt, Gyógyszertár

132 m2-es kétgenerációs családi ház eladó! Budapesti panel lakás beszámítás 30 millió ft-ig!

2023. májusában az ingatlan nyílászárói cserélésre kerülnek új hő- és zajszigetelt nyílászárók kerülnek beépítésre.Illetve, olyan hangszigetelt fali készülék is beépítésre kerül a hálószobákba a nyugodt alvás érdekében, amely zárt ablak mellett ? vagyis a külső zajok kizárásával - is friss levegőt juttat kintről a hálószobába.


Teljes alapterület 132 nm . A ház téglaépítésű. Telekterület 391 nm ..

132 m2 két generációs ház, pincével, garázzsal, kerttel. A két lakrész külön bejárattal rendelkezik. Mindkettőben saját konyha, egy-egy nappali és szobákalsó szinten egy, felső szinten kettő, illetve fürdőszoba lett kialakítva, így a generációk kényelmesen élhetnek közös fedél alatt, de mégis elszeparálva egymástól.
Költözzön össze szüleivel, rokonaival, így segíteni tudja őket, de mégis külön lakásban laknak!!!
Ha budapesti zöldövezetben szeretne önálló családi házat vásárolni, akkor ajánlom figyelmébe ezt a különleges, kétszintes Rákoshegy kedvelt részén, csekély forgalmú zsákutcában lévő kétgenerációs családi házat. Madárcsicsergés. Csend. Nyugalom.
Közlekedés szempontjából az autóbusz és a vonat is közel van. Köki, Örs vezér tér, Keleti pályaudvar is könnyen megközelíthető.
Az ingatlan tetőszerkezete jó, a cserépfedés szép állapotú.A tető 2010-ben lett felújítva, és a külső szigetelésre is ekkor került sor.
Az alsó lakrész egy amerikai konyhás nappaliból, egy hálószobából és egy zuhanyzós fürdőszobából áll, valamint egy garázs is van, amiből kialakítható szintén egy szoba is. A másik lakrész a tetőtérben lett kialakítva és teljesen külön bejárattal rendelkezik. Ott helyet kapott egy nappali, egy fürdőszoba káddal felszerelt és két szoba, illetve egy kisebb konyha.
A ház fűtéséről gázcirkó gondoskodik. A ház hatósági bizonyítvánnyal rendelkezik a lakossági fogyasztók részére földgáz-többletkedvezmény igénybevételéhez. A felső lakás klímával is felszerelt, valamint a kandalló helye is biztosított.
A szobák mindegyike külön nyíló, parkettázott. A kert részben füvesített és térkövezett, valamint gyümölcsfával, tujákkal ültetett. A kertben málna és eper is terem.
A közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, pékség, cba és gyógyszertár is található. Az erdő 3 perc sétára található.
Ajánlom ezt a házat azoknak, akik természet csendes nyugalomra vágynak, de szeretnének a város közelében maradni. Illetve adottságai miatt akár bérbe is adható. Azonban lehetőség van a két színt egybenyitása is, egy kis átalakítással. A kertben több személyautó parkolása oldható meg. A kapu elektromosan működik.
A környék rendezett, kellemes szomszédok mellett, igen csöndes környezetben található az ingatlan, ahonnan a buszmegálló, a bevásárlási lehetőségek és egy játszótér is csak egy kellemes sétára található.
Az ingatlan nagyon megéri az árát főként, hogy sok lehetőség van benne... Budapesti panel lakást 30 millió ft-ig beszámítunk!!!

villany, gáz, csatorna, internet, garázs, kerthasználat, alacsony fenntartási költség, boltok a közelben, csendes környék, iskola a közelben, jó közlekedés, két bejárat, új nyílászárók

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kisbánné Kónya Livia

  • +367042-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XVII. kerület

Budapest XVII.


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 132 m2-es ikerház Budapest XVII. kerület, Ásvány utca
    Budapest XVII. kerület, Ásvány utca
    OKOS OTTHON! HŐSZIVATTYÚ! H-TARIFA!Budapest XVII. kerületében, Rákoskeresztúron MAGAS MINŐSÉGŰ, MODERN, ENERGIATAKARÉKOS ikerház eladó NAGY KERTTEL!Megbízható beruházótól! Családi vállalkozás 23 éves építőipari múlttal és számos referenciával.A lakót...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    5 hónapja
    130 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kisbánné Kónya Livia

  • +367042-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XVII. kerület

Budapest XVII.