Eladó ház, Budapest 17. ker.

125 000 000 Ft
Budapest XVII. kerület
1 napja, 4 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11729781
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 105
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KIVÁLÓ LEHETŐSÉG EGY VÁLLALKOZÁS TELEPHELYÉNEK, ÚGY, HOGY A CSALÁD IS KÖZEL LEGYEN!

Eladó a XVII. kerület kertvárosi részén, Rákoskerten egy 1617 nm-es telken lévő 4 szobás, 105 nm-es, kétszintes családi ház, valamint egy 500 nm-es ipari létesítmény csarnok, kiépített szociális helyiségekkel, műhelyekkel, raktárakkal, szolgálati lakással (munkásszállóval).

A telek Rákoshegy dél-keleti területén található, a lakóépületet fák veszik körül. A teleknek az utca felőli jobb oldalán található a 105 nm-es, tetőtér beépítéses, téglából épült, palával fedett, gázcirkós fűtésű, klimatizált családi ház. A telken minden közmű megtalálható, ipari áram is van.

Családi ház:

A házba belépve az előtérbe jutunk, ahonnan jobbra a tágas, 29 nm-es nappaliba jutunk, innen nyílik a földszinti toalett, és innen vezet a lépcső az emeleti szintre. Az előtérben szemben tovább haladva a 10 nm-es konyha-étkezőbe lépünk, amelyből először a gépházként funkcionáló helyiségbe, onnan pedig a 2 nm-es kamrába juthatunk el.

A lépcsőkön a tetőtérbe érkezve egy kisebb közlekedőbe érünk, ahonnan a 4,felső szinten található helyiségbe tudunk eljutni. A bal oldalon található az 5 nm-es, kádas fürdőszoba, valamint egy 11 nm-es szoba, amelyhez tartozik egy 2 nm-es erkély is. A közlekedőből jobbra szintén két szoba nyílik, egy 6 és egy 10 nm-es.

Az 1617 nm-es telek utca felőli bal oldalán található az 500 nm-es, kétszintes ipari létesítmény, amelyben az alábbi helyiségek kerültek kialakításra:

Az alsó szinten:
- 68 nm-es csarnok, 3.8 méteres belmagassággal,

- tárolók, összesen 8 db, ezek közül 2 db korábban hűtőkamraként használt (5-5 nm), 2 db 20 nm-es, 1-1 db 33, 23, 16 és 6 nm-es tároló helyiség;

- egy szociális helyiség csoport (WC, zuhanyfülke, étkező és öltöző), összesen 20 nm;

- szervízműhely helyiségek, 1 db 13 nm-es, 1 db 15 nm-es és 1 db 23 nm-es;

- folyosók és közlekedő helyiségek összesen 54 nm;

- 1 db 7 nm-es gépház.

Az épület keleti oldalán egy teherautó rakodórámpa került kialakításra.

A felső szinten:

- Az ipari épület emeleti szintjén kialakításra került egy 96 nm-es szolgálati lakásként, vagy munkásszállóként használható külön bejáratú lakrész, zuhanyfülkével és WC-vel, konyhával, továbbá 2 és fél szobával.

- Ugyancsak a felső szinten található egy 18 nm-es irodahelyiség is.

Finanszírozás:

A lakás készpénzzel és banki támogatással is megvásárolható. A hitelezési folyamatot irodánkon belül el lehet indítani, minden jelentős magyarországi pénzintézettel kapcsolatban állunk.

Parkolás:

A telek kialakításából kifolyólag több jármű is parkolhat a telken belül. A lakóház mellett rendelkezésre áll egy 60 nm-es fedett szín, itt autók parkolására is van lehetőség. Az udvaron, illetve az ipari létesítmény mellett is több jármű, akár tehergépkocsik is tárolhatók.

Környék, Közlekedés:

3 perc sétára van a 168E autóbusz Kerülő utcai megállóhelye, ahonnan 25 perc alatt az Örs vezér terére lehet érni. Az autóbusszal 2 megállóhelynyi távolságra van Rákoshegy MÁV-állomás, ahonnan vonattal 18 perc alatt a Keleti pályaudvarra lehet érkezni. Autóval 20 percre találhatók a vecsési, illetve a maglódi bevásárlóközpontok, ahol számos üzlet és hipermarket található. a rákoshegyi CBA üzlet 10 perc sétával elérhető.

Kb. 10 perc sétára található a legközelebbi általános iskola.
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljanak hozzám bizalommal!

Bankfüggetlen pénzügyi szakembereink tanácsadással, ügyintézéssel tudják segíteni Önöket álmaik, céljaik megvalósításában!

Vegye igénybe díjmentes konzultációinkat!



https://www.facebook.com/otthonkonnyeden

Referencia szám: HZ045550

Kapcsolat a hirdetővel
  • Drevnó Béla

  • +363045-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XVII. kerület


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület
    Budapest 17. kerület Rákoscsabán eladó 776 m2-es telken FÖLDSZINTES 147 m2-es FELÚJTOTT amerikai konyhás nappalis, + 4 szoba és 1 fél szobás DUPLAKOMFORTOS családi ház. A telken még található egy 18 m2-es üzlethelység és az udvaron 30 m2-es külön bej...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 4 órája
    104 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület
    Használja még ki a CSOK lehetőségét! Eladó Budapest 17. kerület Rákoscsaba csendes kis utcájában egy jó állapotú 153 nm-es, 5+1 szobás ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ 970 nm-es telken. Jelenleg két lakás lett kialakítva, ezért összeköltözőknek is ideális. A kiseb...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 4 órája
    95 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület
    Budapest XVII. kerületében eladó KÉT GENERÁCIÓS, kiváló lokációval rendelkező családi ház! Az ingatlan összközműves, 581 m2-es telken helyezkedik el. Az elhelyezkedése nagyon frekventált, ugyanakkor átjáró forgalom nem jellemző az utcában. Az eredeti...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 4 órája
    79 900 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület
    Napfényes, tágas terek!Eladó egy csodálatosan napfényes, 60 négyzetméteres, tégla szerkezetű családi ház, amely két darab udvari gépkocsibeállót és egy 100 négyzetméteres, saját használatú udvart kínál leendő tulajdonosának. Az ingatlan a kertre néző...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 4 órája
    49 900 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület
    Családi otthon saját kertrésszel, autóbeállóval.Eladó egy teljeskörűen felújított, tégla szerkezetű lakás, amely 150 négyzetméter saját használatú udvarrésszel rendelkezik. A modern esztétika és a kifinomult műszaki megoldások ötvözete ez az ingatlan...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 4 órája
    54 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Drevnó Béla

  • +363045-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XVII. kerület