Eladó ház, Budapest 17. ker.

125 000 000 Ft
Budapest XVII. kerület Maroshévíz utca
1 napja, 16 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12303790
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 105
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KIVÁLÓ LEHETŐSÉG EGY VÁLLALKOZÁS TELEPHELYÉNEK, ÚGY, HOGY A CSALÁD IS KÖZEL LEGYEN!

Eladó a XVII. kerület kertvárosi részén, Rákoskerten egy 1617 nm-es telken lévő 4 szobás, 105 nm-es, kétszintes családi ház, valamint egy 500 nm-es ipari létesítmény csarnok, kiépített szociális helyiségekkel, műhelyekkel, raktárakkal, szolgálati lakással (munkásszállóval).

A telek Rákoshegy dél-keleti területén található, a lakóépületet fák veszik körül. A teleknek az utca felőli jobb oldalán található a 105 nm-es, tetőtér beépítéses, téglából épült, palával fedett, gázcirkós fűtésű, klimatizált családi ház. A telken minden közmű megtalálható, ipari áram is van.

Családi ház:

A házba belépve az előtérbe jutunk, ahonnan jobbra a tágas, 29 nm-es nappaliba jutunk, innen nyílik a földszinti toalett, és innen vezet a lépcső az emeleti szintre. Az előtérben szemben tovább haladva a 10 nm-es konyha-étkezőbe lépünk, amelyből először a gépházként funkcionáló helyiségbe, onnan pedig a 2 nm-es kamrába juthatunk el.

A lépcsőkön a tetőtérbe érkezve egy kisebb közlekedőbe érünk, ahonnan a 4,felső szinten található helyiségbe tudunk eljutni. A bal oldalon található az 5 nm-es, kádas fürdőszoba, valamint egy 11 nm-es szoba, amelyhez tartozik egy 2 nm-es erkély is. A közlekedőből jobbra szintén két szoba nyílik, egy 6 és egy 10 nm-es.

Az 1617 nm-es telek utca felőli bal oldalán található az 500 nm-es, kétszintes ipari létesítmény, amelyben az alábbi helyiségek kerültek kialakításra:

Az alsó szinten:
- 68 nm-es csarnok, 3.8 méteres belmagassággal,

- tárolók, összesen 8 db, ezek közül 2 db korábban hűtőkamraként használt (5-5 nm), 2 db 20 nm-es, 1-1 db 33, 23, 16 és 6 nm-es tároló helyiség;

- egy szociális helyiség csoport (WC, zuhanyfülke, étkező és öltöző), összesen 20 nm;

- szervízműhely helyiségek, 1 db 13 nm-es, 1 db 15 nm-es és 1 db 23 nm-es;

- folyosók és közlekedő helyiségek összesen 54 nm;

- 1 db 7 nm-es gépház.

Az épület keleti oldalán egy teherautó rakodórámpa került kialakításra.

A felső szinten:

- Az ipari épület emeleti szintjén kialakításra került egy 96 nm-es szolgálati lakásként, vagy munkásszállóként használható külön bejáratú lakrész, zuhanyfülkével és WC-vel, konyhával, továbbá 2 és fél szobával.

- Ugyancsak a felső szinten található egy 18 nm-es irodahelyiség is.

Finanszírozás:

A lakás készpénzzel és banki támogatással is megvásárolható. A hitelezési folyamatot irodánkon belül el lehet indítani, minden jelentős magyarországi pénzintézettel kapcsolatban állunk.

Parkolás:

A telek kialakításából kifolyólag több jármű is parkolhat a telken belül. A lakóház mellett rendelkezésre áll egy 60 nm-es fedett szín, itt autók parkolására is van lehetőség. Az udvaron, illetve az ipari létesítmény mellett is több jármű, akár tehergépkocsik is tárolhatók.

Környék, Közlekedés:

3 perc sétára van a 168E autóbusz Kerülő utcai megállóhelye, ahonnan 25 perc alatt az Örs vezér terére lehet érni. Az autóbusszal 2 megállóhelynyi távolságra van Rákoshegy MÁV-állomás, ahonnan vonattal 18 perc alatt a Keleti pályaudvarra lehet érkezni. Autóval 20 percre találhatók a vecsési, illetve a maglódi bevásárlóközpontok, ahol számos üzlet és hipermarket található. a rákoshegyi CBA üzlet 10 perc sétával elérhető.

Kb. 10 perc sétára található a legközelebbi általános iskola.
Érd.: Janik Zsolt +36704279898

Referencia szám: HZ045550

Kapcsolat a hirdetővel
  • Janik Zsolt

  • +367042-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XVII. kerület

Maroshévíz utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület
    AZONNAL KÖLTÖZHETŐ már elkészült ÚJÉPÍTÉSŰ!Rákoskerten eladó egy belső két szintes, remek elrendezésű, minőségileg kiválóan kivitelezett, kész Családi ház.A telek mérete 458nm. A házhoz tartozik egy 9 nm-es nyitott terasz.Az MO-s pedig pár perc alatt...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 14 órája
    115 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület
    Hiány ingatlan a XVII. kerületben ! Rákosmentén eladó 707 nm-es telken 1985-ben épült 90 nm-es családi ház, nappali étkező konyhával +két szoba, előszoba, gardrób, fürdőszoba, külön wc és egy 20 nm-es terasszal. A burkolatok nagy része kerámia, az eg...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 14 órája
    79 000 000 Ft
  • Eladó ház Budapest 17. ker., Rákosliget
    Budapest XVII. kerület
    A XVI. és XVII. kerület találkozásánál, 38 hektáros területen, zöld zónában, a Naplás-tó és Természeti Park mellett található Öko-parkban épülő családi ház infrastruktúrája figyelemre méltó. A park gyorsan fejlődik, terveznek ide: - elektromos autók ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 14 órája
    160 000 000 Ft
  • Bodonyi utca Eladó ház, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület
    Eladó, Budapest 17. kerületében, Rákoskertben, kellemes kertvárosi környezetben, 187 nm-es, összközműves, saját használatú telekkel, egy 80 nm-es, 3 szobás családi ház, fedett autóbeállóval! A körbejárható felépítményt az 1950-es években kezdték el é...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 14 órája
    46 000 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület
    HASZNÁLATBAVÉTELI ENGEDÉLLYEL AZONNAL BÍRTOKBA vehető már elkészült ÚJÉPÍTÉSŰ! Rákoskerten eladó egy belső két szintes, remek elrendezésű, minőségileg kiválóan kivitelezett, kész Családi ház. A telek mérete 264nm. A házhoz tartozik egy 9 nm-es nyitot...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 15 órája
    115 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Janik Zsolt

  • +367042-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XVII. kerület

Maroshévíz utca