Eladó 2 jó állapotú ház a Pesti úton bútorokkal, berendezéssel! - Budapest XVII. kerület, Rákoskert

530 000 000 Ft
Budapest XVII. kerület Rákoskert
1 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8973962
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 10
  • Alapterület (m²): 590
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
MÓRAINGATLAN
Eladó Budapest XVII. kerületben, közvetlen a városközpontban, a Pesti úti nagy kereszteződésnél egy 1003 négyzetméteres telken 2 ház, ami összesen 590 négyzetméteres. Az ingatlan alkalmas lehet vállalkozásnak, cégközpontnak, irodának. A Tulajdoni lapon családi ház, udvarként szerepel.

A kisebb épület 90 nm. Itt lett kialakítva az alsó szinten egy recepciós, titkárnői pult, váróterem, pihenő, iroda, mosdó-WC, konyha.
A felső szinten egy 45 főt befogadni képes tárgyaló tévével, 7.1-es házimozi rendszerrel, Chesterfield bőr bútorokkal.
Az épület 1992-ben épült beton alapra, téglafallal és Bramac tetőcseréppel. A legutolsó felújítás 2008-ban volt. Azóta nem sokat használták, jelenleg is nagyon jó állapotú.

Az épület mellett van egy nagy, kétszárnyas bejárati kapu, ahol egy nagyobb teherautó is be tud állni az udvarra. Az udvaron 8 autó is elhelyezhető. Az udvaron van egy nagy, 16 négyzetméteres ponyvasátor, amit garázsnak használnak. A ponyvasátor mellett van egy nagy, zárt kutya kennel, ami 25 négyzetméteres. A kennel mellett van a szépen karbantartott, kb. 500 négyzetméteres kert, park, terasz.

A nagyobb ház 500 négyzetméteres, 4 szintes. Belmagassága 2,9 méter. A nappali 50 nm-es, 7 méteres belmagassággal. Innen lehet kimenni a teraszra. Négy hálószoba van jelenleg kialakítva, mindegyikhez külön fürdőszoba tartozik. A házban több helyiség is van, amit nem szobának használnak, ezek szobaként használatával 10 szoba is kialakítható. A nappali mellett van a konyha-étkező, ami 18nm. A bejárat melletti helyiségben van a könyvtárszoba (35nm), rengeteg könyvvel, dolgozó sarokkal. A könyvtár mellett található a hálószoba (18nm), beépített szekrényekkel, fürdőszobával, Ravak káddal. A földszinten található még a garázs (16nm) is, amit az udvar felől lehet megközelíteni.

Az alagsorban található a konditerem (20nm) 3 különböző géppel, a játékterem (20nm), Brunswick 9-es méretű billiárd asztallal, kártyaasztal Chesterfield székekkel, rulettasztal, mellette mosdó-WC (4nm). Borospince 6 db. borhűtővel 12nm. Külön raktár a mindennapos bevásárlási felszereléseknek 10nm. Kazán, mosókonyha 25nm. Pakolásra alkalmas 2db helyiség, amely 1,4 m belmagasságú, összesen 35nm.

Az első emeleten 3 szoba található és mindegyikhez saját fürdőszoba van kialakítva. A szobák előtt polcos beépített szekrények és felső terasz található, és egy előtér, galéria van, ahonnan lenézhetünk a nappaliba.

A tetőtérben egy előtér és két helyiség van, amit szobaként lehet használni. Az előtérből lehet a mosdó-WC-t megközelíteni. Itt minden félreeső háromszög részben beépített szekrények lettek kialakítva.

Az 500 nm-es épület beton alappal készült, falai 38-as téglával és 10 cm-es hungarocell szigeteléssel vannak ellátva, a tetőtér belül lambériával van burkolva, szigetelve, felülről pedig Bramac cserép fedi.

Az ingatlanban van: vízóra, 2 darab villanyóra 3x25 Amperes biztosítékkal, 380 Voltos árammal, 2 darab gázóra. A fűtés költsége télen 50-60 ezer forint, amit kombi cirkó biztosít a kisebb épületben. A nagyobb épületben gázkazán puffertartállyal biztosítja.

A képeken látható összes bútor és a nagy készülékek: 4 db hűtő, 4 db fagyasztó, 4 db Tv, 3 db 7.1-es házimozi, 6 db borhűtő, 550 literes akvárium, Brunswick 9-es méretű verseny billiárd asztal felszerelésekkel, 10 dákó, golyók, kártyaasztal, rulettasztal, csocsó, darts, 3db kondigép a vevővel való megbeszélés részét képezik.

Az épületek biztonsági bejárati ajtóval és betörésgátló fóliával ellátott műanyag ablakokkal vannak ellátva. A tetősík ablakok fából készültek.
További extrák: Programozható öntözőrendszer, riasztó.
Az épület előkertjében sziklakert található.

Parkolási lehetőség a garázsban, az udvaron elhelyezett nagy ponyvasátorban, az udvaron, vagy az utcán nem fizetős övezetben lehetséges.

A környéken 2 iskola, 2 óvoda, 6 féle bank, Tesco 2 km-re, Auchan 5 km-re, Lidl, Aldi megtalálható.

Ára 530 millió Forint.
 
Bármilyen kérdés esetén szívesen segítek!
Móra Péter
+3630 9488 730
mora@moraingatlan.hu
https://moraingatlan.hu/ingatlanaink

Hivatkozási szám: https://moraingatlan.hu/ingatlanaink/1111249

Kapcsolat a hirdetővel
  • Móra Péter

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XVII. kerület

Rákoskert


Hasonló hirdetések

  • Eladó 131 m2-es családi ház Budapest XVII. kerület, Rákoskert
    Budapest XVII. kerület, Rákoskert
    Megvételre kínálunk Rákoskerten, csendes mellékutcában, mégis mindenhez közel, egy nettó 131 m²-es, kétlakásos, kétgenerációs családi házat. A kisebb lakás nettó 56 m², a nagyobb lakás nettó 75 ², a telek 764 m² nagyságú. Az első lakás 56 m², amely e...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 11 órája
    97 000 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület
    AZONNAL KÖLTÖZHETŐ már elkészült ÚJÉPÍTÉSŰ!Rákoskerten eladó egy belső két szintes, remek elrendezésű, minőségileg kiválóan kivitelezett, kész Családi ház.A telek mérete 458nm. A házhoz tartozik egy 9 nm-es nyitott terasz.Az MO-s pedig pár perc alatt...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 12 órája
    115 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület
    Hiány ingatlan a XVII. kerületben ! Rákosmentén eladó 707 nm-es telken 1985-ben épült 90 nm-es családi ház, nappali étkező konyhával +két szoba, előszoba, gardrób, fürdőszoba, külön wc és egy 20 nm-es terasszal. A burkolatok nagy része kerámia, az eg...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 12 órája
    79 000 000 Ft
  • Naplás tó közelében
    Budapest XVII. kerület
    A XVII. kerület csendes utcájában, a Naplás tó közelében eladó egy háromszintes (pinceszint, földszinti, emelet) ikerház fél. Az ingatlan 80nm, plusz 34nm pince tartozik hozzá, melynek részét képezi a garázs. A telek mérete 550nm. A földszinten talál...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 13 órája
    65 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület
    Eladó Budapest 17. kerület kedvelt családi házas részén egy kétszintes, 160 m2-es, téglából épült, szigetelt, nappali plusz 4 hálószobás, két fürdőszobával rendelkező, dupla komfortos családi ház, amely két generáció együttélésére is kiválóan alkalma...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 13 órája
    120 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Móra Péter

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XVII. kerület

Rákoskert