Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó lakás, Budapest 17. ker.

Budapest XVII. kerület
1 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület
    Budapest 17. kerület Rákoscsabán eladó 776 m2-es telken FÖLDSZINTES 147 m2-es FELÚJTOTT amerikai konyhás nappalis, + 4 szoba és 1 fél szobás DUPLAKOMFORTOS családi ház. A telken még található egy 18 m2-es üzlethelység és az udvaron 30 m2-es külön bej...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 13 órája
    104 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület
    Használja még ki a CSOK lehetőségét! Eladó Budapest 17. kerület Rákoscsaba csendes kis utcájában egy jó állapotú 153 nm-es, 5+1 szobás ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ 970 nm-es telken. Jelenleg két lakás lett kialakítva, ezért összeköltözőknek is ideális. A kiseb...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 13 órája
    95 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület, Emlék utca
    XVII. kerületben, Rákoscsabán eladó egy 2008-ban épült, 4 lakásos társasház földszintjén elhelyezkedő, 109 nm-es, nappali + 3 hálószobás, 2 fürdőszobás, kitűnő állapotban lévő, klimatizált, cirkófűtésű lakás. Tartozik hozzá 2 autó részére udvari beál...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 14 órája
    81 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület
    Megvételre kínálunk a XVII. kerületi csendes, családias környékén egy 2 szoba hallos 4. emeleti PANEL LAKÁST! A lakás fűtését Távhő biztosítja, a hőleadás radiátorokon keresztül történik valamint egy hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll.Kialakítás:El...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 14 órája
    41 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület
    Eladó XVII kerület központja közelében, de rendkívül csendes, napfényes igényesen felújított lakás. Négy emeletes ház földszintjén. A lakóközösség jó, lépcsőház rendezett A lakás 75 nm, 3 külön nyíló szobával. A két nagyobb közt átjárással. Tágas ter...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 14 órája
    52 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11392176
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 105
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Fedezze fel az Álomvilágot a Budapesti Ökoparkban - Környezetbarát OKOSOTTHONÁT!

KULCSRAKÉSZ LAKÁSOK!

Megérkezett a város egyik legszebb részére, a Budapest XVI. és XVII. kerületeinek találkozásánál fekvő 38 hektáros ökoparkba! Ez az igazi környezetvédők paradicsoma.

A Naplás-tó csodálatos természeti területe mellett, tágas zöldövezetben találhatóak a lenyűgöző NAPLÁS házak. Az itt található 16 lakóház 100%-ban megújuló energiaforrásokat használ, így kíméli környezetünket. Az okosotthon technológiánk (NGBS smart home) pedig biztosítja az abszolút kényelmet.


Itt az ideje, hogy lelassítson és kiszakadjon a rohanó hétköznapokból! Az Álomvilág Ökopark közvetlenül a gyönyörű Naplás-tó mellett helyezkedik el, ahol az épülő étterem, a közpark és a természet közelsége mindennapi feltöltődést és kikapcsolódást kínál otthonában.

Az Ökoparkban minden megtalálható, amire szüksége lehet. Az orvosi rendelő, az óvoda és a bölcsőde a lakók kényelmét szolgálja.

A koncepciónk egyszerű: az egyedi természeti környezetet ötvözzük az innovatív technológiával. Egy olyan ökoparkot hoztunk létre, ahol a fenntarthatóság és a modern életforma harmóniában élnek egymással.

A KÉNYELEM itt az elsődleges szempont. Bár az épületek csak két emeletesek, mégis liftet helyeztünk el, hogy a lakók könnyedén és kényelmesen juthassanak el minden szintre.

Az Ökoparkban tárolókat és gépkocsi beállókat is vásárolhat, hogy mindig rendben és praktikusan tarthassa otthonát

A KONE liftek híresek a páratlan minőségükről és az 5 éves extra hosszú garanciájukról. Itt csak a legjobbat nyújtjuk Önnek!

Mint további ajándék, az első lakásokhoz AJÁNDÉK KERT jár, valamint ALUMÍNIUM REDŐNYÖK és AJÁNDÉK ÜGYVÉDI KÖLTSÉG segíti Önt az otthona megvásárlásában.

Ne habozzon! Egy lenyűgöző és fenntartható élet vágyik Önre az Álomvilág Ökoparkban. Foglalja le lakását még ma!
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljanak hozzám bizalommal!

Bankfüggetlen pénzügyi szakembereink tanácsadással, ügyintézéssel tudják segíteni Önöket álmaik, céljaik megvalósításában!

Vegye igénybe díjmentes konzultációinkat!



[------]

Referencia szám: PR[------]/LK/18264

Elhelyezkedés
Budapest XVII. kerület

 
Elhelyezkedés
Budapest XVII. kerület