Eladó Ház, Budapest 17. ker.

150 000 000 Ft
Budapest XVII. kerület
1 napja, 13 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10237791
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 300
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó Rákosliget emblematikus háza, a körpanorámás Villa!

A Gellért heggyel azonos magasságban épült, körpanorámás, pazar kilátással rendelkező, 3 szintes, szintenként 100 négyzetméteres ház egy 600 négyzetméteres telken helyezkedik el.

A térkővel borított udvarra gyalogkapun vagy extra széles úszókapun keresztül juthatunk, itt kényelmesen 4 autó elfér, a ház előtt pedig további 4 parkolhat. A ház mindkét bejárata a kíváncsi szemektől rejtve, az utcáról nem láthatóan hátulról mehetünk be a főbejáraton. Felette nagy területű szaletli védi a hazaérkezőt és vendégeit az esőtől, széltől. A főbejáraton belépve a három szintet kiszolgáló lépcsőházba jutunk, így igény szerint könnyen 3 lakásos társasházzá is alakítható az épület, vagy akár többgeneráció számára is átalakítható.

Innen balra nyílik a földszinti, fél-szuterén elhelyezkedésű amerikai konyhás nappali, a konyhából pedig a hátsó helyiségekbe haladhatunk tovább: mosókonyha, szauna, fürdőszoba, kazánház. A kazánházból jutunk a fedett medence térhez. A medence és gépészete részlegesen működőképes, felújítása már az új tulajdonosra marad ugyanígy a földszinti bejárat előtt található szaletli tető.

A lépcsőházban felfelé haladva a középső szint boltíves bejáratán jelenleg nincs ajtó, így szabadon léphetünk a padlólapozott nappaliba ahonnan a 3 laminált padlós hálószoba, a gardrób, fürdő és külön mellékhelyiség nyílik.

A harmadik -már szeparált- tetőtéri szint hatalmas, kétszárnyú üveges műanyag ajtón keresztül közelíthető meg. A teljes tér padlólappal borított, falsík és tetőtéri ablakain keresztül körpanorámát élvezhetünk.

A kertet óriás tuják védik a széltől, a belátást kőkerítés gátolja. A terasz alatti 10 négyzetméteres fedett részen rossz időben is nyugodtan, hangulatosan lehet borozgatni. A ház fűtését cirkó fűtés biztosítja, a hűtést szükség esetén 4 légkondicionáló segíti. A mosókonyhában meleg vizes mosógép kiállás is kiépítésre került. A meleg víz ellátást egy 520 literes napkollektor rendszer támogatja, így ősztől-tavaszig nem kell vízmelegítésre költeni, sőt a medence is felfűthető vele, de télen is jelentősen előmelegített vízzel dolgozhat a gáz átfolyó vízmelegítő.
A kiépített 3x20A-es ipari áram a villanyfűtésre történő áttérést is lehetővé teszi, az ipari áram a földszinten és a felső szinten is kiépített. Igény esetén további fűtő klímák is könnyedén telepíthetők. Három földszinti ablak kivételével minden ablak már hő- és hangszigetelő, szúnyoghálós műanyag ablak, az ajtók nagy része is cserélve lett.

Közvetlen közelében nincs közösségi létesítmény, így a csend, nyugalom teljesen garantált, az utcában nincs átmenő forgalom, ugyanakkor az M0 csak 5 perc autóval. Az utca végén (200m) park és játszótér, a park szélén buszmegálló található. Az utca másik végén kerékpárút vezet, amelyen egészen Zuglóig eljutunk, itt található egy kis közért is. Séta távolságban van még CBA, Spar, barkácsbolt, étterem, cukrászda, konditerem, teniszpálya, templom, orvosi rendelő, gyógyszertárak, fodrászat és kozmetika és virágüzlet is, valóban minden karnyújtásnyira megtalálható.

Az ingatlan per- és tehermentes.

Kitűnő elosztásának köszönhetően remek befektetési lehetőség, könyvelő irodának, exkluzív rendelőnek, műteremnek, kisebb-közepes vállalkozások számára irodának, de ajánljuk nagycsaládosoknak, kisgyermekeseknek, összeköltözőknek!
Ez az ingatlan a lehetőségek tárháza, remek áron! Várom hívását!

Teljes körű hitelügyintézés és jogi kérdések esetén, magas szakmai felkészültségű munkatársaimmal együtt állunk az Ön/Önök rendelkezésére.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom megkeresését az alábbi telefonszámon vagy e-mailben. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljanak hozzám bizalommal!

Bankfüggetlen pénzügyi szakembereink tanácsadással, ügyintézéssel tudják segíteni Önöket álmaik, céljaik megvalósításában!

Vegye igénybe díjmentes konzultációinkat!



https://www.facebook.com/otthonkonnyeden

Referencia szám: HZ074487

Kapcsolat a hirdetővel
  • Drevnó Béla

  • +363045-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XVII. kerület


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület
    Budapest 17. kerület Rákoscsabán eladó 776 m2-es telken FÖLDSZINTES 147 m2-es FELÚJTOTT amerikai konyhás nappalis, + 4 szoba és 1 fél szobás DUPLAKOMFORTOS családi ház. A telken még található egy 18 m2-es üzlethelység és az udvaron 30 m2-es külön bej...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 13 órája
    104 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület
    Használja még ki a CSOK lehetőségét! Eladó Budapest 17. kerület Rákoscsaba csendes kis utcájában egy jó állapotú 153 nm-es, 5+1 szobás ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ 970 nm-es telken. Jelenleg két lakás lett kialakítva, ezért összeköltözőknek is ideális. A kiseb...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 13 órája
    95 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület
    Budapest XVII. kerületében eladó KÉT GENERÁCIÓS, kiváló lokációval rendelkező családi ház! Az ingatlan összközműves, 581 m2-es telken helyezkedik el. Az elhelyezkedése nagyon frekventált, ugyanakkor átjáró forgalom nem jellemző az utcában. Az eredeti...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 13 órája
    79 900 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület
    Napfényes, tágas terek!Eladó egy csodálatosan napfényes, 60 négyzetméteres, tégla szerkezetű családi ház, amely két darab udvari gépkocsibeállót és egy 100 négyzetméteres, saját használatú udvart kínál leendő tulajdonosának. Az ingatlan a kertre néző...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 13 órája
    49 900 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület
    Családi otthon saját kertrésszel, autóbeállóval.Eladó egy teljeskörűen felújított, tégla szerkezetű lakás, amely 150 négyzetméter saját használatú udvarrésszel rendelkezik. A modern esztétika és a kifinomult műszaki megoldások ötvözete ez az ingatlan...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 13 órája
    54 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Drevnó Béla

  • +363045-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XVII. kerület